Prietenii omului (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Baaaaai, emoisonule, sa nu-mi zici ca esti din Cluj ca ma si topesc de dragul tau! Vina sa te tzuc, ca m-ai uns la inima cu pozele din Cluj!

scarmanus

Pisicile mele

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Hehe, Scarmanus,da, din Cluj īs:))Imi pare bine ca ti-am inseninat ziua!

"Viata e ca mersul pe bicicleta: daca vrei sa-ti mentii echilibrul, trebuie sa avansezi. (A. Einstein)"
Cu bine,
Elena
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Un An Nou cu sanatate, fericire si impliniri va doresc voua si "copiilor" vostri.
Anul care de-abia a venit i-a adus Azarei mai multa cumintenie. De cateva zile, sa n-o mai recunosc, atat de cuminte si de linistita este. Uneori imi este dor de zbenguiala ei si de agitatia pe care o provoca in casa.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

La Muuulti Ani!
Speram ca v-ati distrat de minune de Craciun si de Anul Nou.
Scarmanus,ti-am vazut pozele!Ce pisicute frumoase ai-si ce frumos dorm ele in lighean,una langa cealalta!Pozele le-am vazut demult asha ca sper sa nu fi incurcat borcanele si sa vorbesc de pisicile altcuiva.
Danna ti-am vizitat si tie paginuta.Superba "fetitza" ta!Si taare frumoasa si paginutza.
Acum si vesti despre noi.
Tzetze s-a decis sa chiuleasca acum vreo doua zile-efectiv n-a dat pe acasa.
M-am speriat rau de tot-l-am cautat prin parc,pe unde n-am fost.Intr-un tarziu s-a auzit un cilnchet de clopotel si l-am gasit in fatza casei intr-un copac.El,care dimineatza nu lipseste de la papica, a reusit cu chiu cu vai sa apara seara pe la 6-dupa 16 ore in care n-am stiut nimic de sufletelul lui.Azi avem programare la doctor-i-a aparut din nou un "rodent ulcer".Fetele cu pisici,ce sa fac:i-a mai aparut unul acum vreo doua luni.Din ce cauza ii apar asha de des?Exista vreun tratament-in afara de cel injectabil cu steroizi?Sa fie din cauza pisicului negru -sa fie stres sau sa fie alergie la mancare?Aceleasi conserve folosim(am schimbat doar biscuitii-i-am luat niste Whiskas in loc de Purina).Dar,a mai mancat Whiskas cand era mic si n-a avut nici un fel de probleme.(Pisicul negru al vecinilor vine si-i fura mancarea seara sau cand nu suntem acasa. In plus sta mai mult la noi in curte decat la casa lui.Asta si pentru ca l-a invatzat rau tata dandu-i mancare-este slab mort.Si i-am dat si eu dar acum ma gandesc ca-i stresat pentru ca-i ataca celalat teritoriul.Oare sa fie asta?Am inceput sa-l gonesc de cateva zile si nici papa nu-i mai dau desi ma doare inima cand il vad ca cere si e slab mort.Apropos,sfatul asta l-am primit de la doctorita.)
Data trecuta doctorita i-a facut niste injectii cu vitamine dupa care mi-a spus sa fiu cu ochii pe el.Daca nu i-ar fi trecut in cateva saptamani ar fi trebuit sa incepem tratamentul cu steroizi sau sa-i facem analize sa vedem din ce cauza i-a aparut.Nu vreau sa ajungem la injectii.Mi-e teama sa nu fie ceva mai rau.Asteptam sfaturi.
Pupicei pentru voi si patrupezi
Oana si Tzetze

Paginuta noastra

http://community.webshots.com/user/firiceloana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Firicel, multumiri pentru aprecieri si pentru vizita pe pagina Azarei. Ma bucur ca ti-a placut micul ei sit, mai ales ca este facut de mine, asa cum m-am priceput si eu, fara a avea cunostinte de programare.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

La multi ani fetelor!
Ma bucur sa va regasesc!
Dupa un reveion "turbat" pe alte meleaguri, Smolita e din ce in ce mai plina de nerv!
Asa ca Danna, poate ca Azara are doar o luna de "odihna", timp in care creste, se dezvolta!
Smolita a vegetat toata luna Noiembrie, ca apoi sa "nasca monstri de agitatie"! Pur si simplu s-a transformat in cangur sau caine de circ!
E atat de plina de viata ca pe noi ne epuizeaza!
Voi ce ati mai facut intretimp?
Firicel am vazut ca ai probleme cu pisoiul, nu stiu ce sfaturi pt. ca nu ma pricep, imi pare rau dar fi optimista!
Va pupam cu drag
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by firicel

La Muuulti Ani!
Scarmanus,ti-am vazut pozele!Ce pisicute frumoase ai-si ce frumos dorm ele in lighean,una langa cealalta!Pozele le-am vazut demult asha ca sper sa nu fi incurcat borcanele si sa vorbesc de pisicile altcuiva.

Saru'mana, da' cre' ca ai vazut alte mate, ca ale mele numa' atunci le-am "postat", sau poate ca le-ai vazut de la alte postari ale "noastre". Da' multumim de aprecieri, oricum.

scarmanus

Pisicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

fetele, primiti si cu porcusori de Guineea? daca da, ma inscriu si eu aici
are mama doi porci (asa ii alint eu), pot fi vazuti la http://community.webshots.com/album/224843327XvWRHg . pe unul (Jimmy) l-am tuns, ca ma disperase cu blana lui lunga si creatza

sa va traiasca minunile blanoase

USA---Atl,GA---CANADA1---CANADA2---CANADA3

Mergi la inceput

Aida, ce scumpi is porcusorii! Bine ati venit la noi! Spune-ne mai mult despre ei, cum se comporta, ce tabieturi au, daca ii lasi prin casa.

Firicel, Eu nu stiu cum se manifesta ulcerul respectiv la pisici, se poate ca Tzetze sa-l fi luat de la pisicul negru, pe el l-ati controlat? De ce e asa d eslab, nu-i da nimeni de mancare daca nu-i dati voi? Eu zic sa te lasi pe mana veterinarului, ca stie el mai multe despre bolile pisicilor ca noi.

Va pup pe toate si pe toti,

scarmanus

Pisicile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

La Multi Ani fetelor!

am revenit si eu, cu toate ca sant o puturoasa si nu am reusit sa pun poze noi cu copii mei blanosi... Dar in schimb m-am uitat la pozele lui Scarmanus care are niste pisicute simpatice foc. Poza cu pisica in stropitoarea de flori e de nota 10.
Pisicile mele au inceput sa faca curse prin casa pe la ora 5 dimineata. Sant convinsa ca e pe baza de hormoni, si astept sa treaca si faza asta... Asta e a doua zi in care trebuie sa merg si sa le "culeg" de prin sufragerie si sa le inchid cu mine in dormitor, sa pot sa-mi continui somnul. Pana acuma nu au protestat si s-au culcat pe "Scooby" (o perna care sta pe jos langa pat).
I-as lasa sa faca curse de nebuni in sufragerie, dar nu pot sa dorm de grija. Stau cu frica si ma gandesc sa nu-si faca traseul de curse peste canapeaua de piele cea noua, ca aia sant...Pe canapea nu se urca cand nu santem in sufragerie si vin in brate la mangaiat, dar au alergat de cateva ori peste, si mi-au lasat mici urme cu gherutele...
Pe 11 ianuarie am programare pentru castrarea a lui Sasha. Am emotii mari. Astazi ma duc la un magazin sa-i cumpar Arnica si sa-i dau supliment in mancare 2 zile inainte de operatie si 2 zile dupa. Daca ave-ti niste sugestii noi cam ce as putea face sa se refaca mai repede dupa operatie sa-mi scrie-ti si mie.

Oana, ai incercat sa ajuti pisoiul pe o cale hemopatica? Diferite plante, picaturi, blue algae, etc. O sa caut un web site pe internet daca te-ar tempta sa incerci varianta asta.

Aida bine ai venit intre noi cu porcusorii tai. Sant simpatici foc. Cum interactioneaza cu oamenii, sant prietenosi?

frumosii mamei

Mergi la inceput