Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Termometru sau supozitor e tot aia.E profund gresit, va rog eu, nu va chinuiti bebelusii....E normal sa aiba scaun rar daca e alaptat copilul.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Jasmine, legat de zambitul bebelusilor: m-a intrebat medicul pediatru ieri daca a inceput sa zambeasca. I-am zis ca deocamdata o face doar in somn. Am tras concluzia ca daca m-a intrebat atunci e un lucru de asteptat la bebelusii de o luna. Dar faptul ca n-a comentat mi-a dat de inteles ca nu-i obligatoriu sa se intample la toti bebelusii. De-aia am fost curioasa sa aflu daca mai sunt bebelusi de o luna care inca n-au zambit altfel decat in somn.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna seara!Iata-ma din nou,motivul fiind ca mama doarme la mine in seara asta,sunt franta,mai ales ca azi m-a trezit la 5.30.
Sabina, multumesc!Dar nu stiu daca problem amai tine de pediatru sau de dermatolog,bubitele sunt f.urate.Asta seara am fost la alt doctot dermato,renumit se zice in Pitesti, care mi-a dat alt tratament,spunandu-mi in acelasi timp s arenunt la pampersi.Cum?Nu inteleg.Sunt mai bune scutecele de finet?pai alea chiar mentin umezeala.Sau e legat de materialul din care sunt facuti pampersii,sa nu fie iritant?Am incercat s ao tin fara nimic,in 5 minute a murdarit 3 scutece.
Ele se plange de constipatie, a mea face prea des si moale(nu cred ca e diaree),i-am dat Smecta.Spun doctorii ca din cauza de KK acid a facut bubitele.
O s avin in Bucuresti dar cred ca luni saptaman viitoare,Ii dau 2 zile si acestui tratament.
Noapte buna si mai vorbim,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Mamici si bebei, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37736" target="_blank">continuarea

Oana_B

Mergi la inceput