viata intima
Fetelor...ma nelinisteste din ce in ce mai mult viata mea intima. Sunt cu prietenul mea de 1 an si un pic, stam impreuna, muncim impreuna, si viata noastra sexuala e din ce in ce mai absenta. Eu imi doresc si il doresc (nu in fiecare zi, ca sunt si eu obosita cateodata sau stresata), dar el are initiative, parca, pe zi ce trece mai putine...se intampla 1, in cel mai bun caz de doua ori pe sapt. Am discutat cu el de mai multe ori si de fiecare data mi-a zis sa nu-mi fac nici o problema ca este atras de mine in continuare, dar este obosit si f stresat. Eu cred ca toti suntem obositi si stresati de la munca, dar asta nu este un motiv pt care sa se intample asa de rar la varsta noastra ...26 ani. Toti fostii mei prieteni erau f atrasi de mine si ma doreau tot timpul. Sunt f derutata si nu stiu ce sa mai cred. Va rog impartasiti-mi parerile voastre. Vreau sa precizez ca noi pe la 6 terminam treaba, si el seara se uita la tv, sta pe internet, adica nu e ocupat cu altceva.Deci timp ar avea. Si vreau sa mai precizez ca am avut si eu initiativa si de 2 ori consecutiv m-a refuzat pe motiv ca era obosit ...Ma simt f derutata si sufar din cauza asta.
Raspunsuri
boo lina spune:
eu nu cred ca exista o cifra optima pentru nr de raporturi sexuale:)...dar faptul ca nu se intampla asa de des precum ti-ai dori nu mi se pare in regula. eu sunt de vreo 13 ani impreuna cu al meu sot si facem sex la fel de des ca si voi (in conditiile in care eu ajung pe la 8 acasa)...si inca ma mai alearga prin casa cateodata
si sincer in toti anii astia nu a fost niciodata prea obosit pentru asta...chiar nu-mi pot inchipui ca un barbat nu poate sa aiba chef de sex...
Kariris spune:
Daca spui ca sunteti tot timpul impreuna - serviciu + casa - aici e problema; eu trec prin acelasi lucru si de 5 ani... nu de 1 an; rutina e de vina; el te iubeste, nu te inseala, dar este probabil stresat, obosit si mai ales atunci cand stii ca ai la dispozitie non stop ceea ce-ti doresti, ajungi sa vrei cu adevarat acel lucru mai rar.
Sfatul meu este sa nu-l mai provoci direct, ci sa te ocupi mai mult de tine, sa incerci sa fii alta in fiecare zi, tot timpul aranjata, machiata (discret), ca scoasa din cutie, nu te imbraca la fel in fiecare zi, incearca sa-l sochezi prin schimbari ale tale chiar si in ceea ce priveste parfumul tau preferat. Sa stii ca barbatii reactioneaza foarte bine la schimbarea de parfum; in capul lor e ca si cum ar fi vorba de o alta femeie.
Va reveni la normal si viata voastra intima.
Si inca un pont tare: daca chiar faci vreun apropos de "amor" fa-l subtil si nu te arata interesata decat de multumirea lui; astfel el se va simti protejat (de o eventuala obligatie fizica fata de tine), iubit si tentat in acelasi timp; iar de restul nu-ti fa probleme: odata starnit va veni si multumirea ta.
piciulici spune:
Dar cu prietenii anteriori stateai impreuna? Sau va vedeati in fiecare zi?
S-ar putea sa fi intervenit totusi si rutina. Intr-adevar, nu e foarte bine daca "rutina" a intervenit doar de partea lui. Poate totusi ceva nu e in regula. Mai rupeti si voi rutina asta. Iesit in oras la o cina romantica
, mergeti la munte, fa-i un masaj, daca se simte atat de "obosit", faceti o baie cu multa spuma. Zic si eu...
