Sfaturi contra greturi - help
Va rog mult sfaturi cat mai multe ca ma ia depresia.
Cand am fost insarcinata cu Codrin nu am avut nici o durere de cap si acum... tot timpul am o senzatie de greata care dispare circa 10 minute dupa ce mananc si apoi persista din nou pana la urmatoarea masa.
Am incercat cu morcovi dar dupa 10 minute senzatia reapare.
Va rog mult, orice sugestie este foarte binevenita!
Delia si
Codrin
Raspunsuri
alexxia spune:
quote:
Initial creeata de Delia
Va rog mult sfaturi cat mai multe ca ma ia depresia.
Cand am fost insarcinata cu Codrin nu am avut nici o durere de cap si acum... tot timpul am o senzatie de greata care dispare circa 10 minute dupa ce mananc si apoi persista din nou pana la urmatoarea masa.
Am incercat cu morcovi dar dupa 10 minute senzatia reapare.
Va rog mult, orice sugestie este foarte binevenita!Delia si
Codrin
Eu in timpul sarcinii rontaiam grisine .
Pe unde ma duceam pachetul cu grisine era dupa mine
Alexxia
Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste
otau spune:
Eu beam ceai de lamaie. Avand in vedere ca partea cu greturi a sarcinii mele s-a "desfasurat" in Korea, acolo gaseam acest minunat ceai. Dar nu e deloc greu de preparat. Acolo se gasea la borcane un amestec de felii de lamaie (cu tot cu coaja) in miere. Puneam o lingurita sau doua intr-o cana si turnam apa fierbinte.
Sper sa-ti foloseasca ideea.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
Viktoria spune:
Draga Delia,
Asa cum ti-au spus si fetele eu mincam grisine si beam ceai de musetel cu lamiie. Ai grija sa bei multe lichide poate iti va mai ameliora durerea de cap.
Sarcina usoara
Androix spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32712
Uite si aici niste sfaturi.
Pe mine m-a ajutat sa fiu tot timpul mancata, si daca nu se poate si nu se poate atunci sa beau apa inainte de a varsa. Evident pana acum o saptamana (eu am 17 saptamani de sarcina) mi s-a "servit" micul dejun la pat.
Bine, eu nu mai aveam greturi de mult dar faceam pe nebuna
atat cat s-a putut ca acum...![]()
Oricum fii pe pace ca trece repede, sau cel putin asa trebuie sa speri. ![]()
Sarcina usoara in continuare!
Andreea
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Delia spune:
Va multumesc mult fetelor!
Am observat ca lamaia este alimentul de baza in cele mai multe cazuri de acest gen si eu nici nu am intrat in contact cu ea.
Va pup dulce!
Delia si
Codrin
for2nity spune:
Vitamina B6, ajuta mult contra greturilor.Si daca tot vorbim de vitamine, nu uitati sa luati acid folic.![]()
eu si printesa mea http://photos.yahoo.com/for2nity
anis spune:
Chiar azi am citit in revista "MAMI"..ca ar taia greata..biscuiteii sarati sau apa minerala bauta in guri mici.
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Pdelia spune:
In sfarsit simt ca intru si eu in normalitate !!
Ai sa te miri dar eu asteptam sa citesc undeva un astfel de mesaj pentru ca eu am patit la fel cu ambele sarcini si nu am mai gasit in nici o publicatie ceva asemanator ...
Imi pare insa rau sa-ti dau o veste rea .... mie nu mi-a trecut cu nimic. Asa ca m-am ingrasat ingrozitor pentru ca mancam mereu .
Daca te consoleaza cu ceva se spune ca daca tie ti-e mai rau (greata, saliva amara , gaze )lui ( bebelusului ) ii e mai bine asa ca sacrificiul merita .Mie mi-a fost rau pana am nascut , la un moment dat am crezut ca asa o sa traiesc pana mor , cu rau ...Eu mancam paine cu cartofi si beam cola pt. ca altceva nu suportam...Cu al doilea copil mai ca m-as fi sinucis , m-am rugat sa iasa odata
si pana la urma mi s-a indeplinit dorinta , am nascut la 35 de saptamani . 
Dar nu m-am chinuit degeaba , daca vrei sa vezi ce a iesit uita-te la poze !Am uitat deja ca am vrut chiar sa intrerup sarcina (ultima) din cauza raului
!!!Dar am fost rasplatita cu doi copii foarte frumosi si extrem de cuminti (al 2-lea in special ), bebelusi care nu m-au trzit noaptea si care au mancat bine ... Asa ca iti doresc un bebe la fel de bun si de frumos !!!
Chiar daca nu stiu ce sfat sa-ti dau sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine , stiu ce inseamna sa-ti vina sa mori de rau .
Delia spune:
Va multumesc tuturor pentru sfaturi.
Covrigeii ajuta intr-adevar, lamaia imi taie greata dar imi provoaca arsuri.
Oricum, ori ma simt ceva mai bine ori m-am acomodat cu situatia ca mi-a cam trecut "depresia"
.
Va pup dulce!
Delia si
Codrin