Varsatoarele la apel! (II)
Raspunsuri - Pagina 12
mstef spune:
Si eu stiam ca zodia perfecta pt.varsator e balanta.Cunosc un cuplu(mai in varsta)casatoriti de vreo 40 de ani cred,el varsator si ea balanta.Desi sunt inca impreuna,totusi ea e cocosul in familie iar el e un pic nefericit.M-as bucura mult ca toate varsatoarele sa fie realizate cum spunea Majadar mie mi se pare ca sunt adesea "folosite"de persoane profitoare.Sunt femei care lasa de la ele ca sa fie bine pentru toti (cum spuneati voi ca va place ca lumea sa va iubeasca)si de multe ori sunt calcate in picioare.Dar nu e o regula...cunosc doar cateva cazuri.
Ramona,ai dreptate,Ada e maestra in a se fofila printre regulile impuse de noi.Dar n-avem incotro,ceva reguli trebuie sa existe ca altfel am lua-o razna.Desi imi dau seama ca uneori se fofileaza,uneori ma fac ca nu vad (ca profesorii care se fac ca nu vad ca elevii copiaza-iar ei cred ca i-au "facut").Imi dau seama ca apreciaza "zborul liber" dar trebuie sa inteleaga ca exista si responsabilitati.Macar sa simta ca cineva e "cu ochii pe ea".In rest, intotdeauna i-am vorbit ca unui om mare,chiar de cand avea 2 ani si incepuse sa vorbeasca si sa inteleaga una-alta.Totdeauna i-am dat explicatii despre ce si de ce ii cer anumit lucru pe care trebuie sa-l faca si din cauza asta ajungem de multe ori la o tocmeala fara sfarsit!Mai ales cand e vorba de lectii.Apropos, voua v-a placut "cartea" sau ati apreciat-o mai tarziu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7
Irimell spune:
Bun venit, tuturor! Am actualizat lista, daca am gresit pe undeva, dati-mi un semn.
O seara buna!
flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
Pantera28jp spune:
Ca bine le mai spuneti mai fetelor!!
Ce mare dreptate va dau la ideea ca suntem uneori calcate in picioare pentru ca suntem prea bune si pentru ca ne dorim din tot sufletul ca totul sa fie bine pentru toti.
La capitolul nervi cum stati ,ca eu sunt aiurita rau de tot ?
IRIMELL merci tare mult c a ne-ai pus si pe noi pe listuta!
andora spune:
Pantera, NERVII..... LA MINE SE MANIFESTA CAM ASA ... serios vorbind, ma apuca EXTREM de repede si ma si lasa la fel, dar nene, cand m-apuca.. ferea! Problema e ca nu ma enervez mereu fata de cine trebuie, deci fata de persoana de vina, ci fata de sot etc. Pe scurt imi cam vars nervii pe el saracul.. Fata de ceilalti "din afara" am o atitudine cat de poate de amabila si raspund cu un zambet ascunzator de mnie tuturor criticilormai mult sau mai putin drepte care mi se aduc..
Exemplu: cumnata-mea ma tot bate la cap ca sunt grasa, bineinteles spus pe un ton "prietenos", laudandu-se ca ea nu e, si repeta asta la infinit, de fiecare data cand ne vedem.
Reactia mea: autocritica
Rezultatul: terfelim impreuna propria-mi imagine ridicand-o in slavi pe a ei...
Nu sunt batuta-n cap? Ar trebui - ca un om normal ce vreau sa fiu - sa parez cumva loviturile repetate pana la limita nervilor mei. Dar problema acuma vine, ca ma duc acasa la saracu' barbatu-meu si incep sa ma plan.. si sa ma plang...
Pe de alta parte, modul de a ma manifesta "la nervi" este si el aiurea rau... Tip, ma reastesc, dar imi trece repede..
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
aramona spune:
HE-he...ce ma regasesc in spusele voastre...
DAr eu am decis sa devin DURA, sa-mi vad interesul...si asta de cand am nascut-o pe Maysa...LA fel cum spunea Andora, sunt zambareatza mereu cu cei din jur, si acasa ma napustesc la sotzul meu...ce vina are el?? Asha ca pot fi dura, a se citi normala si zambind...NU "fac" pe nimeni pe la spate, pot fi insa ferma pe pozitie si sa-mi afirm parerile asha cum o fac si altii cu nonsalanta, pot face un bine cand vad ca cel ce primeste acest bine apreciaza asta, etc, etc...
Mai vb...fug sa mai si muncesc...pupici!
Ramona si Maysa (27 ian. 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
flamingo spune:
Salutare, si eu ma inscriu...la faza cu NERVI....si cam la tot ce ati scris....11 februarie. Ei dar ati auzit ca se numara printre zodiile cu cele mai multe genii dar si cei mai multi 'nervozati'. Stie cineva ceva despre pietrele care ni s-ar potrivi? stiu ca ametistul e una....dar ceva completari sunt bun-venite.
aramona spune:
Io nu stiu ce pietre ni se potrivesc noua, in general, dar stiu ca la NERVI se potrivesc orice fel de pietre, in capul celorlalti! Dar nu va sfatuiesc...incercati sa numarati si sa trageti adanc aer in piept...
Eventual pietre de moara! Macar atat, sa nu sufere mult, ca suntem altruiste!
Hi-Hi...sadicutza...
Poze cu Maysa-"Duracell"
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.(Jack Penn)
aramona spune:
UItasem ceva: Cred ca faza cu geniile e adevarata! Probabil de aceea nu prea suntem intzelesi!!!
Nu dati cu rosii...folositi pietre! Fac colectie...
Poze cu Maysa-"Duracell"
mstef spune:
Stiu eu o varsatoare care spune exact ce gandeste si mai da si cu bata in balta uneori!Altfel e foarte de treaba si amabila!Dar isi cunoaste interesul perfect!Iar nervii tot pe sot sunt sigura ca si-i varsa!Va pupic si mai scrieti, ca ma intereseaza.
Intrusa,mama de varsatoare aeriana.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/michistfn/album?.dir=b2a7