Dragostea se transforma in rutina...
![](images/user_woman.png)
...sau rutina face parte din continuitatea unei relatii? De multe ori ma intreb cind va mai fi ca la inceput, cu fluturi in stomac si cu transpirat de palme?
Il iubesc enorm pe sotul meu si el pe mine dar...nu mai este ca la inceput.Parca fiecare-l cunoaste asa bine pe celalalt si fiecare face ce "trebuie" si parca nu mai exista secrete, surprize...
Sunt patetica, nu? si naiva.
In loc sa multumesc la Dumnezeu ca nu am probleme reale, eu ma pling de o prostie, dar...ma chinuie acest gind si as vrea sa stiu de la voi daca simtiti la fel...
Kulta si BB Daniela (15,04,2004)
Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"
Raspunsuri
Tink spune:
Kulita, si eu mi-am pus aceeasi intrebare si sunt multumita de raspunsul pe care l-am gasit: nimic nu se pierde, totul se transforma! iubirea se transforma, trece intr-o alta etapa, dar e tot iubire! mie mi-au mai aparut fluturasi in stomac, dar nu la fel de des ca la inceput. chiar ma amuzam cu sotul meu pe tema asta! si lui i-au aparut fluturasi, dar si lui i se intampla un pic mai rar. dar pe noi nu ne sperie gandul asta!
te felicit ca nu ai probleme reale si te respect ca acorzi timp de gandire casniciei tale!
sa fii fericita Kulita!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
juliafin spune:
Terve Kulta.Minulle kulta,nu va mai fi nimic asa ca la inceput,pentru ca nu mai e inceput!!E continuare!Are dreptate Tink,nu se pierde nimic.Acel sentiment poate fi reanimat,fluturasi,maini transpirate,ochi galesi dar intensitatea nu va mai ca la inceput.Sunt multi factori intr-o relatie care fac in asa fel ca aceste trairi sa fie de scurta durata si mai rare.Cand se e in doi se poate face dragoste nederanjati.Cand ai un bebic,exista posibilitatea sa se trezeasca exact cand "iti e lumea mai draga"!Astept si parerile altora pe aceasta tema si dupa aceea mai discutam noi doua in privat.
Kauniita unia.
iubibubi spune:
Kulta, citeste si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35960
vezi in special raspunsul conchitei!
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Mia. spune:
Da,din pacate nu mai e ca la inceput...dar cind iesim uneori in oras am uneori momente in care il vad sexi din nou si ma simt intr-un fel mindra cu el.Imi mai place cind,dupa ce ma machiez imi spune mirindu-se ca ce frumoasa sint,de parca nu m-a mai vazut demult...
In schimb nu mai e nesiguranta de la inceput,nu mai e gelozie..Uneori e mai bine ca la inceput,alteori e mai rau...
Se transforma intr-adevar ,e ca o complicitate..
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
juliafin spune:
Un picut din intelepciunea popoarelor,un proverb finlandez,intrebarea fiind pusa de o "finlandeza".
Multe femei sunt geloase pe sotii lor,deoarece acestia au o casnicie fericita..
Nimic comun cu subiectul dragei Kulta.Kulta in finlandeza=draga/aur
Anteeksi,rakas Kulta.
adivio spune:
Nu stiu daca se transforma in rutina dar stiu sigur ca se transforma in RESPECT si muuuuulta intelepciune.
Adivio&Ioana-nazdravana
val77 spune:
nu cred ca se transforma din rutina, din contra la inceput este ca un boboc de trandafir care pe parcurs infloreste si cu ajutorul nostru ramane mereu proaspat
alisia spune:
Draga Kulta,Incearca sa "condimentezi"relatia,permanent cu de toate...Sunt casatorita de aproape 8ani si este ca la inceput.;dar tot timpul incerc sa-mi surprind partenerul...si este minunat.
alesandra spune:
Eu traiesc o relatie de 3 ani...dragoste nebuna la inceput, acum mi se pare o obisnuinta. El e atent, respectos, simpatic etc...insa parca nu mai are nici un farmec relatia noastra, eu simt ca ma plictisesc...De 3 luni lucram impreuna si chiar daca ne descurcam bine...parca e mai rau...prea mult timp impreuna, prea multe lucruri facem impreuna...
Nu ne-am casatorit pana acum...si n-am facut nici copii ( pentru ca asteptam sa ne casatorim mai intai )...el acum vorbeste de casatorie, insa eu parca n-am nici un chef..la ce-mi trebuie tot balamucul cand stau bine si asa cum sunt acum ?
Ma bucur pentru cele care au reusit sa fie fericite si dupa ani de zile...insa vroiam sa-i spun Kultei ca nu e singura...
mina spune:
Mie imi place si rutina, uneori. nu dati cu rosii.... Iti da un sentiment de siguranta, ai pe ce sa te bazezi. Bineinteles, asta atata vreme cat nu te adancesti in ea, din cand in cand trebuie sa mai si surprinzi partenerul...
Sanatate multa va doresc!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004