Mamici de ianuarie - februarie (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Cornelia, exces de Vit A ar insemna daca ai obisnui sa mananci zilnic ficatei sau alte alimente cu un continut bogat de Vit A,dar cand mananci o data la...o luna sau la 2 saptamani, fii convinsa ca nu sunt probleme..
Lali, nu te contrazic cu convingere,dar bunica mea are diabet si i s-au interzis anumite mezeluri, Un tip de carne i s-a recomandat sa nu-l consume mai mult de 2-3 ori pe sapta ...Deci...

Coca 33 saptamani si dragalasa - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Amarychestia cu umblatul lelea? pai ce sa fac mama daca ma plictisesc in casa? Imi gasesc de umblat...Si apoi am inteles ca e recomandata miscarea....

Irssssss, asa pofta mi-era de sosul asta ca m-am ars la limba nemaiavand rabdare sa se raceasca...

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Alina distractie placuta la petrecere deseara. Sa stii ca tensiunea e foarte buna, mai ales ca acum in ultimele luni de sarcina creste si , deci nu iti fa ginduri.
Cornelia desigur ca poti sa maninci ficatei, chiar este recomandat in sarcina asa cum spunea si Coca.
Amary nu am observat asa ceva. Probabil ca e datorat si consumului de lichide care il bei in ziua respectiva.
Anuc spor la cumparaturi miine pt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Cocolino, in general carnea e OK, nu e indicata carnea grasa si mezelurile foarte condimentate. Dar in mod normal carnea care o mancam noi nu e asa, astea sunt exceptii. Pana la urma carnea grasa si mezelurile foarte condimentate sunt contraindicate intr-o multime de alte afectiuni chiar si preventiv...
Dar, gata, m-am saturat de subiectul asta! Noi sa fim sanatoase si bebeii nostri!

Lali, mamica peste o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

Cornelia, nu aceasta era intrebarea! Era cea legata de tatal celei mici! Pentru ca data trecuta ne-ai zis ca a ramas masca cind s-a transformat!

Viktoria, nu stiu ce sa zic!

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Aaaaaaa, pai saracul zice ca nu-i pasa, sanatoasa sa fie! dar cand iesim in oras, i se lipeste nasul de vitrinele cu masinute, trenulete, robotei si pistoale! Adevarul e ca dupa 8 luni in care te-ai obisnuit cu ideea ce e baiat, e cam greu sa te apuce euforia ca si-a schimbat brusc sexul. Dar sunt convinsa ca o s-o iubeasca la nebunie, sotul meu e un tip cum sa va zic eu...genul de barbat delicat. Nu prea e genul de mascul feroce....deci se vor intelege foarte bine, sunt convinsa!Si apoi fetele se spune ca-si iubesc mai mult tatii, asa ca vorba Cocutei deja ma apuca gelozia (glumesc)!

(34 sapt.)

Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc Viktoria , chiar nu stiam nimic de tensiune. Si eu sper ca diseara sa ma distrea.
Tocmai am venit de la cumparaturi , am luat sampon , ulei , betisoare ureche , pudra si sapun pt. bb, iar pt. sotul am luat deja ca , cadou de Craciun un halat de dupa baie f.f. pufos si calduros si papuci de casa la fel de pufosi. Un spumant de baie si cam atat. Oricum m-a costat peste 40 euro asa ca ... ajunge.
Cornelia sa sti ca intradevar cam toti barbati isi doresc baieti , dar cand au fetite sunt f. fericiti mai ales ca fgetitele sunt topite dupa tatici.Abia cand se naste fetita o sa vezi o schimbare radicala la taticu.
Sotul meu e tot asa mai sensibil nu e un mascul feroce si sunt convinsa ca va avea o relatie buna cu fetita noastra.

alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amo2004 spune:

Amary, am avut si eu senzatia ca imi creste burtica de la o zi la alta si anume, simteam ca-mi plesneste pielea in jurul buricului, cu toate cremele folosite. A doua zi insa trecea. Vergeturi inca nu am si sper sa ramana asa.

Cornelia, si eu mi-am facut de cateva ori ficatei, imi plac foarte mult. Ideea e sa nu mananci in exces, mai ales daca iei ceva medicamente care contin si ele vit. A.

Mona, 35+ sapt, DPN 10 ian. 2005
Dr. Cruciat, Gine I, Cluj
http://community.webshots.com/user/monicabologa

Mergi la inceput

Legat de betisoarele de urechi sa fiti foarte atente la . Eu le-am folosit doar pt. ai curata buricul. Urechea se curata ea singura, si cum se misca foarte mult e un risc mai mare sa-i loviti timpanul. Alina ma bucur ca ai reusit sa-i cumperi cadoul, eu inca tot ma gindesc la asta.
Sa stiti ca sotul meu sa bucurat foarte mult ca o avem pe Doris si la inceputul sarcini a doua mi-a spus ca vom avea tot fetita. Acuma vom avea un baietel insa eu sint sigura ca ii va iubi pe amindoi la fel si se va ocupa de ei.

Mergi la inceput

Oana, Crinuta pe unde sinteti? Sper ca sinteti bine si nu va aflati deja in spital cu contractii

Mergi la inceput