cura cu grau incoltit

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

fulgii de grau incoltit.
Graul umed:acest mod de folosire a graului incoltit ingreuneaza si limiteaza posibilitatea utilizarii lui pe timpul calatoriilor sau deplasarilor in alte localitati.Asa ca fulgii de grau incoltit este brevetat si premiat la Salonul International de Inventii din Iasi, octombrie 1996, obtinand Medalia de Aur. De asemenea, in noiembrie 1998, la Salonul International de Inventica de la Bruxelles, a obtinut inca o Medalie de Aur. Acest produs se gaseste in comert sub numele de "Granovit" - fulgi de grau germinat. Se poate cumpara la mai toate magazinele alimentare din Iasi si in multe alte localitati. (Fara indoiala si in Bucuresti). "Granovitul" pastreaza insusirile si intreaga valoare nutritiva si medicinala a graului incoltit umed. Nu de mult, aceiasi cercetatori au scos inca un sortiment: "Musli-granovit", care se gaseste deja in comert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai182003 spune:

¥ la femei - in cazurile de estompare a caracterelor feminine: talia ingusta, bazinul larg, vocea subtire, lipsa pilozitatilor (parului) din zona abdomenului, spatelui, faciala

Stai putin ,ca io nu mai inteleg nimic. Adica daca folosim grau o sa ne creasca par pe abdomen, spate fata? Lamuriti-ma si pe mine ca sunt cam

subponderalitate (are efect reglator asupra greutatii corporale)

Adica functioneaza numai la femeile slabute? Creste pohta de papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Cresterea parului se referea la baieti(pubertate),nicidecum la femei.Ar fi culmea,nu?
In articol cred ca nu au separat cum trebuie afectiunile.Eu l-am copiat dintr-o revista naturista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lorelai,hai s-o incepem de lunea viitoare. In week-end imi cumpar fulgi de grau germinat( nu mai am chef sa pun grau la incoltit si sa nu incolteasca, deh, personalitatea), si vom consuma o saptamana 3-4 linguri de grau germinat amestecat cu o lingura de miere( asta e o masa), si in rest fructe si legume cate poti duce( doar o banana pe zi, daca vrei banane).

Nu ne creste par in plus , e folosita intr-adevar si in curele de ingrasare, dar atunci, pe langa mancare , mananci si grau. Pe cand noi vom manca doar fructe si legume...iar graul cu mierea ne vor tine in picioare...sa nu lesinam pe strada.

Eu oricum tin si saptamana asta: doar fructe, peste fiert( 2oogr. zilnic) si legume. Am slabit un kil, de ieri pana azi. Dar stii ca primele 2 kg. se duc cel mai usor.

Ce zici?

Carmen si Iustin(5 iunie 2004)
Album IUSTIN

Mergi la inceput

Multumim Liviei pt. informatii. Sau vrei s-o tii si tu?
Lorelai, daca-ti cumperi mai repede fulgii, incepem cura. Da-mi de stire.

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Si io unde gasesc fulgii astia de grau germinatzi deja? Nu stiu daca pot sa-i cumpar azi, eventual maine.
Thanks

Mergi la inceput

La Plafar sau in orice magazin cu produse naturiste. Ies si eu maine in oras si-mi cumpar.
Si daca ai pofta de dulce, ai 2 variante:
- fie iti iei bomboane Solano( n-au zahar)
- fie Bio Crom ftg, iti inhiba total poftele de dulciuri(am probat eu)
Eu am ales prima varianta, ca inca mai alaptez.

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Alina, m-am uitat la pozele voastre: sa-ti traiasca minunea de baiat. Iar tu ce nevoie ai de cura? Poate de ingrasare?

Album IUSTIN

Mergi la inceput

Hai ca am scris si ieri da netu' asta idiot mi-a dat eroare si n-am mai putut posta.
In legatura cu "supla" de mine, nu e chiar asa sa stii, poate in poze nu se vede dar crede-ma ca am de unde da jos, mai ales prin partile "posterioare". Plus ca nu sunt cum eram inainte de bb si stiu ca daca depun putin efort pot ajunge la fel. Deci inca mai trebuie sa lucrez, mai ales ca nu ma simt inca bine in pielea mea.
Am sa caut azi fulgi si am sa te anunt.
Da' Bio Crom, ce este ca nu am mai auzit de el? Si unde gasesc asa ceva?
Multumesc si abia astept sa incepem cura!

Mergi la inceput

Bio Chrom FTG gasesti la farmacie. Uite aici cum arata:http://www.naturaplant.ro/produse/1364/Bio-Chrom-FTG( reduce pofta pt. dulciuri)
Fulgi imi cumpar maine, ca am drum spre plafar. Asa ca de maine...pe cai!

Album IUSTIN

Mergi la inceput