si am vrut amandoi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

stiu iubita ca este al naibii de greu! si este greu sa pastrezi unele promisiuni

sora mea are o regula,impusa uneori cu de a sila, in familie: niciodata sa nu se certe datorita banilor... si asta ar fi ideal in viata tuturor oamenilor!!!

hai, sus boticul, ca or trece si astea!

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

suntem in perioada de tatonare ca sa spun asa.nu am mai deschis deloc subiectul copil si m-am decis sa reiau anticonceptionale daca nu sunt gravida acum.nu cred ca as suporta sa mai duc eu tot greul cum a fost prima oara.uneori cred ca nu mai am suficiente resurse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annablue spune:

Iubito, eu nucred ca acum ar fi momentul sa faci un copil, e clar ca sotul tau e stresat, mai ales ca zici ca nu-i place ca nu aveti bani. Si noi suntem in aceeasi situatie financiar, si mie imi tot spune sotul ca de ce n-avem bani ?, dar noi deja il avem pe Adi de 2 ani, deci noi ne-am obisnuit cu ideea si oricum nu putem da inapoi. Asa ca eu zic sa mai astepti, ca altfel, voi fiind la inceput, riscati sa apara probleme mai serioase, certuri care nu au de ce sa apara. Sunteti tineri si aveti tot timpul din lume sa aveti copii, asteptati sa va "plictisiti" un pic de relatia de cuplu in cadrul casatoriei.
Iar tu tine fruntyea sus si gandeste-te ca nici n-o sa-ti dai seama cum trece timpul si te vei trezi mama... alaturi de cel mai minunat sot si tata din lume, iubitul tau.
Va tin pumnii pentru ca si noi am trecut prin asta, cu deosebirea ca la noi pustiul chiar a venit atunci cand nimeni nu se gandea ca va aparea... si ne-a stricat ceva planuri, dar ne-a infrumusetat vietile cu rasul si prezenta lui.
Pupici !

Annablue si Adita
1.11.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

Mariagi draga mea?
poi in loc sa vb de ciorbitica de potroace de care erai datoare, te aud ca esti suparata? tu astea o sa treaca si poate daca stai mai bine si te gandesti nu este momentul.

dar si in alta ordine de idei Niciodata nu este momentul.

bafta si multi multi pupici

SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI!

Cu dragoste

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Mamicaluitheo
Mare dreptate ai, Niciodata nu este momentul, mereu vor aparea alte prioritati si niciodata nu vor fi bani destui...dar un copil aduce mult mai multe decat cheltuieli in plus, aduce multa, multa fericire, mai multa determinare si vointa de a lupta din greu pentru el, fiindca in ceea ce ne priveste pe noi, noi ne multumim si cu mai putin, dar pentru un copil caruia vrem sa-i dam ce este mai bun pe lume mutam si muntii din loc si ne dam si sufletul daca e nevoie...un copil da sens si insemnatate vietii noastre...
Spunea cineva aici pe forum ca un copil iti intra in casa cu binecuvantarea lui Dumnezeu si tot El are grija si dupa aceea...mare adevar a grait acea persoana...

Mariagi, daca voi vreti un copil cu adevarat, discutati in detaliu tot, faceti un plan de bataie si incepeti sa va construiti o familie...e greu, foarte greu (nimeni nu cred ca poate spune ca e usor) dar merita fiecare secunda...

Multa fericire si intelepciune va doresc!!!

Oana si comoara 31+ sapt
Dr. Hamid - Medicover/Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Un copil iti umple viata, asta e indiscutabil. Si iarasi e adevarat ca mereu poti spune ca nu e momentul, ca n-ai inca de toate.
Cu toate astea, in situatia ta sfatul meu e sa astepti, sa o doreasca si el cu adevarat.
Atat perioada sarcinii cat si primul an de viata al copilului sunt tare dificile si ai nevoie de tot sprijinul partenerului, de-aia zic ca e bine sa fie si el convins.
Sunteti casatoriti de putin timp si nu e bine sa ii dai sentimentul ca l-ai constrans. Vorbeste cu el si decideti impreuna cand va simtiti pregatiti sa aveti copilul. Oricum sotul tau nu pare inchis la idee, deci nu cred ca vei avea mult de asteptat.

Mergi la inceput