nici la noi nu a dat rezultate calgelul. eferalganul merge, calmeaza durerea. fetitei mele ii placea sa roada tot felul de chestii- fie de mancare fie niste jucarii speciale- teethers, se gasesc la toate magazinele pt. bebe.
Incearca sa-i dai sa roada o bucatica de paine,
pe Sofia mea nu a alinat-o nici un medicament
si nici jucariile speciale pt. dinti.
Singurul lucru care a mers la ea a fost coaja de paine.
Irina si Sofia cea jucausa
Nurofenul ajuta cel mai bine insa nu este bine sa i-l dai timp indelungat ci numai atunci cand nu se mai poate (noaptea de exemplu pentru a se putea odihni).
Daniela, mamica de Ana-Maria
Andrei rodea diverse jucarii ptr copii - eventual cu o aroma, stiu ca avea o ligura cu aroma de vanilie pe care o facuse "varza" - sau felii subtirele de morcovi. Ii mai dadeam si cu Calgel, bineinteles.
Cand durerile au devenit insuportabile, plangea tot timpul - ii mai dadeam si putin algocalmin (din fiole) si se linistea.
Oricum baga tot in gura si balea peste tot.
Andra cu burtica de 31 saptamani si Andrei (4,3 ani)
Album Andrei:
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=954&cid=448
Nurofen pentru copii, o lingurita seara si n-am suferit absolut deloc din cauza dintilor. Doctorita mai spunea de Peritol, dar n-am incercat.
Sanatate multa.
Nici la Noi Calgel nu a ajutat. Cel mai bun a fost DENTOICALM - un gel sau crema - egiptean parca. Nu stiu daca se mai gaseste in farmacii, insa merita sa incercati.
Silvia