ajutorrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!-stare de rau
Buna mamici si gravidutze,
sunt insarcinata in 19 saptamani , si azi m-am simtit tare rau, aseara am mancat 2 oua cu branzica ,dimineata un ceai cu 2 felii de paine cu un si branza, dimineata cand m-am tezit ma cam durea in capul pieptului , am crezut ca sunt arsuri , ca la mine asa se manifestau si inainte, pe la 5 mi s-a facut si mai rau , durere si mai mare in capul pieptului si mi-a venit sa
, pana acum o singura data am dat la rate la inceputul sarcinii, m-am deranjat si la stomac, dar nu foarte rau, ijnsa nu ma lasa starile de greata, si am si frisoane, ba mi-e cald bami-e frig, mi-am luat temperatura pe la 7 aveam 37,38 si la ora 8 aveam 37,56, acum 2 minute aveam 37,37 si mi-e tare rau parca m-a batut cineva, nu stiu ce sa fac...a mai patit cineva asa ceva? ce sa fac?
Adriana si bebelinul 19 +
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza
Raspunsuri
Alina Maria spune:
Adriana , stai calma in primul rand , eu n-am patit exact la fel insa ceva asemanator ; temperatura poate sa creasca in timpul sarcinii uneori chiar si fara motiv .
Starile de greata sunt foarte ciudate si foarte diferite la toate femeile insarcinate , nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.
Bea un ceai si calmeazate , maine daca esti la fel sau mai rau suna-l sau dute la dr.
Desigur in cazul in carte in seara asta e mai rau suna-l.
In rest cred ca ar fi cazul sa nu mai mananci doua oua deodata .
Te rog sa ne tii la curent , cum te mai simti si ce ai facut !
alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
spic de grau spune:
De obicei cnd creste temperatura e bine sa mergi sa consulti un medic. Care e bine sa-ti recomande sa faci niste analize. Mai bine faci niste analize in plus decat sa constati peste cateva zile ca ti-este mai rau.
Si - seara incearca sa nu mananci oua! iti dai ficatul peste cap.
In legaura cu branza, mie ginecoloaga mi-a recomandat sa o mananc doar in preparate
(coapta sau fiarta). Eu o mancam doar in placinte. Laptele nefiert nu e deloc recomandat.
si sarcina usoara in continuare!
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
Viktoria spune:
Draga Adriana,
Asa cum iti spunea si Alina bea un ceai si incearca sa te linistesti. Am trecut si eu prin asa ceva acum citeva saptamini si intr-o zi mi-am revenit cu multe ceaiuri si piine uscata. Bineinteles dupa ce o zi am 
.Urmareste febra si daca e foarte mare mergi la spital la medic si vezi ce se poate face. Insanatosire grabnica si sper ca miine sa auzim vesti mai bune despre tine si baby.
gio spune:
Adriana, cel mai bine stie dr sa-ti spuna ce sa faci; suna-l neaparat!!!
Ce spui tu ca ai seamana cu o toxinfectie alimentara, probabil de la ce ai mancat cu 6-12 ore inainte.
Sa ne spui ce ai facut!
Multa sanatate ,
Gio si Taisia
poze noi cu taisia de mos nicolae
DianaR spune:
Adrian, daca persista simptomele mergi la medic, are dreptate Gio, ce ai tu seamana cu o toxinfectie alimentara, dar poate samana la fel de mult si cu o gripa, pneumonie sau colecistita acuta. Nu mai sta!
Diana & Vladut
(16.05.2004)
Vladut 6 luni
spic de grau spune:
Mare atentie la ceaiuri ca nu toate sunt recomandate in sarcina!
Luminita
si
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)
adrianafedorca spune:
buna fetelor,
va multumesc la toate pentru raspunsuri, , azi ma simt mult mai bine, aseara am mai
de cateva ori si mi-am revenit, insa temperatura nu vroia sa scada, 37,4 scadea la 37,07, iar cu 4 si tot asa, inainte de culcare mi-am pus niste otet cu spirt la picioare si dimineata 36,56, acum ma sit mai bine dar ma simt slabita, mi-e si frica sa mai mananc ceva, am mancat niste paine prajita cu ceai unt si putina branza. Sper sa-mi revin din starea asta repede, cel mai tare mi-a fost frica sa nu pateasca bebelinul meu ceva, cred ca s-a speriat si el, fetelor de aseara si pana dimineata am slabit de la 66 kg la 64,7 , 1,3 kg cam mult , bine ca ma simt mai bine acum, o sa am grija ce mananc de acum incolo si numai pun oua in gura pt mult timp
va pup si va doresc sanatate
Adriana si bebelinul 19 +
apropo ce ceaiuri avem voie in sarcina?
Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza