Vrancea

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Feteleee,am intrat si eu putin sa va urez SARBATORI FERICITE SI NUMAI BUCURII!!!

Eu is la niste prieteni,in nordul Islandei,la 400Km de capitala...e supeeer...e o iarna ca in povesti...am facut poze...abia astept sa ajung acasa,sa le descarc,sa le vedeti si voi.

In rest..o sa intru mai rar,pt ca stam pana pe 2 ian aici.

Astery te pup dulcic si te astept la noi,sa mai vb.

pt toate vrancencele mele scumpe.

Sarbatori fericite tuturor!

noi

Mergi la inceput

Fetele,bine v-am gasit in noul an!!!

Ce mai faceti voi?Cum ati petrecut de sarbatori?
Pt noi a fost super...Maine o sa incerc sa adaug cateva foto(am facut muuuuulteeee).

Va pup si va astept sa palavragim

Flori

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Păi si eu tot din Vrancea sunt, mai exact m-am nascut si am crescut in Marasesti!

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

La Multi Ani Vrancea!

Am inteles ca nu e prea frig pe acolo, sa veniti aici sa vedeti munti de zapada. Am fost in vacanta! A fost frumos, vesel si obositor. Aici la sfarsitul lui decembrie au fost -36 C (cu factorul vant). Astazi erau doar -10 C. Cald!!!

Am inteles ca Focsaniul a fost frumos, dar mai linistit de aceste Sarbatori, nu a mai organizat nimeni Revelionul.

In rest va pup pe toate!

Mergi la inceput

Fetelor,dar voi chiar ati dat bir cu fugitii??

Dar mie chiar mi-e dor de voi si vreau sa vorbim mai des...Mai ales ca au inceput sa se ingroase randurile

Carmen,bine ai venit printre noi...Am si eu o verisoara in Marasesti

Va pup acum si chiar abia astept sa ne adunam la o barfa!!

Flori

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am reveniiiit!!!!!!!
LA MULTI ANI!!!!!!!!SI UN AN FERICIT PENTRU TOATA LUMEA!!!!
Revin cu povesti, dar intii va las sa va delectati cu niste imagini din FOCSANI!!!!!!!!
Mi-a fost dor de voi, si....revin.
Imi pare rau pt. absenta!!!!!http://pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/album?.dir=82ea&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/paulatudoran/my_photos

pupik!!!!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Din generatia nu tocmai noua mai cunosc

quote:
Originally posted by flori76

Fetelor,dar voi chiar ati dat bir cu fugitii??

Dar mie chiar mi-e dor de voi si vreau sa vorbim mai des...Mai ales ca au inceput sa se ingroase randurile

Carmen,bine ai venit printre noi...Am si eu o verisoara in Marasesti

Va pup acum si chiar abia astept sa ne adunam la o barfa!!

Flori

noi

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Cata esti o dulcica.Sar'mana pt pozici

Frumos tare Focsani-ul nostru,dar tare-mi pare rau ca nu ati avut zapada deloc...

Cum ati petrecut de sarbatori?

P.S.Cred ca am mai zis(nu mai stiu)..am adaugat si eu cateva foto de la Craciun si Revelion...

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor din Vrancea !
Gabbriela a hotarat sa faca o pauza totala la DC, pentru o anumita perioada de timp. M-a rugat pe mine sa intru sa actualizez listuta voastra. Daca vrea cineva sa se ocupe de ea, sa-mi trimita un PM si i-o voi preda !

Ianuarie

Februarie

Martie
04.03.1998- Catalin-Ionut (baiatul lui www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3327" target="_blank">Katalina) (web)
27.03.1978- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11359" target="_blank">Shylili

Aprilie
13.04.2004- Robert-Mihai (baiatul lui www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3327" target="_blank">Katalina) (web)
17.04.1976- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4908" target="_blank">Ela76 (www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4908" target="_blank">web1, web2)
24.04.1976- Puiu (sotzul lui www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3327" target="_blank">Katalina) (web)

Mai
04.05.1975- Cezar (sotzul lui www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8278" target="_blank">Flori76) (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=flori76" target="_blank">web1, web2)
15.05.1976- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=3327" target="_blank">Katalina (web)
19.05.1983- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8956" target="_blank">Josefine

Iunie

Iulie
21.07.1976- www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8278" target="_blank">Flori76 (www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=flori76" target="_blank">web1, web2)

August

Septembrie

Octombrie

Noiembrie

Decembrie

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35261" target="_blank">Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Vai,dar ce liniste pe-aici!!!!
Ce mai faceti fetelor???
Mai dati un semn de viata,pliz!!!
La Focsani nu e zapada inca si nici semne c-ar veni.Flori trimite si-aici putina, macar sa vada copilu' meu cel mic ce este aceea!
Cam rar intru pe-aici, nu prea am timp, si-acum vad ca cam trageti chiulul!

Va astept.
Flori am vazut pozicile.Fromosi mai sunteti mai(nici o veste buna!!!)
V apupik pe toate!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput