Bebelusi de iulie-august 2004 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor.
ce vreme urita e azi...am auzit ca la bucuresti si ninge...aici e doar vint si ff frig. uf, urasc iarna asta!!!!
Alina, cum sa te ...ca mergi in cuba??? wow, ce as mai pleca si eu...in tarile caldeeeee!!!!!! calatorie placuta. si mai zi-le si tu "binevoitorilor" ca nu pleci un an si ca ai o gramada de treburi...eeee......ca doar nu stau ei cu pitica!
Olivia, noi te suportam cu drag.....ca doar stim cum e sa pelci....si sa ramai fara prieteni! sa vezi ca la SF o sa fie muuult mai bine....vorba ta, viatza culturala, mai europeana....ce mai....stii tu, tot raul spre bine!
Daria, la virsta asta nu prea are rost sa ii dai cu sport la buric...e de mult inchis. spala normal la baie cu apa si sapun si gata. o stergi cu prosopul fara probleme, hernia ombilicala nu se face de la spalat.
Adema, eu nu am avut menstruatie de loc de la nastere incoace, oricum sunt la a 3-a folie de exluton. acum ca nu mai alaptez am sa ma duc saptamina viitoare sa trec pe pilule "normale".
Lia, colesterolul din grasimi produce mielinzarea axonului neuronal, de aia este necesar copiilor (fara excese ca de ex., carne de porc). tu nu trebuie sa faci nimic special, ci sa nu tii copilul la dieta de genul lactate degresate sau fara strop de ulei. si copilul e destept si asa, stai tu calma.....nu il destepti tu acum....doar daca ii dai doar peste si orez, ca la japonezi....(hihihihii, asa ma pacaleau ai mei icnd eram mica sa maninc peste si orez....ziceau ca de aia sunt japonezii asa destepti...si eu bagam la greu!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Neata buna!

Roxa, pai nici nu ma gandeam sa-l tin la regim inca , desi o pediatra mi-a zis ca ar trebui sa-l umflu cu ceai si mai putin lapte....ceea ce nu merge , ca simte si el care e lapte si care ceai

Uitati, i-am dat lui Danut ~ 2 lingurite de suc de mar, si un varf de lingurita de pulpa de mar ca nu facuse kk de 2 zile...i-am dat mult oare ??? E pericol de diaree?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Rox pai poti sa treci la pilule normale fara sa astepti ciclul? Io stiam ca se incep in prima zi, asa ca astept si rod la unghii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Am avut proasta inspiratie sa bat un cui pt un calendar si am trezit-o pe Eva... acum e sucarita rau. Stranuta intruna de vreo 2 zile, sper sa nu fie alergica la ceva... bebeii vostri stranuta des?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Ma nerfeasa la maxim ca nu mai apuc sa "ma dau si io pa net" ca omu'...Si cel mai mult ma enerveaza ca ma nerfeasa...:)))
Am un stres in mine de nu ii mai dau de cap...cand nu mananca ...de ce nu mananca, cand nu doarme...de ce nu doarme...S-a cam dus si laptele de atata stres, care oricum nu era prea mult!
Cred ca trebe sa mai plec d'acasa fara cupil ca sa-mi revin cu capu'...ca altfel il stric definitiv...hihihi

Noi raportam 50ml piureu de legume halitzi aseara. Am incercat pana cand am gasit combinatia marcatoare. Morcov cu o idee de pastranac dar amestecate cu cereale d'alea fara gust de la Jotis de care ii pun si in fructe...I-a placut.
O sa pun de azi si ulei, daca zicetzi ca face bine.

M-atzi distrat la maxim cu amintirile de cand eram gravide...mi-a placut...:))
O sa mai incerc o data daca ne da Domnu'!

