Cine foloseste FIREFOX-ul ???
Raspunsuri - Pagina 2
moalesipufos spune:
Nu se compara,de departe firefox este cel mai bun,mai stabil si se lucreaza muuuuult mai usor decat pe i.e.Pt.mine i.e. nu mai exista!
cinta spune:
si eu il folosesc.
ajunsesem la exasperare cu ie'ul: nu imi incarca pagini, mereu imi dadea erori, etc.
de cand fol Firefox, nu mai am nici un fel de probleme. sunt super multumita.
ps: hahahhahaaaarecitind textul scris mai sus de mine, mi se pare ca suna ca o reclama la tampoane
cinta
georgescu oana spune:
Si noi tot cu Mozilla Firefox ,nu mai avem probleme nedorite pe pc securitate mult mai buna.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
dante01 spune:
firefoxul e super ok...
@bogus
incearca Maxthon
bafta!
...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...
adda spune:
Si eu tot Firefox folosesc!
Intr-adevar, nu toate paginile web se vad asa cum ar trebui, dar asta din cauza ca nu au fost construite corect, dupa standard.
Cateva amanunte nesemnificative, dar care mi se par simpatice la Firefox:
- deschizi "new tab" pentru o alta pagina si nu mai ai 10 ferestre deschise in bara de jos;
- modul in care cauta un cuvant intr-o pagina;
- modul in care setezi home page-ul: "tragi" URL-ul peste casuta "Home" si gata
Some people stay in our lives and quickly go. Some stay for a while and leave footprints on our heart. And we are never, ever the same.
dianette spune:
eu folosesc si firefox si opera (o recomand) si ie (ie-ul cand nu pot sa deschid vreo pagina cu celelalte). Primele doua imi plac pt. ca deschizi mai multe pagini in aceeasi aplicatie.
Dar opera is the best pt ca, virgula :P, chiar daca ti se intampla un accident si ti se inchide brusc pc-ul opera reia totul de unde ai ramas. Eu am zeci de pagini deschise pt, cand o sa am timp :)
DIANE
adda spune:
Si Netscape-ul are posibilitatea de a deschide pagini in "new tab".
Opera mi se pare putin mai ciudatica (ma enerveaza, de ex, ca in Opera 7.54 nu se vad transparentele la obiectele Flash; la Opera 8 vad ca au remediat problema)
Un soricel mic intr-o lume plina de ...
dpop spune:
eu folosesc MOZILLA . e excelent, fiindca are toate-ntruna: navigatorul, cu feature-ul cel mai important : tabbed browsingul, are si clientul de mail, si client de irc, si address book, si... si... si... si e foarte customizabil, mult mai usor de folosit (meniuri mai intuitive) decat firefoxul. in firefox e nasol ca nu poti selecta de fiecare data directorul unde sa-ti salveze fisierele care le aduce, ia el unul default... in fine, mie mi se pare mozilla un pic mai profesionist. sa nu vorbim ca daca vrei sa cauti ceva cu google, scrii in address bar ce vrei sa cauti, dai sageata jos si gata!(cand scrii ceva in adress bar iti apare optiunea search pentru cuvintele respective pe un site pe care ti-l alegi tu in setari - eu am google) - in firefox trebe sa scrii ce vrei sa cauti intr-un casuta speciala de cautare.
parerea mea