ajutorrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!-stare de rau

ajutorrrrrrrrrr !!!!!!!!!!!!!-stare de rau | Autor: adrianafedorca

Link direct la acest mesaj

Buna mamici si gravidutze,

sunt insarcinata in 19 saptamani , si azi m-am simtit tare rau, aseara am mancat 2 oua cu branzica ,dimineata un ceai cu 2 felii de paine cu un si branza, dimineata cand m-am tezit ma cam durea in capul pieptului , am crezut ca sunt arsuri , ca la mine asa se manifestau si inainte, pe la 5 mi s-a facut si mai rau , durere si mai mare in capul pieptului si mi-a venit sa , pana acum o singura data am dat la rate la inceputul sarcinii, m-am deranjat si la stomac, dar nu foarte rau, ijnsa nu ma lasa starile de greata, si am si frisoane, ba mi-e cald bami-e frig, mi-am luat temperatura pe la 7 aveam 37,38 si la ora 8 aveam 37,56, acum 2 minute aveam 37,37 si mi-e tare rau parca m-a batut cineva, nu stiu ce sa fac...a mai patit cineva asa ceva? ce sa fac?
Adriana si bebelinul 19 +

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Adriana , stai calma in primul rand , eu n-am patit exact la fel insa ceva asemanator ; temperatura poate sa creasca in timpul sarcinii uneori chiar si fara motiv .
Starile de greata sunt foarte ciudate si foarte diferite la toate femeile insarcinate , nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme.
Bea un ceai si calmeazate , maine daca esti la fel sau mai rau suna-l sau dute la dr.
Desigur in cazul in carte in seara asta e mai rau suna-l.
In rest cred ca ar fi cazul sa nu mai mananci doua oua deodata .
Te rog sa ne tii la curent , cum te mai simti si ce ai facut !

alina si bb. 33 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

De obicei cnd creste temperatura e bine sa mergi sa consulti un medic. Care e bine sa-ti recomande sa faci niste analize. Mai bine faci niste analize in plus decat sa constati peste cateva zile ca ti-este mai rau.
Si - seara incearca sa nu mananci oua! iti dai ficatul peste cap.

In legaura cu branza, mie ginecoloaga mi-a recomandat sa o mananc doar in preparate (coapta sau fiarta). Eu o mancam doar in placinte. Laptele nefiert nu e deloc recomandat.

si sarcina usoara in continuare!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Adriana,
Asa cum iti spunea si Alina bea un ceai si incearca sa te linistesti. Am trecut si eu prin asa ceva acum citeva saptamini si intr-o zi mi-am revenit cu multe ceaiuri si piine uscata. Bineinteles dupa ce o zi am .Urmareste febra si daca e foarte mare mergi la spital la medic si vezi ce se poate face. Insanatosire grabnica si sper ca miine sa auzim vesti mai bune despre tine si baby.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Adriana, cel mai bine stie dr sa-ti spuna ce sa faci; suna-l neaparat!!!
Ce spui tu ca ai seamana cu o toxinfectie alimentara, probabil de la ce ai mancat cu 6-12 ore inainte.
Sa ne spui ce ai facut!
Multa sanatate ,
Gio si Taisia

poze noi cu taisia de mos nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Adrian, daca persista simptomele mergi la medic, are dreptate Gio, ce ai tu seamana cu o toxinfectie alimentara, dar poate samana la fel de mult si cu o gripa, pneumonie sau colecistita acuta. Nu mai sta!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Mare atentie la ceaiuri ca nu toate sunt recomandate in sarcina!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

buna fetelor,
va multumesc la toate pentru raspunsuri, , azi ma simt mult mai bine, aseara am mai de cateva ori si mi-am revenit, insa temperatura nu vroia sa scada, 37,4 scadea la 37,07, iar cu 4 si tot asa, inainte de culcare mi-am pus niste otet cu spirt la picioare si dimineata 36,56, acum ma sit mai bine dar ma simt slabita, mi-e si frica sa mai mananc ceva, am mancat niste paine prajita cu ceai unt si putina branza. Sper sa-mi revin din starea asta repede, cel mai tare mi-a fost frica sa nu pateasca bebelinul meu ceva, cred ca s-a speriat si el, fetelor de aseara si pana dimineata am slabit de la 66 kg la 64,7 , 1,3 kg cam mult , bine ca ma simt mai bine acum, o sa am grija ce mananc de acum incolo si numai pun oua in gura pt mult timp

va pup si va doresc sanatate
Adriana si bebelinul 19 +

apropo ce ceaiuri avem voie in sarcina?

Daca vrei cu adevarat gaseste o cale, daca nu vrei gaseste o scuza

Mergi la inceput