O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
http://community.webshots.com/user/cristalina_monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Lia, nu e mult deloc marul pe care l-ai dat lui Danut. Eu alaltaieri de ex. i-am dat lui Serban vreo 50 ml. de suc de mar gol si nici vorba de diaree, ba chiar a continuat sa fie constipat. Asta pana ieri cand s-a intamplat ca dupa masa de la ora 17, cand nu am mai avut lapte in tzitzi si i-am dat lapte praf, a facut kk ca in vremurile bune. Mai nou, seara, asa ca sa se obisnuiasca cu gustul, ii dau cereale Bebelac, dar facute si cu lapte praf (cate 3-4 lingurite) si face kk normal zic eu dar un pic modificat la culoare ca se numeste ca am inceput diversificarea. In cateva zile ii dau si supa.

Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Fetelor, multumesc mult pt. urari! Si ca sa fie tacamul complet dimineata m-am trezit cu spatele intepenit si ma misc ca un robot Acum o luna mi s-a intamplat la fel si m-a tinut 3 zile

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna dimineata!
Nicole si Alina, ce mai, superbe fetite aveti! Si Nicole, m-ai dat gata cu comentariile
Azi i-am dat si eu Stefaniei 1/2 ligurinta de pulpa de mar si i-a placut. Apoi sucul ei de mar si morvoc, plus citeva picaturi de lamaie si 1/2 fiola de calciu. Si la ramas in nici un minut.
Lia, cand ii dadeam Stefaniei sucul cu lingurita, mai bine de jumatate ajungea pe haine, in schimb, de cand il pun in biberon il bea pe narasuflate. Eu am decis ca ii voi da cu lingurita cand va putea sa stea in fund si nu lichide. Lichidele cu biberonul sau cu canita.
Mie pediatra mi-a spus sa pun ulei sau o bucatica mica de unt in pireu de legume. Oare ce este mai bun? Uleiul de floarea soarelui, cel de masline sau untul?
Noi sambata viitoare plecam la bunici (adica la parintii mei) si acolo facem si Craciunul si Revelionul. Adica in familie. Si mie imi este dor de destinatii exotice sau cum spunea cineva, de o cabana la munte si multa zapada.
Ia nu va mai plangeti de vreme? Daca era -10 grade si viscol afara? Sa stiti ca vremea tine cu noi.
Corianai, si Stefi stranuta destul de des. Dar daca ma gindesc cite baga in gurita, mi se pare normal sa-i mai ramana cite ceva prin git si sa stranute. Saptamina trecuta, cand am lasat-o cu soacra mea, Stefi a stranutat de 3-4 ori in 3 ore. Si cand am venit acasa, este soacra ingrijorata ca raceste fetita . Daca m-as ingrijora de fiecare data cand stranuta as ajunge la balamuc.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)

http://community.webshots.com/user/a_mironeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
Am fost azi iar la vaccin, i-a facut BCG-ul, 2 stampile aplicate pe bratul stang. A plans 3 secunde si apoi s-a mai uitat prin jur si a adormit.

Fetelor, am o big, big problem, seara nu-i mai ajunge laptele meu lui Stef, dar nici biberonul nu mi-l accepta, rareori il pacalesc cu 60-80 ml. Se culca un pic flamand si drept urmare mi se trezeste si des noaptea. Ce sa fac? Oare o fi de la dieta? Dieta cred ca e prea mult zis, incerc sa nu mai mananc dupa ora 18, sa nu dau iama la paine si dulciuri, sa consum cat mai multe legume si fructe. Si parca nici ceaiul nu-si mai face efectul sau trebuie sa beau mai mult?

Alina, Nicole, aveti niste fetite dulci tare de tot. Pozele sunt foarte reusite! Aa, am mai pus si eu poze noi de la intalneala de marti.

O zi buna, ma duc sa intind rufele piciului ca s-au adunat un munte. Pupicei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27241" target="_blank"> Paul are nevoie de noi
mami Eliza & bebe Stefan Takeshi (16/08/2004)
www.geocities.com/flakeherald/Moments_of_our_life.html" target="_blank">Paginuta personala www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Povestea nasterii "proaspete"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andreea, vroiam sa-l invat cu lingurita si pt 2 lingurite de suc am zis sa incerc asa ca pana-l puneam in bibe, ramanea jumate pe sticla

Mergi la inceput