Imi poate recomanda cineva un psihiatru intr-o clinica de psihiatrie in Bucuresti? Mama sufera se pare de o depresie pe care nu e in stare nimeni se pare sa o ajute in oraselul in care se afla. I-au schimbat tot felul de medicamente fara nici un rezultat si fara ca sa-i faca niste analize ca lumea (nici macar tensiunea nu i-au luat-o desi a fost internata o luna de zile).
Va rog din suflet, imi puteti recomanda o clinica in Bucuresti? Nu am deloc incredere in doctorii care au tratat-o pina cuma si care in afara sa-i ia banii nu i-au pus nici macar un dignostic ca lumea.
Ce clinici sint in Bucuresti si cum sa fac sa o pot interna undeva?
Va multumesc mult.
nu stiu pe cineva ..dar uite o lista utila http://www.psihologie.net/cabinete_psihologice/bucuresti.htm de aici cred ca o sa potzi sa alegi... pupici!
danna2002
incearca la medicover. daca e cazul de internare, numai ei pot decide asta si, probabil, iti vor recomanda un sanatoriu (la predeal este unul, de ex.).
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
Eu am un abonament la Medicover si nu-mi place deloc. De fapt avem facuta un fel de asigurare pe familie, insa nu noi am ales Medicover ci firma sotului.Aveam dureri la o mana pentru ca statusem in curent, am fost la ei, mi-au facut o gramada de analize, radiografii (multe nu cred ca erau neaparat necesare) m-au trimis la neurolog care s-a purtat execrabil, culmea, mi-a zis ca de fapt n-am mare lucru ci doar ma isterizez...aproape ca mi-a venit sa-i dau o palma , pe mine chiar ma durea mana. Am mai avut o experienta neplacuta la dermatologie, asa ca eu n-as recomanda Medicover ci mai degraba Biomedica.Poate am nimerit eu prost si sunt subiectiva.Du-o pe mama ta la un doctor psihiatru - eu pledez pentru Biomedica- si el va decide ce tratament trebuie urmat, o eventuala internare etc.
Draga cipcipcip,
te pot ajuta....daca inca nu ai gasit...
Cunosc un medic psihiatru in Bucuresti care are specializare pe asa ceva...
Daca mai esti interesata da-mi un p.m.
Salisa.