Romascancele unde sint?

Romascancele unde sint? | Autor: Mia.

Link direct la acest mesaj

Zilele astea sint mai melancolica(probabil din cauza vremii) si ma gindeam la oraselul meu natal,unde n-am mai fost de citiva ani buni...
Cine e din Roman si cum mai e pe acolo?

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Eu sunt nascuta la Roman. Cand aveam 2 ani am plecat in Ardeal,iar acum sunt in Bucuresti dar vacantele mi le petreceam la Roman. Asta pana la 14 ani cand... a murit bunica.
Am insa niste amintiri superbe! Mi-e atat de drag oraselul asta de nu-ti poti imagina! N-am mai fost de cativa ani pe acolo dar poate ajung la vara. Imi aduc aminte cu placere de zilele cand mergeam la balci, de plimbarile prin parc si de toate nebuniile care le faceam impreuna cu fratele meu si verisorii mei.

Aurora, mami lui Vladut (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Eu nu sunt din Roman dar fosta mea iubire din facultate era : Ivan Codin Sebastian, a terminat Liceul de mate-fizica in 1990, il stie cineva, cumva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Si eu sunt din Roman, dar casatorindu-ma am plecat in jud. Vrancea, dar.....castigand la loteria vizelor anul asta....vom pleca in ian. in state.Are sa-mi fie sigur dor de orasul unde am copilarit.
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Draga Aurora si eu ma gindesc la acel parc foarte mare si frumos,plin de castani infloriti primavara iar tu mi-ai adus aminte de balci...
Pe Ivan Codin il stiu doar din Vedere pt. ca taica-su mi-a fost prof de istorie,dar il gasesti pe colegi.ro(liceul ROman Voda) nu mai stiu ce generatie dar e sigur si el si sora-sa.
Dianaelena...Drum bun in state!E frumos peste ocean,cred ca abia asteptati! Noi am ajuns de 2 luni in Canada si ne place f. mult!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Si eu m-am nascut in Roman. Am copilarit acolo, am facut liceul acolo si acum stau in Iasi. Nu mai am pe nimeni in Roman, decat fosti vecini si colegi. Am trecut in vara cu masina prin centru, e o fantana arteziana frumoasa in fata hotelului, apoi foarte multe magazine din cele vechi de pe centru si-au schimbat profilul. Chiar, este si semafor acolo inainte de fosta banca nationala.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Nu mai e nimeni?a plecat toata lumea prin lume?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Mia si noi suntem din Roman...poate vb la tel ce zici??????

Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu

Mergi la inceput

M-am dezumflat ,nu mai scrie nimeni la acest subiect,dar poate ca sinteti in toiul pregatirilor de sarbatori1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandanescu spune:

Mia ai facut turtele????De unde iei varza murata????

Sa fiti iubiti !
Mamica Daniela si Minunea ei, Dania (Melitza)
Vezi pozele noastre aici : http://community.webshots.com/user/dandanescu

Mergi la inceput

Nu am facut turtele ca habar n-am.Varza murata este la mag.Burret si e aproape de mine..Fiind veniti atit de curind nu duc inca dorul de traditionale romanesti...Cozonac vreau sa cumpar de la mag.nemtesc ca am auzit ca au cozonaci f buni..

Mergi la inceput