Dragele mele, saptamana viitoare vreau sa ma programez pentru o echografie. Spuneti-mi va rog ce medici sunt mai buni Centrul Medical Olimp. Am auzit doar de d-nul Adrian Pop.
Si inca ceva: cam cat costa o echografie acolo?
Multumesc mult,
Maria
De Pop sa nu te indoiesti. Este cel mai tare. Mai exista si dr. Yosup. Echo este cam in jur de 700.000. bafta
Eu am facut ecografia pe 13 aug si a fost 1.400.000, la Pop, si am asteptat intr-adevar cele 3 luni de rigoare, dar in timp ce asteptam sa intru a venit o individa si dupa ce a bagat-o in seama pe secretara cu o anumita suma a fost programata saptamina urmatoare..... asa ca se poate si mai devreme...... si ma refer la eco pt. sarcina!
Multumesc mult de tot pentru mesaje! Chiar ma speriasem cand am dat telefon saptamana trecuta si m-au anuntat de cele 3 luni!!!!Cred ca o sa incerc si cu o mica atentie !
Multa sanatate la toata lumea!
Draga Maria si eu am sunat la Olimp si, de asemenea, am vrut sa fac programare la dl doctor Pop, dar nu se putea decat in ianuarie. Eu am intrat deja in luna a 6-a, asa ca m-am programat la dl doctor Iosup la sfarsitul lunii acesteia. Ce imi este neclar este faptul ca nu stiu daca ma pot duce cu caseta video pentru inregistrare si la acest doctor. Stie cineva ceva?
Am fost acum doua saptamani la Olimp, fiind programata cam cu 3 luni in urma la Dr Pop. Poti merge cu o caseta video normala, pe care trebuie sa o dai la inceput asistentei. Costa 1400000 lei si dureaza cam 20 minute.
La inceput Dr Pop nu spune nimic (pe mine m-a ingrijorat) si apoi incepe sa dicteze observatiile pe care le va trece asistenta pe foaie si la sfarsit iti spune concluziile: e ok sau nu.
Corina