FIV 25

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Anis, FELICITARI!!!!! Ma bucur mult pentru tine, Dumnezeu ti-a rezervat o bucurie imensa acum, de sarbatori, pentru toate eforturile tale de atatia ani. Tu, Monica, Denisa, care ati asteptat atat minunea, uite ca aveti parte de cel mai frumos cadou de Craciun.
Ai grija de bebelusi si de tine si iti urez sarcina cat mai usoara si multa sanatate!

Nicole74, pentru ca ti-ai amintit de Denisa Andreea, sa dea Domnu sa ti se implineasca visul cat mai repejor si sa treci la mamici!

Numai bine tuturor si bafta celor care vor face testul pe 8!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Anis, felicitari, vreau sa spun ca plang de fericire dar in acelasi timp nu ma pot abtine sa fiu si foarte trista ca la mine nu s-a intamplat minunea.
Monica, aici sunt ....v-am urmarit indeaproape mesajele dar nu v-am mai scris ptr. ca nu vroiam sa va trasmit starea mea de despresie in care ma aflu. PArca atunci , pe moment cand am aflat rezultatul negativ, eram mai optimista, dar acuma ...mi s-au innecat corabiile, ma simt f. rau din punct de vedere psihic...nu vreau a va intristez cu prostiile mele.
anis, Felicitari, sa fiu cu noroc....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Anis, felicitari si tot binele din lume.

Am urmarit tot timpul subiectul asta si v-am tinut pumnii mereu, asa cum mi i-ati tinut si voi cand eram aici, la aspirante si candidata la FIV.

Doamne, ce ma bucur, numai ganduri bune pentru tine Anis si ingerasii tai si pentru voi restul luptatoarelor, curaj, se intampla minuni !

Lali , mamica peste o luna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Teodoran stiu fata frumoasa ca iti este greu, dar curaj si de la capat. Nu trebuie sa te lasi invinsa. Hai suntem aici langa tine sa te sustinem

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi verzi spune:

Anis, felicitari, sarcina usora cum a fost a mea!Imi tin fivuletzul in brate si plang de bucurie pt. tine!

ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

Multumesc mult Monica...esti o scumpa ca intotdeauna. Zilele astea trebuie sa-mi vina CM, sunt curioasa sa vad daca vine regulat sau cu intarziere si pe 15 dec. sunt programata la histerosalping.
Monica, cum te simti ?au inceput starile de greata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

FELICITARI ANIS! SARCINA USOARA SI AI GRIJA DE BB(I)!
Teodoran, fii tare! E greu de facut,dar stiu ca esti o luptatoare.Poate ai noroc si o sa-ti iasa bine histero! Dumnezeu are pregatit pentru fiecare cate un copil(cel putin),dar noi nu stim timpul exact cand vine el in viata noastra.Unele trec prin mai multe incercari altele mai putin,insa totul e scris undeva sus.
Lauras poate fi si de la implantare, asa cum a patit Monica.
Chiar de Monica mai stie cineva ceva,a nascut?
Pentru fetele care sunt in asteptari le urez rabdare de fier si un rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anis, cand am postat mai devreme, ma grabeam sa merg la stomatolog si nu prea aveam timp..
Deci tu banuiai de ceva timp hmmmmm?... si noua nu ne-ai spus nimic?
Oricum vreau sa-ti spun ca ma bucur enorm pentru tine nu stiu la a cata incercare esti, dar este minunat ca ai reusit, ai grija de tine in continuare nu fa excese, menajeaza-te!
Chiar ma gandeam cand am vazut cate probleme au aparut la tine pe parcursul procedurii... daca ai sa rezisti. Si uite ca acum esti triumfatoare! Asta-i cel mai important lucru!
Sarbatori fericite si ...cred ca ai deja cea mai mare bucurie din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Multumesc mult Anemona!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Denisa daca e vorba de Monbb a nascut un baietel a scris la FIV saptamana trecuta.
Teodoran multa bafta la histero, o sa fie bine ai sa vezi.
Despre greturile mele ce sa spun si-au facut apariatia saptamana asta dar indur orice ptr comoara mea. In rest slava Domnului suntem bine ne bate inimioara si mami si tati mau vazut deja la ecograf.

Monica
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput