Miresele anului 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna fetele!!!
cum mai merge treaba?eu una m-am impotmolit la o faza;pe langa faptul ca inca nu am nasi pentru nunta...mai am o intrebare:martorii de la cununia civila cine sunt??/din familie??sau aceeasi nasi pe care ii am la nunta?trebuie sa fie neaparat cununati religios si ei?

sper ca nu va stresez prea tare...da azi asta e piticul meu

pupici si multam de eventuale raspunsuri
kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Buna !!

Kopilash, in legatura cu martorii de la cununia civila: trebuie sa fie 2 persoane .. oarecare .. in sensul ca nu e obligatoriu sa fie rude sau nasii si in nici un caz nu e obligatoriu sa fie casatorite ! Trebuie doar sa aiba buletinul la ei. Mie mi s-a intamplat la o nunta sa ma trezesc ca sunt martor doar pentru ca aveam din intamplare buletinul de identitate la mine!!

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns before-after spune:

Draga Catalina, eu nu sunt din Buzau, dar am fost la o nunta in Crang In sept 2004. Din punct de vedere al servirii si al decorarii, restaurantul arata bine, si nu i-am auzit pe miri sa aiba pareri negative dupa nunta.
In ceea ce priveste planurile tale cu Primaria de dimineata la Bucuresti, sa ai grija, ca in Bucuresti nu poti sa stabilesti ora cununiei decat cu 2 saptamani inainte de nunta si ca sa prinzi o ora buna, stiu ca trebuie sa stai la rand de cu noaptea( si sa nu uitam de binecunoscuta spaga).Succes!

quote:
Originally posted by R.Cata

Eu nu am cumparat inca nimic.
Hai sa va povestesc despre cum ne-am organizat noi nunta cat de cat.
Asa cum v-am mai spus o facem pe 20.08. Suntem de 4 ani impreuna (facem 4 acum pe 24.01).
Si vom face si logodna si nunta religioasa in ac zi.
Dimineata ne vom prezenta la Primarie, aici in Bucuresti dupa care ne vom lua zborul spre Buzau. Acolo facem cunuia religoasa si masa festiva.
La restaurant am vorbit deja. Trebuie luna asta sa dam avansul. De-abia astept.
D epregatiri nu m-am apucat inca. Ma tot uit dupa rochite pe net mai ales. Am citit si subiectul despre rochite de nunta.
De-abia astept sa probez asa ceva.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buna dimineata, tuturor
Before-after, iti mutumesc pentru raspuns.
Sper sa nu fie nici o problema.
Insa mai astept si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pufishor spune:

salutare miresici!!!

in primul si in primul rand La Multi Ani! sanatosi si buni si sa aveti anul asta parte numai de bucurii si....o nunta ca-povesti!

noi nu am mai facut nimic in legatura cu nunta ...asteptam cu nerabdare targul ...speram sa gasim acolo de toate...daca nu avem in vedere si alte variante.

am si eu o intrebare...stie vreuna cat costa marturiile la firmele full-service? eu am gasit la noi 2 site-uri care fac marturii dar unele mi se par cam uratele iar celelalte si uratele si scumpe.

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miezure spune:

Salut!
Eu am alta intrebare: ce-s alea MARTURII?
daca imi ziceti si mie poate stiu sa dau vreun raspuns ca altfel...

miez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kopilash spune:

buna fetele!!!
scuzati incultura dar nisi eu nu stiue ce sunt alea marturii si nici la ce servesc!!!
detalii va rugam sa stim si noi

kopilash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pufishor spune:

ia sa incerc sa va raspund...

marturii = favoruri = bomboniere = cadouri pentru invitati...adica chestiile alea din tul/organza/carton in care se pun 5 bombonele din migdale glazurate...moda e din strainataturi..bomboniere le zice in italia si sunt in principiu din tul fiecare bomboana simbolizand sanatatea, bogatia, fericirea, fertilitatea si viata lunga. la americani modelele sunt cam simpliste ..un saculet din organza. chestiile astea se pun in fata fiecarui invitat, pe masa, cu un card de multumire...pot fi puse si pe familie cate unul...depinde de buget si alte treburi.

la noi am gasit 2 siteuri care comercializeaza asa ceva dar...1. sunt cam uratele..2. au niste scoruri....waleii...
ma intrebam la firmele astea full-service...normal ar fi sa aiba..dar oare la ce pret???

va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ma treceti si pe mine pe listuta? pentru 22 octombrie

Multumesc

I wish I were an angel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Ce mai fac miresicile mele??
Deci marturiile de nunta/botez se mai numesc si bomboniere. obiceiul este importat dar dupa parerea mea este un fel de combinatie pentru ca si la noi se serveau si inainte si acum in biserica bomboane in timpul cununiei religioase (in general in momentul dansului lui Isaia). Modelul difera si pretul la fel. Acum depinde si cam vreti voi sa fie. Pot fi mici saculeti din tul sau pot fi cartonase inscriptionate cu numele mirilor si/sau un mesaj pentru invitati (petrecere frumoasa, bine a-ti venit, etc). Pot fi chiar si cutiute de carton in forma de inimioara sau cufaras, orice nebunie va trece prin cap. Se pot realiza si modele mai putin costisitoare, dar pretul de pornire este cam de la 30 -35 mii lei/bucata (fara bomboane).

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput