Pestoiaicele sunt pe aici? (5)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/daniela_daneza/daniela_daneza.jpg)
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
M-am trezit mai devreme si am zis sa va salut.
Ce faceti?
Sper ca sunteti bine cu toate si ca puiutii vostri sunt sanatosi si fac nazbatii , cei mai marisori.
Hai va pup si ne mai auzim.Fug la munca.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyanne/elyanne.jpg)
elyanne spune:
pestioaicelor!
Ma primiti si pe mine? Am descoperit si eu acest subiect, cam tarziu, ce-i drept! Si eu sunt un peste, nascuta pe 16.03.1980. Am un puiut mic, Elena, nascuta pe 23.10.2004, deci scorpion. Sper sa ma inteleg bine cu ea... In schimb sotul e berbec si cateodata ies scantei...
Eu sunt destul de incapatanata, cand mi se pune, nu ma mai scoti din ale mele. Daca ma supar imi trece f. repede, sunt mai tot timpul cu capul in nori, f. vesela... Cam atat deocamdata.
Vad ca mai sunt inca doua mamici pestisori de la sept.-oct. 2004: Crismir si Danyce. pentru toti pestisorii.
Elena
Eliana si Elena (23.10.2004)
![](images/user_woman.png)
fulguletz spune:
fetele, iubitele, va pup!
va citesc dar nu apuc sa mai postez!
si acu e si mama la mine..ce o sa ma fac fara ea?
David ma solicita uneori de nici la wc n-am timp sa merc..e un fitzos mey...
promit sa scriu ceva mai des...si sa chiulesc mai putin..
vaz ca tot Marutza e sufletul pestoaicelor.. de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze
Nally spune:
V-ati dat de tot pe fundul apei!!!! Ia sa va mai ridic un pic!!!
Am pus poze noi la album!!!
Noi suntem bine! Acum doarme si eu ma inot pe aicilea si citesc mai pe orizontala! Ca citesc si nu procesez nika la ora asta!
Hai pe maine ... poate ma faceti sa deschid un nou capitol! Mai cu forta ... mai cu forta dati din inotatoare!!!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
clauditzadennis spune:
Si eu sunt peste...din cei mai zapaciti, se pare, ca abia acum m-am trezit sa join si eu the club.Ma primiti??
Sunt nascuta pe 4 martie (anul cutremurului cel mare!) si va rog sa ma treceti si pe mine pe lista...Multumesc!
Nally spune:
Caluditza bine ai venit !!!! Cum sa nu te primim!!!!
Ne-ai prins intr-un moment de liniste totala aproape! Dar ne revenim noi!!! Doar stii cum suntem noi pestisorii!
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
Nally spune:
Elyanne bine ai venit si tu! Scuze dar acu am citit in urma un pic si am vazut ca ai venit printre pestisorii !!!!
Fetele sunteti pe listuta!
Am deschis subiect nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40742" target="_blank"> Capitolul 6!!! !
Nally si
Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
fulguletz spune:
Doamne, Nally, ce copil frumos ai! Imi venea sa pup monitorul..mey..ce ochi si ce gene ..ce sa mai ! tre sa am si o fetita sa vin in petit la Seby al tau... de voinicel si pompitza David (1 dec. 04)
poze
clauditzadennis spune:
Multumesc mult pentru primire...acum imi dau seama ca trebuia sa incep si eu cu niste , dar va spun acum ca
si vin si cu
de rigoare. Si cum niciodata nu e prea tarziu,
!Am uitat sa ma prezint...ma numesc claudia si sunt fericita mamica a lui Dennis (de parca nu se intelege asta din nick
).Ma bucur mult ca m-am alaturat voua si sper sa nu fac asta numai cu numele ci chiar sa ma imprietenesc cu voi...
la mamici frumoase!