poate sa-mi spuna actualele mamici la cat timp dupa nidarea ovulului fecundat se poate confirma o sarcina prin ultrasonografie?
F.f.f. repede. Eu am facut prima ecografie cand sarcina avea in jur de o luna. Am facut ecografie interna. Bebe avea 1 cm si i se auzea inima. A fost foarte impresionant. Dr. mi-a aratat care e copilul dar eu nu prea intelegeam nimic din ce imi arata.
Aurora, mami lui Vladut (6 ani)
La mine s-a vazut la 5 saptamani de la UM. S-a vazut doar sacul ovular.
La 4 saptamani si ceva de la UM la echo (intravaginala) nu s-a vazut nimic...doar endometrul ingrosat...si o posibila imagine de corp luteal.
Deci uneori nu e bine sa te grabesti foarte tare...nu de altceva dar poti sa fii usor dezamagita asa cum am fost eu la prima echo...
Lory
7 saptamani
la mine la 6 saptamani bebelinul avea 6 mm si ii batea inimioara, eu nu am inteles mare lucru din ce-mi arata doctora dar m-a apucat plansu' cand mi-a spus ca-i bate inimioara
pupici Adriana si bebelinul 19 +
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
La aproximativ 6 saptamani de la ultima menstruatie se poate vizualiza chiar si inimioara cum bate dar la un echograf mai performant.
Eu am fost ieri la Centru Medical Unirea si l-am vazut pe bebe - 0,35 cm la 6 saptamani de la UM.
La unul mai vechi cam saptamana 8 de la UM.
La cel de 6 saptamani echo vaginal, ca pe abdomen un pic mai tarziu.
Delia si
Codrin
Sacul gestational eu l-am vazut la 3 saptamani iar embrionul si inimioara batand la 5 saptamani.
Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.