Dezamagita...
Raspunsuri - Pagina 2
serenity spune:
Adelamaria nu fi trista , stii bine ca si maine este o zi ! Este arhi-cunoscut ca uffff , barbatii se tem de barza de parca ei ar trebui vreme de 9 luni sa treaca prin perioada de sarcina si tot ceea ce inseamna maternitate !
Iti doresc ca Mos Craciun sa iti aduca bebicul mult dorit si sa ai un Craciun fericit alaturi de cei dragi !
Alexandra , mamica lui Mihaita
http://photo.yahoo.com/Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
adelamaria spune:
Buna!
Sa ma iertati ca insist, dar pentru mine e foarte important. Acum cateva minute, gata, am terminat si cu ultima pastila din folia de anticonceptionale! Ultima! Cum ma simt? Bine, dar mai putin entuziasmata decat as fi crezutMi-e frica de mor de ce va urma, desi astept cu nerabdare surprizele lui 2005
Am aflat intre timp ca s-ar putea sa am chiar probleme de sanatate in eventualitatea unei sarcini, dar asta e...cum o vrea si pentru mine
D-zeu! Oricum erau programate analize si consultatii ginecologice, dar acum s-ar parea ca vor fi ceva mai multe Sa-mi tineti si mie pumnii sa nu descopar cine stie ce, sa nu cumva sa primesc vreo veste proasta, ca mor! Daca s-ar intampla ceva rau, m-as simti pedepsita de Doamne-Doamne pentru toate ezitarile si egoismul meu! Dar sper sa nu fie asa...
Sa aveti Sarbatori Fericite si linistite alaturi de cei dragi!
Va multumesc pentru rabdare si vorbele bune
Cosmina2 spune:
Draga Adelamaria,
in tine se da o lupta puternica,ai vrea sa fi si libera si ocupata in acelasi timp si nu sti ce sa alegi.Ai vrea un copil doar atunci cand nu ai avea ce sa faci,in rest,nu.Asta nu se poate,un copil il ai tot timpul,si ca e greu si ca e usor.Sa nu te superi ca iti spun asa de direct,nu cauta raspunsul decat in tine.Tu trebuie sa fi convinsa ca vrei si daca tu vrei nu mai conteaza ce vor altii.Eu am 2 copii,nu e usor deloc,dar e frumos.Nu-ti fie frica o sa inveti sa-ti faci timp si pt. tine si pt. ei.
Te pup si mai vorbim.
Cosmina2
Tink spune:
Draga AdelaMaria,
Subscriu la cele ce s-au scris pana acum, asa ca nu ma mai repet. Vreau sa iti atrag atentia asupra unui fapt medical. Dupa anticonceptionale trebuie sa faci o pauza de minimum 6 luni in care nu e prea indicat sa ramai gravida. Asta mi-au spus mie toti doctorii pe la care am fost pentru ca si eu am luat anticonceptionale si am avut ceva probleme in perioada aia. Eu am ramas gravida dupa 8 luni de anticonceptionale, timp in care noi am folosit prezervativ. Sotul meu isi dorea poate cu 1% mai mult ca mine un copil, asa ca la mine nu a fost o problema.
Cat despre studii...sora mea a nascut in anul 3 de facultate si s-a dus la prima sesiune dupa cu batiste in sutien sa nu-i curga laptele...iar eu m-am apucat de master la 4 luni dupa nasterea baietelului meu...
Problemele cu sotul trebuie sa le rezolvati (macar in mare parte) dinainte ca sa nu ai suprize la aparitia bebeului (oricum vei trece printr-o perioada psihica frumoasa dar destul de dificila)
Mult noroc si...ce o vrea dumnezeu (uneori mie imi prinde bine sa gandesc ca cineva acolo sus mai preia din responsabilitati UNEORI)
Ioana77 spune:
Adelamaria
sa iti aduca anul 2005 exact ceea ce iti doresti. Fruntea sus ca toate se vor rezolva.
Iar analizele sigur vor iesi ok. Si eu zic sa incerci sa te destinzi (stiu, e greu) dar cred ca trebuie.
Iar despre pastile... Arturicii au aparut la o luna jumatate de la intrerupere. Sanatosi, voiosi, voinici.
Pupici si Drum Bun si Luminat in calatoria spre destinatia "Sunt Mama".
Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_
adelamaria spune:
Neata fete bune si frumoase!
Cum va simtiti in penultima zi a anului? Sper ca nu sunteti la munci, asa ca mine...
De fapt, am intrat doar sa va spun ca va multumescsi ca apreciez sfaturile, rabdarea si sinceritatea voastra, a tuturor!
