Mamici din Arad...??? (20)
Raspunsuri - Pagina 5
DianaR spune:
Clau, nu, nu pot fi tot timpul inteleapta si sunt departe de a ma considera una. Dar ma gandeam ca fiind nevoite sa scriem mesajele ca sa ne exprimam opiniile asta presupune si ca avem timp sa rumegam ce spunem, deci nu avem nici o justificare ca ne-am scapat la manie ca la un dialog fata in fata.
Cipri, nimeni nu te poate impiedica sa participi la discutii, cata vreme pastrezi un limbaj civilizat. Hai, ca nu e asa greu, e valabil si la tine ce i-am spus lui Clau, scriind ai timp sa gandesti. Daca discutiile de aici vor degenera in ceea ce s-a intamplat in discutia cu protv-ul, pur si simplu voi parasi discutia fara regret pentru ca inseamna ca ne-am lasat tarate aiurea in cearta si am raspuns provocarii. Faptul ca-ti ceri scuze e un inceput bun zic eu.
Gabitza, eu te astept sa-ti treaca supararea si sa revi. Nu-i neaparat sa bagi in seama tot ce se scrie, poti sa mai lasi de la tine sau pur si simplu sa ignori ce nu-ti place.
Alina M, Alina vrea sa avem cu totii acces la listuta cu mamicile si taticii care va fi tiparita de acum folosind noul nick. Astfel oricare din noi ne putem conecta cu parola si sa facem modificarile dorite.
V-am lasat ca trebuie sa-mi culc pruncul si sa ma usuc pe par.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
DianaR spune:
Alina, merci de intrebare, facem binisor. Vladutz doarme noaptea, se mai scoala doar de 2 ori iar azi a dormit pana la 9.
Brrr, nasoala senzatie cand se agata unghiile rupte, m-am infiorat numai cand am citit.
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 6 luni
maggda spune:
Mai fetelor dar ce v-a apucat?
Clauditzo nu-ti fa probleme ca am patit-o si eu pe cate subiecte in primavara cand nu am fost de acord cu alte persoane, am crezut ca ma vor pune pe paine dar nu m-am lasat.Dar ce naiba nu putem sa gandim toti la fel!!!Fiecare isi expune punctul de vedere ca doar de aceea e forum!!!Oooo tin minte cand am postat la povesti cu caini, cu purtatul lor cu botnita si lesa...am fost si avertizata bineinteles de un moderator f iubitor de animale.Daca nu am spus ca, caini sunt cel putin la nivelul nostru daca nu mai sus gata am fost......ceva de genul asta a fost.dar a trecut
Acum merg la culcare, hai sa vorbim maine despre cadourile de mos Nicolae, ce ziceti?
pupici
Claudelu spune:
No ca io cu Mos Nicolae m-am scos, ca la inceput de luna am 2 aniversari, care sunt importante, asa ca de restu ma fac ca uit...nu si de Raul, biensur!!! E, de fapt , a fost ieri ziua lu' cumnata-mea a facut 18 ani si i-am luat lantisor si o bratara din argint+ o bluzita, iar pe 12 e ziua lu' nasa, cand iar ma scutur de niste bani Problema e ca nu stiu ce sa-i cumpar lu' raul, ca jucarioare are multe si oricum nu-l pasioneaza, decat un mouse si o telecomanda stricata, haine are multe, deci nu stiu...poate imi dati voi o idee!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
tanja spune:
Buna seara fetelor,
gabitzicainca o data mii de scuze pentru greseala facuta mai devreme.
Claula mine s-au mai linistit atmosfera ,insa sotul meu e tot indragostit de amanta lui;dar cred ca o sa ii treaca pana la urma.Acum ma inteleg mai bine cu el,chiar daca s-au schimbat multe intre noi si sper sa fie bine si in continuare.
Stefan al meu e tot timpul cu ochii dupa mine,cum ma misc putin hopa dupa mine.Daca stau in aceeasi camera cu el se joaca asa de frumos ,dar daca ma misc ,sa terminat totul.
