Bebelusi de iulie-august 2004 (20)
Raspunsuri - Pagina 10
andreea_s spune:
Nu te mai enerva ca e degeaba. Si sotul meu a fost crescut asa si nu a aveut probleme. Fiecare cum ii e norocul. Dar pe vremea aia asa era, asa se dadea.
Andreea, 26 ani-Pesti si Matei Stefan nascut pe 19.06.2004
roxanaz spune:
Andreiule mama multi pupici de mla noi si de la Patrick!!!! ce dor ne-a fost de vvooooiiiii!!!! ceva pozne????
Lia, ar fi ff intelept din partea ta sa NU ii dai cereale. nu exista cereale care nu ingrasa, cam ca si cum nu exista paine care nu ingrasa. incepe cu suc, pulpa, supa, piure, ce vrei tu, treptat, cite o lingurita - 2, mareste cantittaea progresiv, nu da un aliment nou decit dupa o saptamina de la primul. da-i dimineatza sau seara cind nu ii e prea foame sau nu e marait. si gata./ nu insista daca nu ii place ceva, revino peste citeva zile. succes.
Tizo, ne pare tare bine ca ai revenit si tu , in forta! multi pupici!
andreea_s spune:
Rox si noua ne-a fost dor de voi, a fost cam complicat sa luam legatura cu voi... Oricum, ma bucur sa aud ca sunteti bine bine. Patrick ce face? Cum se descurca cu viata?
alicegh spune:
Fetelor, eu v-am pupat. O sa mai intru din cand in cand, sa aflu ce mai faceti. Sa fiti cuminti, sanatosi/oase si sa cresteti mari.
Roxana si Radu (21.07.2004)
roxanaz spune:
Patrick face bine, e un grasan (7,4 kg si 67 de cm), maninca bine si doarme la fel,. inca se mai trezeste noaptea....sa vedem cum va fi de cind incepem si cu supita, de luni. pina acum maninca suc si un pic de piure de caise dupa care e innebunit. avem si poze noi, daca te uiti pe linkul nostru de webshots.
andreea_s spune:
Si eu va pup fetele, ne vedem in ianuarie cel mai probabil. Daca nu mai intru, va uram sarbatori fericite!
mitzura spune:
Am esuat din nou cu supa! De data asta chiar ca era gustoasa, chiar si asa fara sare,dar uite ca s-a strambat iar. La un minut dupa ce i-am dat prima lingurita inca se mai scutura. Asa ca am lasat-o moarta. Deocamdata mergem pe fructe.
mitzura cu bebe Tudor Codrin
szivarvany spune:
Noi raportam ca am halit iarasi tooot: zeama fruct+pulpa azi dimineata, zeama cubulet+lapte la greu. Da` de ce naiba nu ne ingrasaaam ? Anyway, diseara bagam si cereal, tot asa, juma de masura. Vad ca seamana si pe mine, si pe tat`su`: nu face mofturi ca mine, da` nici nu se ingrasa, ca tat`su`
Revenim ...
Mitzura - apropo vaccin: mi-a zis sa evit locurile gen piata, supermarket unde poate fi mume bolnava ... asa ca o scoteam prin parcuri din zona orasului ... pupici !!!
Leoaicele Daria & Giulia (16.08.2004.)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
http://community.webshots.com/user/giulia16
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099
Dorsilia spune:
Vreau sa va intreb pe cele care sunteti deja "veterane"....chiar isi gaseste utilitatea un robot de bucatarie din ala performant pt a prepara hrana bebeilor sau nu? Ca n-am asa o bucatarie spatioasa si ma intreb unde-l mai pun si apoi nu e numai asta insa vreau sa stiu daca se justifica sa-l cumpar, nu dupe aia io sa folosesc tot razatoarea de sticla si furculita pt pasirarea frucutelor si legumelor ca deh, la ce sa manjesc un intreg robot pt 100 ml de suc sau sa cumpar pireu la borcanel ca al meu nu il agreeaza.
stiu ca Roxi mi-a recomandat PHILIPS, stiti cumva ceva despre Braun, Bosch, cu t-spe functii, eu pt noi nu fac sucuri ca mancam fructele in stare bruta, cum sunt, deci ce vreau eu e sa stiu daca e insispensabil pt a prepara hrana bebului si daca cumpar unul la ce sa ma uit ca sa fie calitativ ?
ochi verzi spune:
Fetelor, Andreelor si bebelushii vostrii cu acelasi nume, La multi ani si numai bucurii! Iertati-mi intarzierea dar la noi parca e Gara de Nord, unul vine altul pleaca, strange dupa toti, hraneste copilul, nu mai pot. Mai sunt si stresata cu plecarea, sa nu uit ceva, sa fie totul bine, deja nu mai dorm noaptea de ganduri, copilul doarme neintors si eu ma gandesc cum o sa ma descurc.Am inceput sa-mi fac bagajul ca sambata viitoare decolam si cum s-a spart conducta la musafiri mi-e frica ca uit ceva. Noroc ca am copil cuminte si sta singurica.
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192