Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

bits, kk apos face si Alex, numai asa a facut de fapt: apos si cu aspect de semintele. De la galben pana la verde inchis (de ziceia ca am mancat numai spanac si salata verde).

Alex de ce nu zambeste? Are deja o luna...

Lohiile, pai eu le-am cam terminat de pe la 2 sapt. De atunci nu mai pot spune ca am avut decat cateva, foarte rar. Acum am urme mici de sange, dar e clar ca lohii nu mai am. De pe la 2 sapt. eu deja port tampoane zilnice, deci nu am mai avut nevoie de tampoane de ciclu. Dar am inteles ca la cezariana iti curata ei uterul si ca nu ai mai avea prea multe lohii sau alte scurgeri de eliminat. La tine n-a fost la fel? Nu ti-au curatat ei uterul dupa ce l-au scos pe bebe?

Daca tuseste cat manaca e clar ca se ineaca.

Alex - 5 Nov. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

bits,si mie mi-a curs ceva ce seamana a singe, dar eu am avut o prolema, am mincat o bucata de carne care nu mai era in regula,
(statuse la caldura)si m-am deranjat la stomac, de fapt am facut cred o toxiinfectie. am luat 2 zile antibiotic si a treia zi mi-a curs singe. Am fost la control, la eco uterul era ok si dr mi-a dat preventiv niste ovule...sa nu se extinda infectia pe care o aveam la stomac... am inteles ca un roze e ok, poate si un pic mai inchis...
jasmine, mult stres si probleme mi-am facut si eu cu laptele, in spital am fost deprimata, nu aveam nici pic...acum insa, de 2 sapt il alimentez exclusiv la sin, si e ok.nu-ti mai face probl...tu cite sapt ai? lactatia se instaleaza la 3 sapt.
miche, darius iti seamana bine de tot...fericito!
Adriana, mari bb-lusi ai, desi sunt 2
Felis, felicitari, sa ai un bb sanatos si frumos.

Simona si David (10 nov)

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by bits

si copilul meu are mucisori,i-am scos cu un aspirator nazal.face kk mai apos si stranuta fff des.a mai tusit dar in timp ce manca,probabil s-a inecat?sa fie racit?

octy si KEN http://photos.yahoo.com/octyb

Bits, stai linistita, daca tuseste doar in timpul mesei, probabil ii vine laptic mai mult si se mai ineaca. Al meu flacau behaia si in timpul somnului , cand i se infunda nasucul si ii veneau mucisorii in gat.Acum parca e ceva mai bine, sper sa nu ma insel, oricum , cert e ca a tusit mai putin, si parca nu mai e nici chiar asa infundat. Ma intriga insa ca e mai somnoros decat de obicei si suge mai putin , adoarme mai repede mancand. Sper ca nu e nimic in neregula cu asta.

Felis, sa-ti traiasca baietelul , sa fie sanatos si mancacios, si tu sa te refaci repede-repejor!

Adriana, sunt minunati copilasii tai, asa de draguti ca-ti vine sa-i mananci.

Gandacelule, Try are dreptate , pai asa vrei tu sa ne pacalesti , scrii pe poza Ioachim si apare ditamai copchilu pe olita .

Try, Mihnea zambeste de vreio 2 saptamani si cand e treaz, dar nu foarte des.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

quote:
Lohiile, pai eu le-am cam terminat de pe la 2 sapt. De atunci nu mai pot spune ca am avut decat cateva, foarte rar. Acum am urme mici de sange, dar e clar ca lohii nu mai am. De pe la 2 sapt. eu deja port tampoane zilnice, deci nu am mai avut nevoie de tampoane de ciclu. Dar am inteles ca la cezariana iti curata ei uterul si ca nu ai mai avea prea multe lohii sau alte scurgeri de eliminat. La tine n-a fost la fel? Nu ti-au curatat ei uterul dupa ce l-au scos pe bebe?

Eu am nascut prin cezariana si lohiile la mine au fot cam 7 saptamani.

Sarbatori Fericite!
alina si Alex(22.11.2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

FELIS , felicitari, sa fie sanatos si mincacios.

Try, e in regula cu botezul, daca nu face febra dupa vaccin il poti boteza linistita.

Bobita, 37 sapt si mamica lui Mariutza iubita
DPN 30 dec, dr. Adrian Neacsu, Judetean Ilfov
Sa fim fericite
http://community.webshots.com/user/valentina611969

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miche spune:

quote:
Originally posted by try

bits, kk apos face si Alex, numai asa a facut de fapt: apos si cu aspect de semintele. De la galben pana la verde inchis (de ziceia ca am mancat numai spanac si salata verde).

Si Darius face kk la fel, iar mama mea mi-a spus ca atunci cand e verde , bebele e racit la burta.
Acum am grija ca dupa baita, sau dupa ce il spal la fundulet ziua (nu-mi plac servetelele umede) ii pun repede un scutec incazit pe burtica si picioare.
Am descoperit ca daca-i este cald la burtica doarme si mai bine si nu se mai strange ghem.

poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Acum am reusit sa o adorm pe BBlina,ne-am trezit la 5.30 din cauza burticii, a adormit si la 7.00 plangeam din cauza bubitelor...Sunt disperata!E clar ca o ustura,eu incerc sa o schim f.des,dar plange si cand o spal.Azi mai merg la dermatolog sa vad ce zice si apoi vin la Bucuresti.
In rest,nimic nou,sunt necajita tare si nu mai stiu ce sa fac.
Adriana,frumosi copii!Sa-ti traiasca si sa creasca mari.
Felis, felicitari!sa va bucurati de el.Refacere grabnica.Te asteptam acasa.
Monica, multumesc ptr.urari.Azi facem 1 luna, ar trebui sa fiu vesela, in schimb sunt trista din cauza problemelor cu bubitele,asa de trista ca-mi vine sa plang.Nu avea saraca destule motive de plans de la colici,mai trebuiau si astea!
Poate reusesc sa mai intru azi
Andreea si Mariuca
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineata fetelor, eu acum am venit de la dr si sunt putin dezamagita, mi-a fixat cezariana abia pe 16 dec si eu am DPN 18...credeam ca o sa fie mai repede, nu prea as vrea sa ma apuce noaptea sau inainte de data stabilita ca sa nu se complice cumva situatia...asa ca trebuie sa stau super cuminte...oricum ma bucur ca totul e bine, inseamna ca bbelinei ii place mult la mine in burtica ca nici ea nu da semne ca ar vrea sa iasa.
va pup si ma duc sa pap ceva ca simt ca lesin

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andreeap, pana ajungeti la Bucuresti spala fata doar cu bicarbonat( o lingura topita la in litru de apa)si nu-i mai pune Pampers macar juma de ora.Aerul vindeca.Bephanten ai incercat?daca o dai cu ceva da-o dupa ce sta bine la aer, ca sa-si faca bicarbonatul efectul.Asta combate aciditatea parca.
bafta.

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Bits, eu azi am 6 saptamani si lohiile s-au terminat de curand acuma am o scurgere galbuie.
Felis, felicitari pt bb, grasunel e.
Fetelor ce ma fac???? denisa are 4 zile fara kk. Am incercat cu de toate si nu face, nu vrea. Am zis ca renunt la supozitor dar daca nu face nu o pot lasa asa la infinit.Deja cred ca o doare burtica.
Mai e ceva in situatia mea??pls HEEELP

Elena si bb Denisa

Mergi la inceput