Varsatoarele la apel! (II)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
riculica spune:
Si eu, si eu... la varsatoare - 27 ianuarie! Ati vazut ce multe suntem in data asta?
idora, eu tocmai am terminat o relatie cu un taur. Adica e impropriu spus am terminat-o ca ma mai suna, mai iesim...mi-a spus cineva ca greu o sa scap de el. De ce am terminat-o? In primul rand ca nu ne potrivim: el e prea posesiv, eu prea rece. El vrea toata atentia din lume iar eu am si alta treaba pe cap. L-am iubit dar gata. Ah si inca ceva: crede ca stie tot, niciodata nu e vina lui si mai sunt si alte lucruri - nu ca eu nu le-as avea pe ale mele- dar prefer sa nu spun. A fost frumos cat a fost.
Dar nu te lua dupa astea - oamenii sunt diferiti si reactioneaza diferit - daca va intelegeti si iubesti/esti iubita, ce mai conteaza ce zodie e?
Pupici la toate varsatoarele dragalase!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Mai nu pot sa cred ca v-am ratat grupuletul..
..
Si eu sunt de-a voastra, 14 februarie 1977! Si cred ca ma inscriu perfect in tiparele varsatoresti...
Carmenbr, si noi plangem de cateva nopti, de fapt urlam, la noi sunt dintisorii, bebele tau cat are? II doresc sanatate si sa va treaca odata raceala...remedii noi nu am descoperit, singura concluzie trista e ca trebuie sa-i pun picaturi in nas oricate urlete ar "scoate", mai trist e cand nu are efect nimic, ca la noi acum.. Dar varsatoarele gasesc mereu ceva original, nu? Hai ca daca ne punem capetele la contributie trecem noi si peste plansete
Emma, salutare mama! Vad ca nu-ti dezminti energia nici aici Sa stiti fetelor ca Ema chiar e etalonul de varsatoare,eu o cunosc nitelus
.....
Va pup ca m-am lungit mult si scuze daca v-am plictisit. Sper sa avem viata lunga ca grupulet
Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
<http://www.andora.bravehost.com/
EmmaT spune:
Andora scuze... trebuia sa va zic si voua ca doar avem si noi un grup micut de varsatoare
Mama....daca ma vezi acum....sunt intr-o stare atat de buna...si cu un chef de viataaaaa....
Va tzuc pe toate
Emma
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Vrem si noi pe lista!
Lorellay 2 februarie si bb Codrin 15 februarie!
Pupici varsatoarelor!
Where there's a will there's a way!
andora spune:
Pupici Lorellay si sa-ti traiasca Codrin! Bine ai venit in grupusor!!!!!
Mai fetelor dar mai "varsati" si pe aici cate un cuvintel-doua... haideti sa va intreb eu ceva... care credeti ca sunt caracteristicile principale - bune si rele - ale varsatorilor? sau nu credeti ca se poate generaliza macar una-doua? Sa incep eu.... incapatanarea, dorinta de originalitate, inclinatia catre chestii avangardiste.... plus - la mine cel putin - trecerea brusca de la o stare la alta.. ei? voi cum sunteti? sau inchidem subiectul pe motiv de absente nemotivate ?
Pupici!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
Bic spune:
Idora, abia azi am vazut mesajul tau, ca nu prea am mai intrat pe subiectul asta.
Eu mi-s Varsatoare cu un barbat Tauras.... Hmmmm.... Greu al naibii, tata, da' merita. Ma contrez cu el fix pa ce scrie la zodiac. Ma enerveaza ca e extrem de inflexibil, de capos si cam conformist. Basca eu pe el il irit ca sint cam rece, cam nepasatoare, adica mi se rupe de totul in jurul meu, si ca nu ma inversunez sa-mi iasa lucrurile. Daca ies, bine, daca nu, nu.
Mi-au trebuit niste ani de zile sa-l invat ca am nevoie de timpul, spatiu si libertatea mea. La inceput facea urit, iar eu ma simteam ca in cusca cind nu intelegea ca am nevoie sa fiu singura. Dar si eu am invatat sa-i dau mai multa afectiune.
Mai ies scintei de multe ori, dar eu am invatat ca pe Tauras tre' sa-l lasi sa-si faca criza, ca se potoleste el repede.
Dar altfel ne distram impreuna colosal si nu ne plistisim niciodata. DPN 2.11.05
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aka/aka.jpg)
aka spune:
Inca una varsatoare la apel. 12februarie 1978.
Mi-am gasit si vecinele de cartier.
Andorra subscriu si eu cu trecerea de la o stare la alta (cand ma vad colegii ca acum rad si peste 5 min plang cred ca m-am tacanit de-a binelea)
Si mai am ceva, caracteristic, sunt tare miloasa. Si cred ca asta poate dauna uneori, pentru ca nu odata am fost luata de "fraiera". Dar asta sunt si nu vreau sa ma schimb. Si as vrea un pui de copil tot varsator.
Pupici
EmmaT spune:
quote:
Originally posted by aka
[
Mi-am gasit si vecinele de cartier.
Aka bine ai venit si aici
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Starea aia ciudata o am si eu mai mereu
![](bang.gif)
Emma
![](foto.gif)
andora spune:
Da, a propos de stari varsatoresti... eu mi-s si tare panicoasa... si prefer sa ma astept mereu la rau ca sa fiu apoi surprinsa ca iese bine, de miloasa idem, mai exact sunt fraiera fraiera, plus o chestie.... am o obsesie sa fac totul ca sa fie "bine" si apoi ma trezesc ca de fapt ma uit pe mine si tot eu sunt "proasta"... aveti vreun leac pt asta? Plus ca nervii pe anumite persoane mi-i vars -normal- nu pe impricinati, ci pe saracu' barbatu-meu... si asta tre' s-o schimb... si niciodata nu am timp sa fac ce vreau.. si incehi aici ca lista e infinita si va plictisesc
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
melina34 spune:
dar despre combinatzia letala dintre o varsatoare(adica eu) si un rac(adica el) ce spunetzi????la voi functioneaza?mie imi da senzatia ca sintem paraleli din start: el calm, eu agitata;el tace, eu vorbesc;eu ies in lume, el prefera canapeaua si telecomanda;cind vorbeste ma apuca nervii caci dureaza prea mult pina se exprima, ce ma faaaaaaaac?
M.