Mamici de ianuarie - februarie (65)
Raspunsuri - Pagina 9
Shobo spune:
Bellamia FELICITARI!!! 

CHIAR CA ASTA E UN MOTIV DE CINSTEALA!!! 
ai nascut normal sau cezariana? cum a fost travaliul? cum e cu alaptatul la numai 7 luni? Bravo, bine ca e sanatos si se va face mare!!!
pe de alta parte eu am pb. mare cu singerarile gingiilor, iar au inceput, ma trezesc dim. cu gura plina de singe si tin apa gheata in gura ca sa-mi treaca vreo 10 min... si daca scuip iar incep sa-mi singereze........ 

nu stiu ce sa le mai fac. o sa cumpar niste tinctura de propolis sa vad daca aia ma mai ajuta, ca apa de gura, pasta de dinti si sprayul Hexoral recomandate de stomatolog (ginecologul meu nu e de acord cu sprayul ala si nici nu-l mai folossesc)... nu m-au ajutat mai deloc. constipatia vad ca la 4-5 zile ma mai calca totusi... ce sa fac, o indur si pe asta, mai bag prune uscate si graham, miere cu ceaii verde si se mai repara, dar ... tre sa o tin sub obs.
in rest sintem bine, inca mergem la gym de 3 ori/sapt. din sapt 35-36 vom incepe respiratiile si scremutul.
pupici
pupici
Eu si bibisor sapt. 30
Dr. Tutunaru - ELIAS
amary19 spune:
Coca, zau ca esti zapacita rau!!!! ![]()

Auzi sa vopsesti caloriferele, ca sa vina bebele mai repede!!!!
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Shobo spune:
si semnatura noua, ca uitasem sa schimb sapt... :))
Eu si bibisor sapt. 31
Dr. Tutunaru - ELIAS
amo2004 spune:
quote:
Originally posted by bellamia
Buna dimineata burtici,
Nu am mai scris de mult pe forum pentru ca.....am nascut.Alexandru nu a mai avut rabdare si la 32 de saptamani s-a hotarat, din vina mea evident, sa iasa la lumina.
Mamici, feriti-va de substantele chimice, de miros de vopsele, asta mi-a provocat mie ruperea membranelor si pierderea lichidului amniotic. Insa bebele e sanatos si smecher: nu vrea sa stea decat cu sanul in gura :)).
Nastere usoara la toate va doresc si....la termen.
Pupici, Bellamia si Alex din patut.
WOW Bellamia, sa va traiasca Alex si sa fie sanatos, mancacios si somnoros si sa va aduca numai bucurii! Felicitari!

Iar tie sa-ti dea Doamne,Domane putere si rabdare sa-l poti creste in liniste.Ia uite cine a spart gheata la noi
Si cand vad ca aveam acelasi DPN (al meu e 10-16 ian), ma apuca "mancarici la talpa" sa fug sa-mi termin bagajul de spital. Oricum e cam gata, ultimele chestii le voi cumpara in weekend (cosmeticale bebe si ce tine de farmacie si plafar)
Mona, 35+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa
cocolino spune:
Amary, eu imi doresc mult sa iasa Capricoarna fata mea..si de aceea am spus ca daca e ceva ce ma poate "ajuta" ma voi folosi de acel ceva.....Ideea e ca luni daca merg la Dr la cab de planing, voi incerca sa-l conving ptr o cezariana. Sper doar sa-l conving...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Oana, 
arata super...listuta..asa timid inceputa..Si culmea...:de cine??De o mamica care nici nu credea ca ea va fi spargatoarea de gheta..Cand noi ne gandeam la Crinuta, la Oana sau la Ingerasa...iata ce surprize au aparut..Si cand te gandesti ca facusem si pariuri...
Coca 33 saptamani si
dragalasa
bellamia spune:
Alina Maria, ma simt excelent, mi-am revenit chiar a doua zi, ma durea numai cusatura, pentru ca nu m-am dilatat cat a trebuie si moasa m-a taiat. Ma speria gandul cu taiatul si cusutul dar dupa chinul travaliului, durerea a fost infima. Nu vreau sa sperii pe nimeni insa e cumplit sa nasti fara lichid amniotic, eu il pierdusem aproape tot pana la nastere si am avut contractii o noapte intreaga. La mine nu a fost folosita anestezia, nu m-a intrebat nimeni de asa ceva.
Pentru a se vindeca mai repede rana de la cusut este foarte bun praful debresan (3 grame/98.000 lei). Am aflat asta dupa ce am fost draguta cu o asistenta, altfel ma lasa sa ma vindec cu apa si sapun....
Revenind la raspunsuri, acum nu am nici o durere, nasterea in sine nu a fost atat de dureroasa cat momentele de dinaintea ei cand simti niste crampe din ce in ce mai puternice si din ce in ce mai dese, la inceput din 30 in 30 de minute si pana la din minut in minut.
Nasterea vine exact ca senzatia de scaun, simti bebele ca iese ...anal, pare foarte ciudat insa asa este si in momentul nasterii cand trebuie sa impingi, o faci corect daca-ti imaginezi o secunda ca iesi cu scaunul.
Ma ajuta sotul desi cand il vede de 2 kg (sotul are 108 kg) :)), se teme sa nu-i "curga" printre degete.Cu alaptatul....la 7 luni vine destul de greu laptele. La inceput e galben, se numeste colostru si curge foarte greu.
Poate pare degradant, insa la inceput trebuie sa-ti storci singura laptele pana binevoieste sa vina. Deci jucaria de dupa nastere sunt sanii. Dupa ce vine laptele, iar e de rau....vine prea mult. Iar trebuie sa-ti storci sanii pana trece "furia laptelui", chiar daca suge copilul, pentru ca nu are nevoie de cantitatea pe care o ai. O mamica din spital nu stia de acest lucru si i s-au intarit sanii ca piatra, foarte greu si-a revenit.
Cred ca stiati toate astea, sper ca nu v-am obosit.
Witchie, ce si cum cu bebelusii....nu prea stiu sa spun. Deocamdata stiu ca daca sughite s-ai putea sa-i fie sete sau frig, il pup pe nas si daca e rece inseamna ca-i este frig. In rest....baita o data pe zi, in pampers ma uit cam la 2-3 ore, si daca plange (mai mult mornaie, nici sa planga nu stie), inseamna ca-i e foame sau are chef de companie (acu am dat drumul la tv si l-am pacalit.....o vreme). Cam asta e, va pupic, bellamia.
cocolino spune:
Cuscraaaaaa....unde ai disparut????faci nani, cumva???
Coca 33 saptamani si
dragalasa
Lali spune:
quote:
Originally posted by bellamia
...ce si cum cu bebelusii....nu prea stiu sa spun. Deocamdata stiu ca daca sughite s-ai putea sa-i fie sete sau frig, il pup pe nas si daca e rece inseamna ca-i este frig. In rest....baita o data pe zi, in pampers ma uit cam la 2-3 ore, si daca plange (mai mult mornaie, nici sa planga nu stie), inseamna ca-i e foame sau are chef de companie (acu am dat drumul la tv si l-am pacalit.....o vreme). Cam asta e, va pupic, bellamia.
Ce draguta esti....
imi vine cheful sa nasc mai repede...Lali, mamica peste o luna ( sau mai repede ?)
corneliaa spune:
Nu cuscra nu fac nani, imi revizuiesc bagajul de spital ca m-a apucat tremuriciul....
(34 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100