Cand am descoperit DC pentru prima data nici nu imi imaginam ca o sa ajung sa si scriu, ma multumeam sa ma informez, dar incet, incet am capatat incredere, mi-ati devenit dragi si am zis ca poate nu o sa se supere nimeni daca cer si eu o parere.
Si am primit parerile voastre cu inima deschisa. Iar acum sunt un pic mai bine, am capatat un pic mai multa incredere in mine si in ceea ce vreau.Vreau un bebe, consider ca sunt pregatita si consider ca am ce sa-i ofer. Asa ca daca analizele sunt OK, sper ca 2005 va fi anul meu.
Am urmat sfaturile voastre si mi-am pus ordine in prioritati, am discutat cu sotul, am acceptat ideea ca s-ar putea sa termin studiile cu burtica mare...Si ce daca? O sa fie poate o idee mai greu, dar vom fi impliniti. Probabil ca voi pierde mult din punct de vedere profesional, dar am incredere ca D-zeu nu ne va parasi!
Stiu ca practic niciodata nu poti fi destul de pregatit pentru ce iti ofera viata si pentru tot ceea ce inseamna un copil, dar eu am incercat atat cat am putut sa ma pregatesc si sunt impacata cu mine, pentru ca am luat o decizie in cunostinta de cauza. Iar voi, mi-ati fost de un real ajutor! Nu va cunosc, dar daca visul meu va prinde contur, asta vi se datoreaza si voua! Poate ca raspunsul era in mine, asa cum zicea Cosmina2, dar am avut nevoie de un pic de indrumare ca sa am curajul sa-l descopar.
Va fi bine, trebuie sa cred asta...multumiri, pupicei si un An Nou Fericit si pe masura sufletelor voastre mari, va doresc!
Cosmina2 spune:
Draga adelamaria,
foarte bine ai facut ca atunci cand te-ai simtit singura ai apelat la aceasta forma de conversatie,pt. ca o parere obiectiva este de mare,mare folos atunci cand nu gasesti "drumul".Nici eu nu m-am gandit ca o sa ajung sa scriu pe acest forum,dar in final am facut-o,considerand ca atat eu cat si ceilalti,prin schimb de pareri,vom avea de castigat.Ma bucur ca esti mai bine si eu cred ca nu trebuie sa-ti faci probleme.Fi mai hotarata,"fi barbata Zoe":)
Eu iti doresc multa putere,ca o sa ai nevoie,si un an nou plin de vise implinite.
danitin spune:
Draga mea, NU TE MAI FRAMANTA ATAT. Stai sa vezi teme de gandire, remuscari, indoieli, incertitudini si altele din aceiasi categorie cand ai sa te vezi cu bebe in brate. Eu te inteleg foarte bine, ca doar am avut vreo doi ani in care am tot despicat firul in patru daca sa fie bebe sau nu. La un moment dat mi/am facut curaj si am supus Da. Dupa care a mai trecut un an ca nu se nimerea ca bebe sa vrea sa apara. Si tocmai cand am inceput sa/mi fac probleme am aflat ca bebe e pe drum, intre timp a sosit si acum are 10 luni. Trebuie sa fi foarte puternica si cu nervii o.k. ca sa faci fata solicitarilor de dupa aparitia lui asa incat pe langa alte pregatiri ia in calcul si chestia asta si, dupa cum spuneam la inceput, NU TE MAI FRAMANTA ATAT
Mia. spune:
Cum scriam acum ceva vreme si eu ma gindeam ce sa fac si n-am mai luat pilule.Folia a ramas neinceputa!
Acum, cum o vre D-zeu,ca El stie cum sa le aranjeze in viata!
www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze
Elise spune:
Adelamaria,
Tot succesul din lume cu bbul !
Nu-ti face probleme pentru ca o sa fie greu - tot timpul e greu.
Si cind ai terminat scoala, ai o cariera, ai tot ce iti trebuie, e si mai greu - pentru ca atunci au trecut niste ani, si anii curg in defavoarea bbului.
Eu am mai scris asta, daca mi-ar fi dat prin cap sa fac un bb mai devreme, si la 15 ani ar fi trebuit sa il fac! Pentru ca atunci, probabil, PUTEAM - fara tratamente, fara interventii chirurgicale...
Si de unde mincam noi minca si el, pentru ca daca stai sa te gindesti la bani, la responsabilitati, griji, probleme, etc. nu-l mai faci niciodata! Niciodata, crede-ma, "nu e momentul".
Am vazut copii fericiti si sanatosi si cu parinti foarte, foarte tineri!
Elise