HAHAHAHA!!!
Nu mai vroia sa adoarma ca sa-l vada pe mos, a tinut ea sa inchida usa si a si a adormit pe cizmulite ca sa-l vada un pic pe mos si sa-l pupe ca e un dragut...
N-au tinut povestile ca trebuie sa adoarma ca sa vina, ca trebuie sa fie ascultatoare , imi raspundea ca nimeni nu se supara pt. un pupic..pupicul e scuzabil...![]()
Azi dimineata era suparata ca l-a rata dar e convinsa ca pe mos Craciun nu-l rateaza!!!
Va pupic si "mosi" micuti si draguti in fiecare casuta!!!!
Pucici pt. "mosulici"!!!

TYNA SI DIANA
Azi Mos Nicolae a venit la gradinita si copiii au intrebat pe unde a venit,de nu l-au vazut?
-Pe la bucatarie,li s-a raspuns,ca sa manance,sa prinda puteri,atat el cat si renii,apoi sa fuga si la alte gradinite!!!
Ce frumoase povesti despre Mosu',daca ar putea el sa ne premieze,ce bine ar fii!!!
Chiar asa mi-a explicat Laura la 4 dimineata cand a descoperit cadourile in ghetute, "mami, Mos Nicolae are o cheie magica, cu care deschide toate usile". Asa o fi?
Pozele noastre
Da URA!!!!
I-am spus Dianei ca mi-a spus o fetita ca Mos Craciun si Mos Niculae au o "cheita" si a crezut...acum are dilema ca daca au cheita pot sa vina si in alte zile si ea trebuie sa fie cumite tot timpul?
HAHAAHAH! Asta da dilema nu fetelor?![]()
![]()
![]()

![]()
TYNA SI DIANA