testele genetice?

testele genetice? | Autor: bettyboo

Link direct la acest mesaj

Buna seara la toata lumea,

stie cineva unde se fac testele genetice in Bucuresti? e probă de singe? sint la fel cu triplu test?
mersi mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eu am facut la Parhon. NIste analize "banale" de sange in care iti spun cum e cu cariotipul tau si daca ai sanse sa faci (doamne fereste), bebelusi cu defect genetic.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

spic de grau as vrea sa stiu si eu cat te-a costat sa-ti faci aceste analize.Stiu ca nu sunt suportate in nici un fel de asigurari si trebuie sa le platesti din buzunarul propriu integral.Insa cat costa pt ambii parteneri?
Mersi mult.
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bettyboo spune:

multumesc mult, apropos frumos username ai!
ai facut la policlinica Parhon sau ai fost internata in spital?
mersi
betty

quote:
Originally posted by spic de grau

Eu am facut la Parhon. NIste analize "banale" de sange in care iti spun cum e cu cariotipul tau si daca ai sanse sa faci (doamne fereste), bebelusi cu defect genetic.

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput