Am 33 ani. De 10 ani ma tratez de sterilitate din motive necunoscute.Dupa parerea mea sterilitatea este o consecinta a unui diagnostic. Am cautat acest diagnostic ani intregi. voi prezenta pe larg cazul meu in zilele urmatoare. Poate primesc si niste sfaturi. Pa.
LUMINITA, ai aruncat "bomba" si ai plecat?! Vino, te rog cu niste amanunte!
Si eu am 33 ani si nu am ramas gravida 11 ani, desi n-am folosit mijloace contraceptive (decat ocazional si "dupa ureche"). Apoi, anul asta am ramas de 3 ori si am pierdut sarcinile pana in 6 sapt. De asemenea, nu am un diagnostic (de fiecare data cand faceam analize asteptam sa "iasa" ceva ca sa ma pot trata).
Sincera sa fiu, ma cam bate gandul sa ma las pagubasa...
asa este ai aruncat cu bomba si atat?vrem mai multe detalii srerilitate poate sa fi din mai multe motive ,asteptam mai multe detalii de la tine.
camy
LUMINITA din GALATI – bine ai venit !
Eu nu ma gandesc la o bomba, dar stiu foarte multe fete “aspirante” care sunt cu ochiul atent pe subiectul acesta – ca de altfel pe orice subiect referitor la sterilitate. Pentru a primi un sfat sau o sugestie referitoare la orice problema legata de un anumit dg. (nu neaparat sterilitate), va trebui sa faci o mica / mare descriere a istoricului si simptomelor, eventual a tratamentelor urmate in trecut sau prezent pentru ca poporul sa te poata ajuta.
Altfel... va trebui sa te bazezi pe extrasensibilitatile noastre
, pe capacitatile de clarvizionari
si vei primi doar raspunsuri corespunzatoare
!
Evident, am glumit ! Cand esti gata sa povestesti mai multe, noi vom fi aici cu sfatul nostru, cu sugestiile sau cu sprijinul nostru.
Sa fii iubita !
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/