Dr.Suciu-pareri
merg la dl.dr.Suciu de cand sunt insarcinata (in 11 sapt), dar as vrea stiu cine a mai fost la el, cine a nascut cu el, cum e. MIe mi se pare cam repezit, ca vrea sa termine repede ca sa intre o alta fata la control sau poate ma expediaza pt.ca totul e ok din pct lui de vedere?nu stiu ce sa cred. PLus ca mi s-ar fi parut normal sa-mi spuna:mai, nu face aia, nu manca sau bea cealalata, in fine , niste sfaturi minime. Atata cica sa nu racesc, sa nu fumez si ca pot bea o cafeluta.atat!!!!da io stiu din auzite ca nu se iau antibiotice, nu tre sa bei alcool, si cam atat.
voi ce parere aveti de el??
Raspunsuri
cocolino spune:
Lillian, am fost si eu pacienta dr Suciu si ca sa fiu sincera mi-a lasat un gust amar... Deci,parerea mea este ca daca tu nu crezi ca poti avea incredere in el,mai bine cauta-ti alt medic..
In principiu, n-ai voie sa racesti, alcoolul si tigarile pot afecta greutatea copilului,iar cafea e bine sa nu bei,macar in primele trei luni atat timp cat se formeaza bebele...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
ottisimo spune:
io ii pun nota 20...este adevarat ca este f aglomerat dar nu cred ca a neglijat vreodata vreo pacienta.Si am observat de cate ori am fost la el ca isi gaseste timp pentru toata lumea.Io am nascut cu el si toata sarcina am fost pacienta lui.Este un om extraordinar
nem spune:
Eu nu am auzit lucruri bune despre el.Cunosc pe cineva care din cauza unor complicatii a trebuit sa faca avort la 4 luni si nu a mai putut ramane gravida(nu stiu ce patise)Si cumnata mea a nascut cu el.Ea vroia sa nasca prin cezariana si a dus-o asa cu zaharelul pana in ultimul moment cand i-a spus ca o sa nasca normal, de i-au iesit ochii din cap, saracutza.Acum nu stiu, parerile sunt impartite ca la toti dr, ai vazut...
alina_gabriela9 spune:
Liliann, si eu am renuntat la serviciile lui pentru 2 motive:
1. dupa ce asteptam 1-2 ore sa intru la el, pentru ca nu programa bine consultatiile, ma intreba pe mine daca analizele si echografia morfologica sint bune. Ajunsesem sa-l rog sa-mi verifice rezultatele analizelor, de parca asta nu era in responsabilitatea lui.
2. la o infectie vaginala mi-a prescris un tratament impropriu unei femei gravide, deoarece din prospect si din ce mi-au spus si alti doi dr., acel medicament putea cauza malformatii la fat. A fost momentul in care m-am decis sa schimb dr. pentru ca nu mai aveam incredere in el.
Alina si
BB-lina 36s
Mickyyy spune:
Eu am mers o singura data la el (cand am descoperit ca's gravida) si sincer nu mi-a placut...prea repezit, prea grabit sa termine cu mine, prea expeditiv, nu m-am simtit confortabil in preajma lui. Asa ca l-am schimbat si nu regret nici in ziua de azi. Stiu ca imediat ce-am renuntat la el am citit o poveste horror pe forum despre un bebelus mort in burta mamei din vina lui (se intampla acum un an de zile, nu mai stiu pe unde e povestea). Daca a fost sau nu vina lui, n-am de unde stii, nu's medic sa judec ce s-a intaplat atunci din punctul de vedere al profesionalistului, dar mi-a lasat un gust amar povestirea acelei mamici. Insa sora unei colege de la mine de la serviciu (care care mi l-a recomandat) a fost super multumita de el, a nascut cu el si totul a fost ok.
Pana la urma tine doar de tine, cat de in siguranta si cat de multumita de raspunsurile si de controalele pe care ti le face esti. daca tu ai incredere in el si te simti in siguranta, totul e ok, dar daca ai dubii, atunci parerea mea e sa-l schimbi repede, o mamica stresata e ultimul lucru de care are nevoie bebelusul tau acum.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii