Pestoiaicele sunt pe aici? (5)
Raspunsuri - Pagina 12
vanessa ionescu spune:
La multi ani pt. anul 2005, La multi ani pt sf. Vasile, La multi ani pt sf. Ioan!!!
Am aparut si eu pe aici.
Emilly esti o draguta ca te-ai gandit la noi, si noi, puturoase, ca dupa sarbatori.
Noi am avut sarbatori agitate in sensul ca a fost un dute vino la nasi, la ai mei, de revelion am fost intr-o carciuma si l-am avut si pe Andu cu noi.
Daca vreti, va invit la poze ca am pus si sa-l vedeti si pe Cata la primul lui Craciun.
Ce fac fetele lauze?
Felis, eu ti-am citit povestea acum cateva zile, si m-am gandit mult la voi. Sa fiti sanatosi si pupici. Felicitari pentru prima luna.
Maruta, multumesc pentru mesaje. Am vrut sa-ti scriu si eu, dar m-am gandit ca adresa este de la servici si poate aveti liber. Nici cu timpul nu am stat prea bine.
Va pup si ma duc sa ma uit pe la poze
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION
Emilly spune:
Buna pestisori,
M-am delectat cu pozele Vanessei, mai ce flacai frumosi...seamana perfect cu mami.
Se vede din poze cit ati petrecut, foarte bine asa si trebuie.
pupicei si o zi frumoasa!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
naomi_ioana spune:
Dragele mele ,c-am tarziu dar este aceea vorba batraneasca"niciodata nui tarziu",va spun LA MULTI ANI 2005,multa sanatate ,fericire si noul an sa va aduca tot ceea ce doriti
daniela_daneza spune:
Pestisori, dar chiar va faceti de cap.Pe mamici le mai inteleg cat de cat ca nu prea au timp , dar celelalte?Chiar si cu bebe in brate unele au raspums.
Haideti nu ma lasati singura pe aici.Vreti sa ne surclaseze alte animalute?
Multumesc de urari, Vanessei si Ancai.
Emilly, mamica de fetita dulce in curand o sa-mi fac album(daca o sa reusesc, daca nu voi cere ajutorul vostru).
Strig maine catalogul ca incepe un nou semestru si daca nu sunteti prezente ati incurcat-o.
Va sarut si o saptamana linistita.
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Maruta spune:
La multi Ani !
Va doresc ca noul an sa va aduca numai bucurii, multa sanatate si desigur bani !
am fost libera ... gata de azi am luat-o de coada !
am petrecut cat se poate de linistit ... de revelion la 12 noaptea am fost in Cismigiu .... si a fost super ... exceptand faptul ca m-am parlit cu o petarda ...
am mancat si baut pe saturate ... incercand sa nu depasesc bunul simt ....
de azi gata trebuie sa trec la cura de slabire ... nu ceva in mod special ... m-am gandit sa mananc doar fructe, lactate si gratare din cand in cand sau cartofi copti sau fierti ... desigur fara sa le combin ... sa vedem cat ma tine ...
am patinat ... nu mai patinasem de vreo 22 de ani ... va dati seama ... mare mi-a fost surpriza sa vad ca incet incet imi revin si ma misc destul de binisor ... dar am tras si niste trante ... mama mama ... asa ca m-am decis sa-mi cumpar si role.
fiecare cu pasarica lui ...
emily - draga mea poti face atatea chestii:
- sunca, kaiser, muschi file, salam de sibiu
- masline
- icre
- salata de vinete
- salata de beof (scuze de eventuale greseli, n-am scris niciodata ... doar am mancat )
- branza, cascaval
- chiftelute
- rosii, castraveti
dupa care poti continua cu:
- friptura gratar ... de preferat ceafa (ca sa fie impanata) si mie cel mai mult imi place facuta asa: o tai destul de subtire ... depinde cum iti place mai patrunsa sau in sange, o condimentezi (sare, piper, vegeta - dupa gust); o pui pe gratar in cuptor, si sub gratar, in tava cuptorului, pui apa ... cand e aproape facuta o stropesti cu vin si o mai lasi putin ... iese super gustoasa.
- servita cu piure ... e mai usor de facut, cumperi fulgi de cartofi + lapte + vegeta si niste usturoi pisat ... toate dupa gust ... n-o sa-ti vina sa crezi ce face usturoiul ala ...
- si cu muraturi ...
- poti servi si peste ... prajit, la gratar
- desigur si desert
si poti face niste aranjamente ... spor la treaba
va pupic pe toate ... si fug repede la treaba
CRISMIR spune:
LA MULTI ANI DRAGI PESTISORI!
Am foarte multe de povestit dar din pacate nu am timp....EMILLY draga mea tu sti povestea mea cat de cat,cu America,deci pot sa-ti spun ca acum sunt in Romania definitiv,si din cauza asta am lipsit atata...poate intr-o zi va povestesc de ce m-am intors acasa...dar din pacate acum nu am timp,si netul aici costa,adica telefonul,e al fratelui meu si ma bazaie ca e scump....heheheh....
Robert al meu e bine,si e uimit de aerul de munte de la Brasov!
Face pe 19 ianuarie ,trei luni.
Va pup si ne mai auzim!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
daniela_daneza spune:
CRISMIR, bine ai revenit printre pestisori.
Sper sa-ti fie bine.
Nu iti cunosc povestea asa ca nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu reintoarcerea, cum spui tu definitiva in Romania..
Cand poti scrie-ne.
Ai grija de flacaul tau .
LA MULTI ANI DE PE ACUM PT.EL.Sa-ti aduca numai bucurii.
pupici si bine ai venit acasa!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Maruta spune:
Crismir - asta e o veste buna pt mine ... cresc sansele ca sa ne vedem .... chiar ma gandeam pestoaicelor ... la vara poate ne intalnim cu toatele (din Romania, din Bucuresti) prin vreun parc ... cine stie poate o sa ne cunoastem si "pe viu"
singurul lucru pe care ti-l doresc e sa-ti fie bine cu alegerea facuta ...
pupici la bebici
Emilly spune:
Ce ma bucur sa am vesti de la voi...
Maruta multumesc , de ieri mi-am pus si eu pe hirtie meniul, asemanator cu ce ai scris tu plus ciorba de perisoare din piept de pui ca sa pape si Ilinca si sarmale ca doar e chef mare.Apoi tortul Ilincai cu multe fructe si frisca si scris pe el"La multi ani Ilinca la 1 anisor!" apoi beutura multa, cafele si decorarea casei cu baloane scris pe pereti, coifuri si suflatori pentru toata lumea, va fi chef pe cinste.
Si tot de ziua ILincai m-am gindit sa-i fac si frumos in camera ei, din vara o voi lasa singurica si ma apuc de pe acum sa i-o infrumusetez.Am vazut nistre brauri ca si tapetul cu ursuleti frumosi si lampi asortate de pus pe perete.Frumos, o sa-i fac si ei cu ursuleti toata camera.
Mirela draga de tine...asa pe fuga si rapid s-au intimplat toate??sotul tau e cu voi sau a ramas in State??mai sa fie ce ne mai rezerva viata...Acum depuneti actele de Canada ca dureaza ceva timp si poate ne vedem in curind prin Pierrefonds, ce zici?
Bine ca Robert e bine, poate va reacomodati acasa si o sa va fie bine, daca nu via Canada.Succes in tot ce faceti si cind poti mai da-ne de veste.Pupici si numai bine!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
FELIS spune:
Buna pestisori!...
Bine ati revenit:MARUTA, VANESSA, CRISMIR, ... Si ma bucur ca celelalte pestoaice nu au fugit de pe acest subiect din cauza singuratatii!... Pupici si lor...
DANIELA... tu esti membru de baza!...
Am fost astazi cu bebe meu la analize la Parhon. I-a luat sange din buricul degetzelului... S-a trezit cand l-a intzepat, a oracait cat timp l-a strans de degetzel sa curga sange, si cand a terminat de recoltat sangele bb meu a adormit instantaneu, ca si cum nimic nu se intamplase. Rezultatele peste 8 zile.
Am profitat si noi de vremea frumoasa si ieri si astazi ne-am plimbat cu carutzul!...
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38908" target="_blank">Povestea nasterii si zilelor de spitalizare.