Mamici de ianuarie - februarie (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Alina Maria, niciodata nu esti singura. suntem doar trupa aici, nu?
Puiulicul nostru e cuminte si dulce dar e un miscacios. Non stop gimnastica. Taticul lui adoarme cu masaj la spate si se trezeste la fel.

Oana, ma bucur ca te simti mai bine. Iti mai da un picior Seb, si o sa te simti si mai bine.

io si un baiatel (intr-un burtic de 33+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Doris a fost ieri cu clasa ei, si cind i-am vazut ce frumos patineaza ma cuprins doru sa fac si eu macar o runda mica. Noroc cu sotul si Doris care m-au readus pe pamint. Cred ca am povestit ca anul trecut am invatat sa schiem toti trei si anul acesta merge Doris din nou dupa Craciun la un curs de avansati. Mie asa de dor de timpurile alea cind zburdam ca o insa ma gindesc ca la anu in iarna voi avea timp sa schiez si sa patinez. Chiar i-am spus sotului ca vreau sa-l pun pe David la 3 ani pe schi si zicea ca e de acord, important e sa-i placa si lui. Copii aiceea invata in general pe la trei ani sa schieze si sa patineze. Ma bucur ca la Doris a noastra ii place asa mult sa faca sport. Sa vedeti ce fericita era ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

vai mie... au inceput deja nasterile!
Ingerasu! Tinem pumnii, fii tare!

Anda, 33+ saptamani, dr. Radoi, Municipal

Mergi la inceput

Saptamina viitoare miercuri semnam contractul pentru casa, asa ca daca ne ajuta Dumnezeu in vara vom fi in casa noastra. Am fost si la niste magazine de mobila, deoarece trebuie sa comanzi bucataria cu cel putin trei luni inainte si am gasit o camera asa de frumoasa pt. Doris. As fi luato cu mine. Ea isi doreste de mult timp un pat sus cu scara si stelute pe tavan. Ei acuma am gasit acel pat la Ikea si e si dublu, deci pot sa doarma doua persoane in el. Jos are biroul, computerul si niste dulapioare pt. carti si caiete.Sus jur imprejur are niste perdelute albe si o lampa. Cealalta jumatate de camera e cu o canapea mica pt. doua locuri, o masuta pt. servit sucuri si o biblioteca cu loc pt. Tv. Asa ca saptamina viitoare vom merge sa vedem cum e, daca trebuie comandata sau nu.Doris ar fi dormit si ea acolo in magazin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Viktoria, stelute am gasit noi la ToysRUs. 10 euro 135 de bucati. Si sunt foarte faine.

io si un baiatel (intr-un burtic de 33+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaS spune:

Bellamia Felicitari!!!!!!!! sa va traiasca Alex si sa va aduca numai bucurii! Sanatate multa!!!!

Ramona si Sara (29+ saptamani) (DPN 21.02.2005)

www.geocities.com/ramonnastoian/DuringPregnancy.html" target="_blank">Pozici-Sarcina
www.geocities.com/sarastoian/clothes.html" target="_blank">Pozici-Hainute Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Bellamia felicitari si sa dea domnul sa fie sanatos si sa creasca mare!

alipticot 29 sapt
Dr Mihalceanu Cuza Voda
DPN 15-20 febr 2005
poze

Mergi la inceput

Galaxy merci pt. sfatul cu stelutele. Cum iti mai merge? Cum e vremea la voi? La noi e destul de rece si ceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna dimineata fetelor, ce va aduce ziua de azi ?
Noi mergem la piata , apoi inpodobim bradul si in rest vom mai vedea .
Azi noapte n-am dormit deloc bine bb. a miscat f. mult.
Acum ma doare capul dar sper sa treaca cu un paracetamol.
Pe mai tarziu.

Alina ,Wichard si bb. 34 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Draga Alina nici eu nu am dormit asa bine azi noapte. M-am trezit destul de des. Noi am fost cu toti un pic la plimbare, am facut de mincare si acuma ma pregatesc sa fac o.
Dar deja faceti pomul? Noi inca nu l-am luat si astept pina in 24 Decembrie cind il facem impreuna cu Doris. Miine sintem invitati la mamele de zi unde a fost Doris 4 ani , sarbatoresc cu copii si parinti Craciunul. Fiecare duce cite ceva si copii au posibilitatea sa cinte si sa se joace un pic impreuna. Se pare ca si celelalte fete sint ocupate sau fac prajiturele pt. Craciun.

Mergi la inceput