si am vrut amandoi
un bebe.de la inceput mi-a spus ca isi doreste un copil.eu eram in cumpana si nu vroiam atat de repede,de abia ne-am casatorit de nici 3 luni.si mereu imi reprosa ca iau pastile si nu imi doresc un copil.si de ieri am luat hotararea istorica,dupa o disputa apriga cu o seara inainte,sa nu mai iau pastile.si aseara,dupa o seara aproape perfecta,i-am marturisit ca nu mai iau pastile.si ce credeti?in loc sa sar in sus de bucurie,ca doar m-a batut atata la cap,m-a acuzat ca am luat hotararea asta fara sa-l consult,ca trebuia sa-i spun si lui inainte de a face dragoste ca nu mai iau pastile si m-am decis sa fac bebe.si eu care credeam ca o sa se bucure..
si ne-am certat iar,restul noptii,eu o tineam pe a mea,ca daca s-a razgandit exista contraceptia de urgenta,el ca sa nu auda de asa ceva.si de atunci sunt in transa si plang si nu stiu ce sa mai zic ce sa fac.
Maria
Raspunsuri
Ramonika spune:
Stai linistita, nu te mai agita atata... Eu cred ca e doar dorinta lui de a se "razbuna" un pic, poate ca sa vezi si tu cum e, sa te faca si pe tine sa simti ce a simtit el cand l-ai refuzat prima oara. Cred ca o sa va treaca destul de curand, mai ales ca el nu ar accepta ca tu sa iei pastila de a doua zi, deci inseamna ca el vrea, numai ca ii place sa te fiarba oleaca. Eu zic sa nu te mai agiti.
Are dreptate aici, ca tre sa fie decizia amandurora pentru a face un bebe, insa trebuia sa inteleaga si el atunci cand tu inca nu voiai.
Tu ai vrut probabil sa-i faci o supriza si el nu a reactionat cum trebuie.
Las-o asa de acuma. daca ai ramas, probabil o sa va bucurati amandoi impreuna dupa un timp, daca nu, ai grija sa nu se mai repete, data viitoare anunta-l.
Ramonika si pisica
Madisor spune:
cu Ramonika. E un sfat (sau mai multe)
Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160
dulcetica spune:
La inceput, a ripostat fiind mai mult o problema de principiu,si-a inchipuit ca nu prea vrei BB.Acum pus in fata faptului implinit l-a speriat ideea ca poc,poate aparea intr-un viitor apropiat.A inceput sa reconsidere situatia si numai este o prioritate absoluta, daca vrei si tu.Problemele astea cu bebelusii sint delicate!Oricit de mult ii doresti, faptul ca pot aparea imediat ,te responsabilizeaza si te cam sperie.Daca vrea copii e sigur un om bun,ai rabdare.Sa nu intelegi gresit,nu inseamna ca tu daca nu vroiai acum e o problema,la femei sentimentele materne exista in stare latenta, la tatici implicareaefectiva e uneori discutabila.
oz spune:
pe voi nu va deranjeaza barbatii care se poarta ca niste femei gravide??? vrea copil, apoi nu stie daca il vrea, e romantic si apoi se cearta toata seara... . Incep sa cred studiile alea care zic ca ramanem fara barbati, ca se efemineaza ...NU-I CORECT, noi suntem cele cu toane, noi avem PMS si figuri in cap din cauza hormonilor...de ce se iau dupa noi??
iren spune:
quote:
Originally posted by oz
pe voi nu va deranjeaza barbatii care se poarta ca niste femei gravide??? vrea copil, apoi nu stie daca il vrea, e romantic si apoi se cearta toata seara... . Incep sa cred studiile alea care zic ca ramanem fara barbati, ca se efemineaza ...NU-I CORECT, noi suntem cele cu toane, noi avem PMS si figuri in cap din cauza hormonilor...de ce se iau dupa noi??
Oz, ai perfecta dreptate!
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita
Poze cu noi
Felicity spune:
cu riscul de a parea dura, l-as numi pe sotz imatur.
ii place sa aiba copii...ipotetic doar, ce frumos, sa ai familie: sotie, copii. esti in randul lumii. dar cand simte responsabilitatea in spate, fuge mancand pamantul.
e decizia amandoura un copil, dar din cate zice Maria, decizia lui era deja luata, mai ramanea sa o ia si ea.
s-a razgandit ca ce? ca nu mai vrea copii? sau ca nu ii mai vrea acum?
eu as avea o discutie cu el, dupa ce m-as linisti, si l-as intreba...tu ce doresti cu adevarat?
Maria, fruntea sus...nu dispera, comunicati si vei stii ce e in mintea lui si totul va fi bine, uneori o chestia de asta lamureste multe altele.
MirelaV spune:
poate era intr-o pasa proasta. lasa-l cateva zile. nu se poate k un barbat care isi doreste atat de mult un copil sa renunte la gandul asta intr-o secunda.
MirelaV
pupicei pe burticei
marius spune:
Iti dau un sfat scurt:
Esti sotie si vrei sa devii mama. Punct. Vezi-ti de viata ta nu mai cauta dupa el. E major, e sot si va fi tata. Nu e copil. Daca este ii va trece. Nu fii dependenta de el. Vezi-ti de viata ta, ai grija de tine, ai grija de copil. Sotul vine singur pe drum, se adapteaza, pur si simplu asta e.
Pe bune trateaza-l doar ca un sot.
Parere de tatic si sot!
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Witchie spune:
Fitze... Sotzul tau a avut o reactzie copilareasca si poate ar trebui sa il intrebi cand te-a pacalit: cand a zis ca vrea un copil sau cand a zis ca trebuia sa mai discutati despre asta...
Daca ai renuntat la pastile probabilitatea sa ramai insarcinata foarte repede e destul de mare. Dar nu e obligatoriu sa fii deja insarcinata. Poate Marius are dreptate si sotzii se adapteaza din mers la ideea ca vor deveni tatzi. Eu as incerca sa lamuresc problema inainte de a lua hotararea ca acum e momentul sa fac un copil. Poate il sperie ideea ca 9 luni trec foarte repede si implicatiile de toate felurile il coplesesc. Nu te speria. Mai da-i doua trei zile si pe urma deschide discutia - fara sa va certati.
Succes!
Anda, 32+ saptamani, dr. Radoi, Municipal