Despre contraceptia hormonala (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Albi te rog frumos trimite-mi pe nicolebaluta@yahoo.com pdf-ul cu prospectul de la Laurina

Raman datoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pau spune:

Buna fetelor,si eu folosesc Jeanine,de 2 ani,menstruatia se regleaza cam in 3 luni de cand incepi sa iei prima data aceste pilule.In legatura cu ingrasatul nu am pb,eu am slabit,cred de la pilule.Am inteles de la dr,ca dupa anticonceptionale este suficient una sau doua luni de pauza,inainte de a avea un bb,timp in care se face o cura de vitamine,si acid folic,sa curete si sa intareasca corpul,adica sa fie pregatit pt sarcina.Am inteles ca Jeanine sunt "mai finute"si cu ceva baza de plante,dintre antic.noi aparute,in ultimii ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns konsuella spune:

Buna,
Eu am intrerupt antic. (Diane 35),luna trecuta (ianuarie),din cauza candidei de care nu mai scapam in ultima vreme.Luasem antic pt. ten. Am asteptat pana la terminarea foliei de 21 de pastile ,am facut pauza 7 zile ,timp in care am avut menstruatie dar nu am mai inceput o noua folie pt luna urmatoare.Din cate am citit ar trebui sa vina ciclu normal luna asta sau ?
Am avut contact neprotejat imediat dupa ciclu,dar ejacularea nu s-a produs in interiorul vaginului.
Ce posibilitate este sa ramai insarcinata imediat dupa ce intrerupi antic ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Eu sunt la a doua folie de Diane 35,am observat o chestie ciudata nu stiu daca are sau nu legatura cu anticonceptioanlele ,pe un singur site am gasit ca ar exista o oarecare legatura: de cand le iau : din ianuarie ..sufar de o gingivita care imi da batai de cap .. inflamare a gingigiei si abcese ..scap de unu' apare altu' ,nu am luat antibiotiv ci am tratat cu propolis si salvie plus detartraj .. parea sa isi revina gingia .. incele 7 zile nu am avut nimik (zilele de pauza) acum iau din nou, a doua folie ..si deja .. s'a inflamata gingia.. e oare coincidentza sau pastilele dau reactiile astea?

Mergi la inceput

eu de cand iau laurina parca n-as mai manca de loc

sa fie de la ele?
URAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nicoleta adica slabesti ?????

ANDANII

Mergi la inceput

eu's mai plinuta de felul meu si am zis la doctor: NU cosuri si ingrasare
azi e a 6-a zi, fata mi se curata de cosuri, parul abia ieri l-am spalat, dupa 5 zile si nu din 2 in doua zile ca inainte, iar pofta de mancare LIPSA TOTALA, mananc ca trebuie sa dau si la organism ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns werro spune:

Salut tuturor!
In primul rand, problema; dupa, experienta.
Deci :D azi am facut o echografie pelvina si medicul(ginecologul) mi-a spus ca am uterul cam mare pentru varsta mea (20 ani): 7,15cm lungime + alte dimensiuni care-mi vin cam greu de exprimat (cf pozei). In fine, pentru problema asta mi-a recomandat Yasmin. Are vreo legatura?
Experienta/istoric: am luat medicamente sa-mi ajunga pentru 3 vieti (anticonceptionale in special), Diane cel mai mult(totalizat vreo 4-5 ani, dar cu pauze). Le-am suportat bine, m-am ingrasat "doar" 5kg si am revenit la greutatea normala de fiecare data cand le-am intrerupt; de fapt tot a revenit la normal:pilozitatea, caderea parului, seboreea, cosurile :(( Tratamentul mi-a fost dat de la Parhon (spitalul/personalul mi se pare cam depasit in momentul de fata) pt ovare micropolichistice. Ca sa nu intrerup Dianele brusc, mi s-a dat ca substituent Laurine. N-a avut nici un efect antiandrogenic;nu mi-a fost rau; a fost ca si cum as fi luat aspirine.
Alte anticonceptionale luate de-a lungul timpului (incepand debutul menstrei) Microgynon, Trisequens (cred k asa se scrie), Logest si probabil ca au mai fost. Majoritatea au fost asociate cu Androcur, Spironolactona, Euthyrox. Nu mi-a fost rau de la nici unul. Singurul inconvenient este ca sunt plina de vergeturi (de pe mijlocul spatelui pana aproape de glezne). Deci efectele secundare depind de toleranta fiecaruia.
Multa sanatate tuturor! Va pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Medicul mi-a recomandat contraceptivele Microlut si imi este imposibil sa le gasesc. Am intrebat la zeci de farmacii si nu au auzit de ele. De curand am sunat medicul sa-l intreb daca imi poate recomanda altceva sau daca stie macar de unde sa le procur pe primele si mi-a spus ca astea mi se potrivesc mie si ca trebuie sa insist, eventual sa dau comanda la o farmacie. Pana acum am incercat la trei farmacii si nu le-au gasit in catalogul de produse.
Ma puteti ajuta cu relatii despre acest produs? Aveti idee ce as putea sa fac? Tare mi-e teama ca pana le gasesc nu o sa mai am nevoie de ele! Chiar glumeam cu sotul pe tema asta, spunand ca doctorul vrea neaparat sa ma aibe de clienta la maternitate!
Mentionez ca acum alaptez si asta ar putea fi unul din motivele pentru care mi-a prescris aceste pastile, plus ca dupa nastere am avut un hematom vaginal care s-a vindecat prin tratament.

Multumesc pentru orice sfat sau eventuale informatii.

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni

Mergi la inceput

werro nasoale situatiile prin care ai trecut

Mergi la inceput