Sunteti multumite de prenumele vostru?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uka spune:

Si eu am doua nume dar pana a ajunge la liceu totima stiau de Uca.Cand am ajuns la liceu mi-au trebuit 3 luni pana m-am obisnuit ca pe mine ma strigau.Si am un nume frumooossss... Catinca-Elena.Aici am probleme mereu:de fiecare data trebuie sa mentionez(nemtii scriu K)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Eu Elena ...nu imi place deloc.Cand eram mica ma poreclise toata lumea NUTA si la scoala se face misto de mine cu Elena ceauseasca.
Muream de oftica cand auzeam Nuta sau Elena ceauseasca.
Acum nu ma deranjeaza prea tare numele Elena doar ca as fi vrut si eu alt prenume.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A trecut 1 ANISORBolnavic dar sunt voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Fetelor, v-am "batut"! Eu am 3(trei) prenume care mai de care mai fatoase! Primul e Cornelia, ca de la el am ramas si cu dimunutivul, celalalt musai ca pe nasa- Dorina( ce tampenie!)si Nicoleta ca de, sunt nascuta pe-aproape de Sf. Nicolae. Bineinteles ca uneori mai uita lumea sa-mi zica "la multi ani" de mos da' partea cea mai tare e cand am de completat cate-un act oficial unde ma chinui sa inghesui ditai carnatul. Nu mai zic ce se distrau copiii la scoala ca tot timpul am fost prima in catalog. Si tata vroia sa-mi pastrez numele cand m-am maritat! Pai de unde atata!! Uff!.Cred ca v-ati dat seama ca nu ma incanta nici unul dintre ele. Mi-ar fi placut sa ma cheme Ileana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rovki spune:

Hop si eu aiciPe mine ma cheama ALICE,
mie imi place numele meu,mi se potriveste.
Nu l-as schimba,in plus usor de pronuntat.
Daca asi avea o fetita i-asi pune numele
alexandra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

DA! Primul si cel mai important este MARIA si apoi CARMEN! Nu-i frumos?? Acum, prenumele ca prenumele dar numele ma omoara...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Imaginati-va... Pe mine ma cheama Elena si mi se spune Carmen. Am avut si 2 diplome de bacalaureat, una cu numele Carmen...
Si ma indoiesc ca as sti sa raspund cuiva care m-ar striga Elena.
Am un frate cu 11 ani mai mare decat mine care mi-a spus Carmen cum am ajuns acasa de la maternitate. Si asa am ramas.
Nu ma deranjeaza ca mi se spune Carmen insa ELena parca nu ar fi numele meu

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Findus spune:

Oh, ce probleme am avut eu cu prenumele.Deci ma cheama Liliana Codruta si de cind sunt aici nu am intilnit un neamt care sa poata zice si scrie corect Codruta .Prima data cind mi-a venit un act oficial pe numele meu m-au botezat Cobruta.La care desteptul de barbatu-miu zice, murind de ras, "ia uite, ca astia fara sa te cunoasca stiu ca esti "bruta".Si de atunci asa a ramas pana acu cind am primit in sfarsit buletin aici si am renuntat cu parere de rau la al doilea prenume.Insa ma saturasem sa le tot scriu ca numele e gresit si sa astept actele din nou cu numele corect scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

"ia uite, ca astia fara sa te cunoasca stiu ca esti "bruta"

Ecaterina ..hmmm nu mi-a placut niciodata, poate pentru ca nimeni niciodata nu mi-a zis asa, deh a fost dorinta nasei sa port numele ei..offff... pana la liceu toti imi ziceau Elenuca, nepotii...scurt Uca...la liceu am devenit Cati...acum la serviciu si in Bucuresti toti ma stiu de Cati... cand merg acasa devin Elenuca

haios este cand ma suna mama la birou si cere cu ..Elenuca...hahaha si se intreaba colegii: nu avem pe nimeni cu numele asta...cine o fi oare?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Pe mine ma cheama Iliana-Bianca.Bianca imi place,insa Iliana,fiind un nume rar intalnit mereu imi era schimbat.In catalog,de exemplu,eram trecuta Iuliana,Ileana,Liliana...insa niciodata Iliana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

in generatia mea au fost multe raluci- mult prea multe. am 3 prietene din liceu 2 dintre ele se numesc raluca, ca si mine. cumnata - Raluca, sotia varului Raluca si o gramada de alte cunostinte Raluci

Mergi la inceput