Mamici de ianuarie - februarie (65)
Raspunsuri - Pagina 15
galaxy spune:
Alina Maria, intr-adevar, bradul este foarte frumos. Mersi, a fost buna pizza. hehe
Viktoria,fain ca esti deja inscrisa la spital. Noi azi ne-am plimbat mult de tot cu catelul nostru. Si uite deja trecu ziua. Tot ma gandesc ca saptamana viitoare ar trebui sa imi fac bagajul.
Trece timpul, de nu ne vine sa credem. Ah, stii ca am gasit un maxi cosi foarte dragut redus mult de tot. Acuma de sarbatori reduc astia mult de tot.
Oana, cum iti merge? Sa ne spui.
Seara placuta si
,
io si un baiatel (intr-un burtic de 34+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury
adita spune:
Alina, nu te ajuta daca incerci sa stai pe o anumita parte, poate isi schimba bebele pozitia si nu te mai loveste in acelasi loc? al meu se suceste tot timpul,nu loveste mereu la fel. si daca vorbesc cu el, sau imi pun mana pe burta, isi schimba pozitia si vine dupa mana mea, mai fac asa daca ma deranjeaza cum sta si vreau sa-l mut din loc.
Viktoria, luna asta implinesc 1 an si 7 luni de la ultima cezariana, e un pic cam repede. eu m-am bazat mult pe faptul ca intre prima si a doua cezariana a fost exact aceeasi distanta si nu am avut nici o problema, am zis ca si organismul meu , in general , si operatia sunt destul de solide, dar se pare ca m-am cam inselat, acum n-a mai fost la fel de usor si fara probleme ca prima data, cel putin in ceea ce priveste aspectul asta, ca in rest am avut o sarcina foarte usoara, cea mai usoara dintre toate trei de pana acum
Alina Maria spune:
Multumesc mult de tot Adita , nu ma mai asteptam sa raspunda cineva, am incercat tot ce ai spus tu , de obicei imi reusea acum nimic , sunt la modul foarte serios terminata.
Pur si simplu nu inceteaza ...
.
Ma rog pt. tine sa nu se intample ca uterul tau sa cedeze.
Incearca sa te dai cu ceva crema poate ajuta .
Vezi ce spune si un dr.
Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38143" target="_blank">Mamici de ianuarie - februarie (66)![]()
Irina,veve & croko
pozici