Eco morfologica la MedLife?

Eco morfologica la MedLife? | Autor: rrox3

Link direct la acest mesaj

A mai facut cineva?
Acolo m-a trimis medicul meu si nu stiu nimic despre ei.
Am o programarea la dr. Chitescu. A mai fost cineva?

Roxana si bebe 21saptamani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eu am facut de 2 ori, tot la dna Chitescu. E ok, nu excelent, adica parca as fi vrut sa-mi spuna mai multe si sa vad mai multe. Prima oara mi-a dat mai multe amanunte, a doua oara a fost mai expeditiva, adica am inteles ca era totul ok. Plus, ca tu nu vezi foarte bine decat daca-i ceri sa-ti arate. Eu am fost cu sotul si el a vazut mai bine. Ca pret, prima oara am dat 1,3 mil, a doua (cu caseta video inregistrata-> dar trebuie sa specifici ca vrei!)-> doar 900 mii. Nu stiu de ce diferenta asta. Oricum, e mai ieftin decat in alte parti si-ti spune esentialul. Pe langa datele "tehnice" pe care ti le da, iti mai da si 2 poze cu bebeul, la mine au fost destul de reusite.

Multa bafta si bebe sanatos!

Anuc si BB-lica iubita (30S)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Eu am facut 3 echo transvaginale pana in sapt 7 de sarcina, la dr Chitescu. Mi se pare ok, mie mi-a aratat cum ii bate inimioara fara s-o rog.Dar nu stiu cat de multe explica pe parcursul sarcinii. Iti doresc multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Da, eu am mai facut (vreo 4 ecografii, 3 sarcina trecuta si una acum), dar nu la dr. Chitescu, deci despre doctorita nu stiu sa-ti spun aproape nimic.
Nu mai stiu care's preturile acum, eu am dat la ecografia morfologica (cea de 21 de saptamani pe care o faci tu acum) 1.300.000, dar se intampla acum un an de zile, nu stiu daca s-au mai modificat preturile.
Poti inregistra pe caseta (daca vrei), chiar si pe CD stiu ca se poate (dar nu prea se baga doctoritele in general sa lucreze cu calculatorul). Oricum, daca vrei sa iti inregistreze trebuie sa mergi tu cu caseta si sa-i spui de la inceput.
Succes si sarcina usoara in continuare.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Roxana, si eu am fost la Dr. Chitescu de doua ori in sarcina si am fost multumita de ea. Doctorul meu mi-a recomandat-o alaturi de Dr. Pop despre care se spune ca ar fi cel mai bun. Chiar luni merg la eco la Chitescu dar doar sa imi verifice placenta si lichidul amniotic. Eu cred ca poti sa mergi cu toata increderea si, lucru valabil pentru orice ecografie, intreaba ce vrei sa stii s-ar putea sa nu iti spuna din proprie initiativa chiar tot, tot ce te intereseaza pe tine. Eu m-am obisnuit sa intreb si am primit raspunsuri de fiecare data si de la Dr. Pop si de la Chitescu.

Lali, mamica peste o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Va multumesc tuturor. Abia astept sa ma duc, sa mai aflu cate ceva despre bebe. Ecografii normale fac in fiecare luna, la consult, dar nu sunt atat de detaliate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Morfologia fetala este mai scumpa decat o echo obisnuita, este mult mai detaliata.
De cele mai multe ori conteaza medicul dar si aparatura este extrem de importanta, de aceea asigura-te ca este aparatura de ultima generatie.
Din cate am inteles eu in Ro exista deja cateva aprate 4D cele cu care poti vedea fata bebelusului (probabil intr-o luna mai mare).
Inca nu m-am interesat ca sunt doar in sase saptamani.
Oricum si cat de performant este aparatul conteaza.
Sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Conteaza enorm si medicul dar evident ca aparatul trebuie sa fie bun! Eu am fost la un super aparat 4D, generatie 2004 am vazut intr-adevar bine bebele dar nu mi-a prea placut cand doctorul dicta asistentei la eco morfologica "cutare lucru pare sa fie normal".... se spune "este normal", "este anormal" sau "nu se poate aprecia", asa ca fetelor aveti grija si la medic, nu numai la aparat. Fetisoara se poate vedea bine la 30 saptmani, se vede si mai repede, dar nu asa de clar.

Pupici la burtici,
Lali, mamica peste mai putin de o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dna dr Rodica Chitescu - exceptionala!!!!
Eu am facut ecografiile de sarcina cand dinsa lucra inca la CMU, la sediul din Enescu. Am inteles ca nu mai are consultatii decat la MedLife acuma, dar sa stii ca inafara de aparat (care nu stiu cate ste sau nu de performant acvolo), conteaza si ochiul medicului. Iar dinsa este o adevarata profesionista! Pe mine m-a linistit mere, si am avut ceva probleme, mici ce-i drept, de a trebuit supravegheat bebe mai indeaproape la finele sarcinii, dar ea mi-a explicat tot, pe indelete si imi dadea siguranta. Medicul meu ginecolog mi-a spus despre dr Chitescu, citez: "cea mai buna ecografista de sarcina din Ro"
Nu ezita sa o intrebi tu ce ai mai vrea sa afli, nu e reticenta, te lamureste. Important e ca, la inceput, s-o lasi sa se dumireasca ce si cum, sa vada ea corect totul si dupa aceea i se dezleaga limbutza .

Dana - mama lu' Radu Stefan

Poze la: http://community.webshots.com/user/danateu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Legtat de ecograful de la Medlife, va pot spune eu ca este printre cele mai performante ecografe de la noi. Si spun asta pentru ca lucrez la firma de leasing prin care a fost achizitionat de la cei de la Medlife. Doar ecograful (fara nici un fel de accesorii) a costat acum un an 100.000 USD (pret fara taxe, bineinteles). Si are cam tot ce poate avea un ecograf de ultima generatie. Dar intr-adevar, conteaza enorm si doctorul, degeaba ai super-aparatura daca nu te pricepi s-o folosesti la capacitate maxima.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput