nume de baieti ...help ...
Raspunsuri - Pagina 5

violeta69 spune:
Eu nu sunt de acord ca al doilea nume nu are importanta si asta pt. ca atunci cand eram copil am regretat ca ai mei nu mi-au pus doua nume, avea doua dar cel de-al doilea era de botez si nu era trecut in acte!O intrebam mereu pe mama mea de ce alti copii au doua-trei nume si eu nu(mai ales ca fratelui meu mai mic ii pusese doua nume).Aveam senzatia ca daca as fi avut doua nume as fi putut alege si de multe ori chiar nu-mi placea numele meu....dar erau ganduri de copil, acum imi place numele meu asta care este, cel de botez il stiu doar cateva persoane si nu ma mai deranjeaja ca nu sunt strigata altfel....
Revenind, mie imi place Mihnea pt. ca acesta este numele copilului meu,insa voi va trebui sa va puneti de acord.Sunt convinsa ca orice veti alege mai tarziu o sa va placa la nebunie....
Sa fiti sanatosi, sa aveti un bebe sanatos si frumos,
cu bine,Violeta

NinaB spune:
tind sa fiu de acord ca 2 nume sunt inutile
! eu insami nu folosesc decat unul, si crede-ma, in profesia mea ar trebui sa le folosec pe amandoua...mi se pare inutil si complicat. nu mai vorbesc despre faptul ca mi se pare straniu sa-l foloseasca altcineva cand ma apeleaza... pe principiul asta fiul meu (bb de sept 2004) are un singur nume. nu-ti mai spun ce bomban
cand strig catalogul cu cate "n"-spe prenume...
nina +

szivarvany spune:
Sa revin si eu cu listuta noastra:
1. Patrick
2. Alexis
3. Sergiu
4. Cristian
5. Darius
Asta era listuta noastra cu numele favorite de baieti in cazul in care am fi avut baietel.
Leoaicele Daria & Giulia (16 august 2004)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099

bulinutza spune:
Ganditiva bine cand puneti 2 nume (sau 5). Eu am al doilea nume si nu l-am folosit niciodata, ba chiar de cateva ori m-a enervat asa de tare ca as vrea sa stiu daca nu se poate stege cumva... In toate actele oficiale, la examene sau alte de astea trebuie sa-mi scriu carnatul de nume si cateodata pana si eu uit de al doilea nume... Sa nu mai spunem de altii (mi-a trimis cineva niste bani din strainata folosind doar un nume si a trebuit sa-i mai trimita odata, deci o groaza de umblatura pt ca habar n-avea ca eu mai am un nume). Chiar nu stiti cum se poate sterge?

gio spune:
Cezar Ioan era proful cu care faceam meditatii pt facultate mie una imi place...
si mai imi place Mihnea (vine de la Mihai, se serbeaza atunci), Daniel...poate gasiti un nume care sa va placa la amandoi. Uita-te intr-un calendar ortodox, la fiecare zi, sunt atatea nume ffff frumoase acolo...Mai adaug Rares, Claudiu, Elian (de sf Ilie), Calin,
Petrut, Tudor...
poze noi cu taisia de mos nicolae

iselin spune:
Cred ca am uitat LUCA!!!
LUCA!
Merge in orice zona a pamantului, e sonor, e nou, la moda, fetele cad dupa el...

Albi` spune:
ce ziceti de Sorin?
sau Florin?
mie imi place mai mult primul, pt. ca al doilea se poate prescurta ("Flo") si mie nu-mi place cum suna prescurtarea [:P]