FIV 25
Raspunsuri - Pagina 6
Jasmine spune:
Anis,te felicit din toata inima!!!
Uite ca a iesit soarele si pt tine,dupa atata lupta si asteptare.
Iti doresc o sarcina cat mai usoara si sa-ti tii in brate puiul (sau puii),sa fii la fel de fericita cum sunt eu acum.Am nascut acum o luna un baietzel frumos si sanatos (cum spunea cineva mai sus,orice mama are dreptul sa creada ca puiul ei e cel mai frumos).
Hai ca ce a fost mai greu a trecut,acum ca stii ce ai in burtica,oricat de greu va fi,o sa suporti cu zambetul pe buze.
Fetelor,Anis e inca o dovada ca se poate.Nu disperati,va veni ziua cea mare pt fiecare dintre voi.
anis spune:
JASIMNE ..multumesc din suflet pentru urari si sa-ti traisca baietelul...poze ai pe undeva?
Sarumana mult de mesaj...
pupici
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nounou spune:
Monica, multumim!
Se apropie si la noi rapid momentul ... de maine incepem injectiile cu Menogon. Sper sa suportam (fizic) cu bine totul, am luat deja aproape 2 kg in greutate, dar niciodata aceasta transformare n-a fost mai placuta, e cazul, totusi, sa nu continue 
![]()
Aceste sarbatori sunt cu totul speciale .. Doamne-ajuta!
Monica-Elena spune:
Sa fie cu noroc Nounou si Nicole74.
Monica, DPN 25 iulie 2005 dr DENISA PROTOPOPESCU
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anis spune:
Nounou si Nicole va tin pumnii , sa fie cu noroc...a si sa pastrati cutia de diphereline..daca o mai aveti .
Pentru cine e interesat mie mi-au ramas 2 cutii cu menogon "purtatoare de noroc"
, 20 de fiole, expira undeva prin toamna 2005...daca le vrea cineva ,sa-mi dea Pm sa-i dau toate detaliile,referitor la cost!
AniS 
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
nicole74 spune:
Multumim mult Anis!
Noi nu am facut diphereline, la noi FIV-ul (ICSI) se face pe ciclu natural, inhibarea avand loc cu anticonceptionale timp de 1 luna, menogonul facandu-l timp de 10 zile.
Pupici
Si sa auzim la toate de
!
nounou spune:
Gabid, am ales pana la urma sa facem FIV la Sabyc; a fost o alegere subiectiva, bineinteles, insa acolo am vazut prima oara (si singura, de altfel) cu ochii nostri, la microscop,
voiosi si capabili, dupa cateva diagnosticuri de azoospermie sau oligoastenoteratospermie severa cu 0% forme normale, 0% mobilitate ... Avem incredere in echipa de
care va realiza efectiv FIV+ICSI (ginecologul israelian si embrioloaga poloneza), in ciuda faptului ca, in ansamblu, clinica patronata de un doctor roman
mai are multe de pus la punct la capitolul organizare .. in sfarsit, noi speram din toata inima sa fie bine!
Anis, de ce ar trebui sa pastram cutia de diphereline? Probabil o vom pastra pe cea de la Microgynon, fiindca in schema de tratament inhibitia a fost cu anticonceptionale ..Iar Menogon tocmai am cumparat vineri, sper sa fie tot cu norok
anis spune:
Fetele eu am pastrat ambalajele la toate medicamentele pe care le-am facut pt FIv....am eu nebunia ca asa e cu noroc
dar norocul vine numai de la Dumnezeu!
Va tin pumnii fetelor din tot sufletul!Multa bafta!
AniS