Bebelusi de martie-aprilie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

La Multi Ani Lara, Darius, George si Tudor! Si tuturor sarbatoritilor din zilele trecute! Sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, multa fericire, sanatate, credinta, iubire si pace! Multumim si noi frumos pentru urari, si iar trebuie sa-mi cer scuze ca intru atat de rar .

Incerc sa recuperez ce-ati scris, dar sunteti atat de harnicute ca nu reusesc sa tin pasul cu voi. Suntem tot in Romania, Lizuca doarme tot cu mine in pat (in camera unde am calc.), asa ca tastez cu mare grija sa nu trezesc fata (intru dupa ora 20, cand Lizuca doarme). Peste o sapt. urmeaza sa vina tati , DOAMNE-ajuta!, asa ca teoretic pana atunci ar trebui sa o reobisnuiesc sa doarma in patutul ei, dar...slabe sanse!

Noi n-am facut schimbari majore in meniu, doar i-am mai introdus carnita de vitel si iaurt (par sa-i placa), dar o sa fur de la voi niste retete, ca vad ca va pricepeti! Anelisa se culca pe la 8-9 seara, se trezeste la 7-8 dimineata dupa 1-2 reprize de supt nocturn, dupa care urmeaza:

- 0ra 10 - piure legume (mar,banana...)
- ora 11 -laptic de la mami si somn pana la 12-13
- somnic in carucior afara (cam 2 ore)
- ora 15-16 supa legume si piure legume, cu carnita sau galbenus de ou o data la 2 zile (cam 90 g piure)
- ora 17-18 laptic mami si somnic o ora
- ora 21 - tzitzi si somnic

Malina, papa super Danut! De Croko nu mai zic, Veve...!

La Multi Ani tuturor bebeilor de Mos Nicolae, cu intarziere! Noi am primit multe jucarii, a fost fetita cuminte...si ne-a iesit al treilea dintisor!!!

Am fost la un control la ortopedie si pediatrie in Bucuresti cu putin timp in urma, si SLAVA DOMNULUI,se pare ca totul e bine, cu solduletele si restul. Doar ca acum sunt cam ingrijorata cu altceva, despre care s-a mai vorbit pe forum, dar la alt subiect. Am impresia ca are albul ochilor cam bleu, de fapt un pic mai mult. Asta poate semnifica o anemie sau DOAMNE-fereste niste boli mai grave,la care nici nu vreau sa ma gandesc! Ma gandeam sa-i fac o hemoleucograma, sa vad cum sta cu fierul. Voi ati facut asa ceva? Fier de cate ori le-ati dat la bebei pana acum?

Va pup si va urez numai bine la puiutzi, DOAMNE-ajuta!

(sper sa mai pot sa scriu vreo 2 vorbe daca nu mi se trezeste fata)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Intru repede pt. doua vorbe.
Mickyyy, multam pt.inf.La Metro am fost cu Roby cind avea 3 luni,ne-a dat voie,dar am semnat o declaratie pe proprie raspundere.

Simona,

Lumi, am vazut mindretea de baiat,Frumos rau!Sa-ti traiasca.

Sunt nervoasa, caci am scis un mesaj lung, s-a blocat calc, l-am restartat, si l-am pierdut,acum nu mai am chef s-o iau de la cap..
Pe miin e!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Luminita, m-am uitat si eu rapid la poze si tare frumusel e David al tau. Imi place f. mult in pozele in care e imbracat in blugi si in camasuta. Tare, tare scump!

Va pupam pe toti si pe toate.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

E ora 1 si eu inca bantui p-aici ..sotzu cauta de zor telefoane mobile (review-uri), pe net - asta va fi cadoul lui de Craciun de anu' asta (el are o manie cu telefoanele - de cand il cunosc- 4 ani, a schimbat 11 telefoane; asta va fi al 12lea ).

Simo si Kata - va multumesc mult ptr cuvintele frumoase!

Stiti ce idee mi-a venit? Sa facem o adresa pe yahoo, si sa punem cate o poza de-a puilor nostri ptr fiecare luna de viatza. Sa stim toate user-ul si parola, si sa intram sa facem album ptr martie, album ptr aprilie, mai ...decembrie..etc etc, in care sa fie cate o poza ( care vrem noi) a puiului nostru! Ce ziceti? Daca sunteti de acord, propunem aici un nume de user (eventual martie-aprilie 2004), si discutam parola pe PM ca sa stim doar noi

Eu incerc (printre picaturi - ca David imi ocupa tot timpul), sa inteleg care e treaba cu Photoshop-ul - ca tare as mai face felicitari personalizate pe care sa le trimit in tara. Dar tare complicat mai e! I-am spus sotului ca imi vine sa le fac manual cu foarfeca si superglue

Pupicei!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Lucas al meu mai are un dinztisor!! Asa ca Veve, te rog trece-l cu doi pe scumpul meu! Multumesc.

Clau, sper ca e bine cumnata ta si toata familia. Ma gandeam doar ca n-ai intrat deloc azi si tu de obicei "semnezi condica" - vorba lui Micky Sper ca nu problemele de sanatate din familia ta sunt cauza lipsei tale de pe forum.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Fetelor multumim de urari, dar ziua lui Tudor nu e azi ci pe 9, dar cum am zis urarile sunt binevenite.
Lavi, noi suntem din Baia Mare si daca vrem sa mergem acasa trebuie sa gasim spre Budapesta ca e mai aproape ca si Bucurestiul, iar sore Cluj nu este nimic din Montreal. E greu si drumul e foarte lung cu escale, plus drumul de la Budapesta.
Alona, multam de informatie, daca vom merge o sa o facem dupa 15 sa vedem care vor fi preturile.
Apropo de sucuri eu i-am dat suc de morcov, dar nu prea mult ca il constipa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

La multi ani Lara si Darius Gabriel!!!
Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti mult noroc!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by codritu

Fetelor multumim de urari, dar ziua lui Tudor nu e azi ci pe 9, dar cum am zis urarile sunt binevenite.
Lavi, noi suntem din Baia Mare si daca vrem sa mergem acasa trebuie sa gasim spre Budapesta ca e mai aproape ca si Bucurestiul, iar sore Cluj nu este nimic din Montreal. E greu si drumul e foarte lung cu escale, plus drumul de la Budapesta.
Alona, multam de informatie, daca vom merge o sa o facem dupa 15 sa vedem care vor fi preturile.
Apropo de sucuri eu i-am dat suc de morcov, dar nu prea mult ca il constipa.

Uite ce idee iti dau eu: tot trebuie sa schimbi avionul cand ati trecut oceanu', vii eventual cu un avion pana in Paris (ne si vedem daca ai timp), si apoi iei un avion ieftin - detalii www.skyeurope.com/in.php" target="_blank">aici care merge pana in Budapesta. Scapi mult mai ieftin zic eu. Platesti o companie pana in Paris si din Paris iti iei avionul asta SKYEUROPE. DIn Budapesta sunt autobuze care merg pana in Cluj (din poarta aeroportului), poate gasesti si ptr Baia. Biletele se cumpara de pe internet (Paris-Budapesta poate costa 60eu)

Pupici!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata mai pe la pranz va spun si eu!

Azi le sarbatorim si deci le spunem LA MULTI ANI fetitelor Miridei si Blerinei:
ANA
JO-ELLE

I-am facut aseara prajitura soacrei, si bineinteles ca nu mi-a iesit prima tava, asa ca pe la noua seara cautam disperata nuci si stafide. Nuci n-am gasit, dar le-am inlocuit cu alune. A doua incercare a fost reusita. Asa patesc de fiecare data cand ii fac ceva, special pentru ea, cand fac colivele sau prajiturile pentru pomenile socrului meu nu patesc nimic. Anul trecut sau acum doi ani, nu mai stiu, ma roaga sa-i fac cozonacii si eu ca o nora model zic "da cum sa nu". Era sa dau foc la casa, sa murim axfisiati. A crescut foarte greu aluatul pentru ca n-a cumparat faina de care i-am spus eu si a durat mai mult intreg procesul de fabricatie. Eram obosita dupa serviciu si cand mai era cam un sfert de ora de copt mi-am zis sa ma duc la televizor ( terminasem de spalat si asezat prin bucatarie) in sufragerie in fotoliu. Si ce credeti? Am adormit. Cand m-am trezit am vazut fumul gros care umplea casa de la tavan pana la intrerupator. Marius dormea in dormitor, nici macar n-a simtit cand am deschis geamurile sa aerisesc si de obicei aude si ce vorbesc vecinii din blocul de vis-a-vis. Este soacra mea una din acele persoane pline de energie negativa sau ....cred ca mi se pare, au fost coincidente.
Se pare ca in fiecare zi trebuie sa fie ceva care sa-mi strice buna dispozitie si somnul. M-am chinuit ingrozitor sa adorm aseara si in sfarsit cand am reusit am visat ca a scapat soacra mea platoul pe jos si n-a avut cu ce servi invatatoarele. BBBBBRRRRR!!!!

In alta ordine de idei am vizionat pozele cu cele doua printesele si cu printul Luminitei. Foarte frumosi copii avem, NU? Si sa stiti ca sunt obiectiva!
Atat pentru acum, vorbim mai tarziu!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Cica: www.jibjab.com/xmas/play.asp?contentid=28&groupid=2" target="_blank">cantecul Mosului

Mergi la inceput