doctorita Tufan,municipal....detalii plssss
Raspunsuri
rucs spune:
Buna.Iti pot da multe detalii dar incep prin a-ti spune ca o cunosc de 20 de ani ( adica de cand eram copil ).Am nascut de 2 ori cu ea (si inca traiesc)
Serios vorbind pot spune ca mai vreau inca un copil si nu m-as duce sub nici o forma la alt medic.Este supr O.K. Dar de ce intrebi ? Esti gravida?
Sole spune:
buna si iti multumesc pentru raspuns,am intrebat pentru ca merg la dansa de cateva luni,m-am operat (am ramas cu un ovar si o trompa),si imi este frica ca nu mai raman,dansa a fost foarte sigura pe ea cand mi-a spus ca o sa raman fara probleme.Nu o cunosc prea bine insa mi-a inspirat multa incredere ,dar totusi,mi-e frica ca nu
piciulici spune:
vreau si eu sa-mi schimb dr. si as vrea o dn-a dr de la municipal. Dn-a tufan are si cabinet particular? Cum dau de ea?
Sole spune:
Buna!!Drumul Taberei 38,bl.OD4,sc.C,ap.74,sector 6
mobil:0722383616,o sa vezi sageata cu KORONA.Bafta!!!
kim222 spune:
Daca cautati aici pe forum , nu s-a scris absolut nimc de bine despre aceast medic, ci numai de rau . Eu nu o cunosc personal doar din ce-am citit pe aici...am inteles ca primeaza banul, doar asta o intereseaza, ca la cabinetul particular nu taie chitante, si parca a facut si boacane, era ceva despre o mamica de pe aici care in final a pierdut sarcina....
Succes si mai intrebati....
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzrw
http://share.shutterfly.com/osi.jsp?i=EeANWjFuxbuWzvg
anemona spune:
Of, n-as vrea sa scriu chestii din astea, dar pt ca kim a atins subiectul... Nu stiu cum e ca medic, stiu doar ca o prietena mi-a povestit ca a nascut cu ea prin cezariana si inainte de a merge la sala i-a dat plicul si... doctorita a intrebat-o cat e in el... ![]()
Si pentru ca la aflarea sumei nu a avut o reactie prea buna, fata a mai suplimentat. Plus ca i-a atras atentia ca mana a doua va fi fiul ei, deci... 
Ariela spune:
Fetelor,paziti - va de ea.Fugiti cat mai departe cand auziti numele de AURELIA TUFAN - MUNICIPAL.
Acum cativa ani am facut histerosalpingografie cu ea, si fiindca nu a fost multumita de cati bani i-am dat in plic ( pur si simplu nu aveam mai multi bani ) mi-a citit radiografiile gresit.Mi-a spus sa stau linistita ca HSG e buna cand in realitate trompele erau beton de infundate.Eu am stat linistita 4 ani si tot asteptam sa bina bebe si el nu mai venea.Dupa 4 ani un alt doctor mi-a facut din nou HSG si mi-a spus adevarul.Am facut laparo dar ce folos ca am pierdut 4 ani din viata asteptand si sperand.
Eu nu am vrut sa va sperii dar va spun ce am patit eu pe pielea mea.Nu as fi avut constiinta impacata daca nu v-as fi spus.
Va pup si judecati voi la rece ce trebuie facut.
ARIELA - sper o viitoare mamica
Ariela spune:
Am uitat sa va spun ca tot de ciuda ca nu i-am dat suficienti bani ( eu i-am dat plicul inainte si sigur s-a uitat in el ) s-a purtat groaznic de urat cu mine la HSG.M-a tratat ca pe un animal.Nici un pic de mila sau atentie, pentru ca de ce sa nu o spun analiza a fost groaznic de dureroasa, pentru ca trompele erau infundate beton.De aceea m-a durut asa de rau.Daca nu ar fi fost infundate nu era nici o problema.Dar eu la vremea aceea nu aveam de unde sa stiu toate acestea. Mi-a introdus serul acela cu asa o ura ca era sa ma sui pe pereti de durere.Am ramas cu un gust amar pe care o sa - l am toate viata.Asta e macelar , nu doctorita.
ARIELA
Sole spune:
nu stiu ce sa zic,pe de-o parte m-ati speriat,pe de alta parte stiu ca operatia mea a fost mult mai complexa de cat s-a asteptat si ea,am intrebat-o cat trebuie sa ii mai datorez(bani)si mi-a spus "nimic,un buchet de flori si cu bebelusul in brate"....nu stiu ce sa zic.......