Anto tu pe unde mai umbli ?Am tot vrut sa te sun ,dar zilele astea nu prea am avut timp.Sotul meu si-a luat alta masina,o Mazda rosie sport,dar cica nu vrea sa o tina ca e prea mica pt el.Deni si Radu ce mai fac?
maggda asa e peste tot.Tot timpul trebuie sa fie una care vrea sa iasa in fata tuturor,si prin asta nu fac aluzie la nici una din voi;vorbesc in general.Si eu am patit-o si sunt satula de astea,asa ca imi vad de treaba mea.Cine vrea sa vb cu mine bine ,cine nu ,sa nu ma bage in seama .
alina morostes esti foarte harnicuta.Si eu tot fac curat ,sdar Stefan al meu face mizerie la loc asa ca nu prea ma mai agit asa de mult .Inainte de sarbatori voi face curatenie generala .
Fetelor multi pentru toate .
Claudelu spune:
Tanja, ma bucur ca atmosfera la voi e mai calma...sa dea D-zeu sa-si deschida odata ochii si sa vada ce familie frumoasa are!!
Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!
stanamiorel spune:
Fetelor ,
am uitat sa va spun :
L-am dus pe Tudor la mecdonaldz ! I-a placut tare mult ; a mancat mec puisori ! Vreo doi + un cartof prajit! Restul i-am mancat eu cu Gabitzica !
De fapt, am luat si un hepimil , dar l-a mancat Gabi pe ala pentru ca Tudor s-a jucat cu jucarica din pachet ...
tanja spune:
Asta ma rog si eu Claudelu.Sa ii intre odata mintile in cap;eu oricum voi fi aici langa el,ca vad ca de mutat nu vrea sa se mute inca cu ea(si mirare :inca doarme in acelasi pat cu mine,cu toate ca avem o camera libera).Eu am inca rabdare cu el si nu il mai stresez ca la inceput,ii dau pace sa isi faca de cap pana va realiza ca ceea ce face nu e bine.Asta e viata,nu o putem schimba.
Noapte buna.
Claudelu spune:
Probabil ca asa e cel mai bine, sa-l lasi sa mai "copilareasca" putin...D-zeu stie ce trebuie facut in astfel de cazuri! Oricum te admir pentru ca eu sigur nu as fi putut sa-l iert, cu atat mai mult sa-l mai simt langa mine noaptea!!!
Sarbatori fericite!
LindaG spune:
Alina33,oricum as fi scris-o.
RETETA PT. TORT DE CAFEA
BLATUL:
6 albusuri de ou se bat cu 6 linguri zahar.Dupa ce se bat albusurile bine(sa fie spuma tare) se pun 250 g nuca macinata.Dosul de la tava se tapiteaza cu unt si faina(sau se pune hirtie de copt) se intinde blatul pe ea(cam 1 cm grosime) si se lasa la copt pina devine aurie.
CREMA
Se fierbe o cafea tare(100 ml).Cele 6 galbenusuri se freaca cu 6 linguri zahar pina devine spumos si se adauga cafeaua,se pune zahar vanilat(2 plicuri) si 100 ml lapte.Acestea toate se fierb pina se ingroasa.Cind se raceste se adauga o lingura de cacao si se amesteca cu 200 g unt frecat bine si un paharel de rom(jumate de esenta de rom).
Foaia(blatul) se taie in trei parti egale.Se unge prima foaie cu crema,se pune a doua peste,se unge iar,se pune a treia si cu restul de crema se va unge tot tortul.
Va doresc pofta buna si daca nu ati inteles ceva sa-mi spune-ti.
Mie mi-a iesit foarte buna,am mincat ca spartii,dar fiind prima data cind am facut o prajitura singura de tot,am uitat romul,asa ca nu ne-am imbatat.Dar si asa a fost buna.
Va pup.
LindaG
http://community.webshots.com/user/lindaparmina