Sau poate ar fi nevoie sa stati de vorba serios despre asta. Daca tie nu iti convine situatia, atunci nu se poate continua asa pe termen lung.
mamica dulce spune:
![]()
heheee...pai o data de doua ori pe saptamana....stai cuminte ca stai bine
ce zici de o data pe luna (daca!!) si asta pe la 25 de ani,in conditiile in care iubirea curge garla??in rest,parca scrii de mine:)ia si tu partea frumoasa,mai rarut ca-i mai dragut,si daca se ingroasa gluma...vezi ca sunt subiecte aici despre ce si cum poti sa faci.Ia nu mai trage de el,sa vezi pana unde intinde coarda..(eu m-am saturat de cat m-am jurat ca nu mai trag...insa acum imi reuseste,trage el de mine si eu ma fac ca ploua
si parca-parca ...se vad ceva rezultate![]()
numai bine!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
Ina si Radu spune:
mamica dulce spune-mi si mie cum ai reusit sa nu mai tragi de el. as vrea sa stiu si eu ca si la mine e la fel.
si eu mi-am zis de multe ori ca nu o sa mai bat nici macar apropouri...dar cred ca hormonii o iau razna si uit ce mi-am propous si promis.
asa ca astept sfaturi de la tine.
ina
mariana tache spune:
Salut.
Vreau sa iti spun ca mai sunt barbati care nu isi doresc tot mereu sa faca
. Si al meu sot se afla printre ei.
Noi suntem de 4 ani impreuna (de 2 suntem casatoriti) si tot cam asa facem
, de 1-2 ori /sapt.(in ultimul timp am facut mai des
, dar nu stiu daca va deveni obisnuinta). Sotul meu asa a fost de la inceput. Nu este un tip foarte activ din acest pct de vedere. Deci pot sa spun, ca in acesti ani ne-am mentinut constanta frecventa la
, dar sa stii ca la inceput si eu am avut frustrari. De multe ori am fost refuzata
. Si imi puneam si eu tot felul de intrebari idioate. Plus ca am avut si nepotrivire de orar (el voia dimineata, eu seara). Dar cu timpul m-am obisnit si am invatat sa ma adaptez si eu ritmului lui.
lachione, cred ca ti-a dat niste sfaturi bune; incearca-le. Decat sa fi mereu nemultumita si sa te consumi punand intrebari, mai bine iei problema de coarne si incerci sa o rezolvi.
Si eu mi-am jurat ca nu o sa mai trag de sot niciodata in privinta
, dar nu m-am tinut de juramant. Dar acum incerc de fiecare data sa para ca vreau pt el, nu pt mine si sa stii ca tine figura! (il gadale la orgoliu)
.
Fi tare si smechera. Nu te lasa.
Succes!
mariana tache, mamica lui Stefan.
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Mia. spune:
Nasol,la noi e invers,dar cred ca din cauza anticonceptionalelor nu am chef aproape niciodata,iar el dimpotriva.
Mia
Kylie spune:
Eu sunt din ce in ce mai trista. Nu mai am chef de nimic si cand vad ce se intampla ma iau niste NERVI
Si eu sunt cu prietenul meu de 3 ani jumate si de cateva luni ne-am si mutat impreuna si nu stiu ce sa zic.. mi-e si rusine sa le zic prietenelor mele ca nu vrea sa doarma cu mine. Asa ma intristez. Zice ca nu poate sa doarma in patul din dormitor si doarme pe canapeaua din sufragerie. Asa o tine de cateva saptamani (daca nu de vreo luna si cateva saptamani) Ce pot sa fac doamne? De n ori am incercat sa ii explic, dar el nu nu si nu. Mai bine doarme in sufragerie. M-am gandit sa imi mut si eu patul, dar ar fi un dezastru in fiecare zi sa trag canapeaua, sa adun in fiecare zi, in plus se trage foarte, foarte greu! Ce sa mai zic.. cateodata nu se atinge de mine si 1 saptamana jumate (dar sunt sigura ca daca ma intrebati peste vreo luna ajung si la 2 saptamani)
Si nu ii place sa ne pupam!! Ati mai auzit de asa ceva? Pai trece si saptamana fara sa ne tragem un sarut pasional. Cateodata trec zile si nici pupic mic nu imi da.
Acuma spuneti si voi..
sora2001 spune:
fantezii sexuale ai ? daca da, pune-le in practitca , nu de alta ,dar ca sa nu le puna alta inaintea ta,s-au daca nu le-o fi pus deja..
Ema's si Richard-Sora
iga spune:
Eu zic sa incerci sa fi altfel ca pina acuma si anume,schimba-ti stilul,o vestimentatie sexy(mai ales seara),incearca sa -ti faci mai mult timp@pentru tine,sigur va remarca schimbarea.Incearca sa gindesti pozitiv si totul o sa vina de la sine.Fi optimista !ADa si
Robe nazdravana