quote:
Originally posted by ticka
Multzumesc frumos Dana nu stiu de unde pana unde Alexandra a ajuns Sandica. Mi-a mers Sandica la inima si asa a ramas :)
Acum despre petrecere. Am facut petrecerea cu ajutorul unei firme in vilutza lor. Aveau 3 camere, 2 pentru copii si una pentru adulti. O camera e cu tobogan, piscinutza cu bile, casutza, si joc mecanic - fotbal - pentru copii mai maricei. Neasteptat acest joc a fost atractia tuturor! In alta camera aveau mesutze si jucarii, acolo au desenat au colorat si taiat cate ceva, tot acolo au mancat. Parintii aveau si ei camera lor, cu canapea si fotolii, Tv, reviste si tot acolo serveau cate ceva si drinkuiau :). Pentru fumatori aveau in bucatarie amenajat un bar si 2 mese.
Stiu ca si pretul e foarte important....ne-a costat 4 mln incluzand:
- 350 000 lei meniu copil (cartofi prajiti + pui shanhai + suc natural din portocale la discretie si apa plata la discretie) pentru 10 copii
- 500 000 tortul facut de ei ( a ajuns si la copii si la parinti) + sampania pentru copii + artificii pe tort
- cafea si racoritoare (Coca-Cola) pentru parinti la discretie erau incluse in pretz.
Noi am mai adus cate ceva pentru parinti: bere, pateuri, saratele, alune, chipsuri si suc natural.
Alta chestie care mi s-a parut dragutza a fost ca cineva dintre copii a cerut inca o portzie si eu am mai cerut o portzie pentru un bebe mancacios de 1 an si 3 luni. Ma asteptam sa-mi treaca pe nota de plata inca 700 mii, dar nu mi-au trecut nimic.
au site si pe net...daca vreti va trimit pe mail adresa.
Si din poze se vede ca ccc copii erau bucurosi! Fii-mea mi-a zis atunci ca e fericita si ca e mai frumos decat la Mc.
Cam atat :)