Cu ce ma imbrac de logodna???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

pentru mai multe detalii te duci pe google si cauti despre logodna.Sigur gasesti o mai bune explicatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Sa inteleg ca ti-a placut ideea mea, draga Mia!
Sa va spun eu ce e logodna, ca am invatat la cursul de folclor, la facultate.
E partea aceea din slujba religioasa cand se schimba verighetele, se aseaza coronitele pe capetele mirilor, li se da sa bea vin si sa manance un piscot si preotul canta: se cununa roaba lui Dumnezeu.. cu robul...stiti si voi mai departe.
Cand faci apoi nunta cica trebuie sa ii mentionezi preotului ca te-ai logodit deja si atunci ar trebui ca el sa sara peste partea aia.
Cam asta e.

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu stiam ca logodna e doar partea cu verighetele cand zice preotul "se logodeste .....", partea cu cununiile si restul cu "se cununa..." se face in timpul CUNUNIEI religioase nu la logodna. Nu e asa???

http://community.webshots.com/user/blanca_000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

quote:
Eu stiam ca logodna e doar partea cu verighetele cand zice preotul "se logodeste .....", partea cu cununiile si restul cu "se cununa..." se face in timpul CUNUNIEI religioase nu la logodna. Nu e asa???

asa este!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Ma rog, ... se logodeste, nu se cununa, dar oricum e partea cu schimbatul verighetelor. Am mai uitat si eu din cate am invatat, de!
Pupaturi!

miez

Mergi la inceput