Bebelusi de martie-aprilie 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Ela,tare frumoase pozele,cele cu Bucurestiul m-au imbolnavit de dor!.Micutza e o dulce,iar tie iti sta foarte bine cu noua freza!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Am adormit toti copiii(am 3).

ELA, draga mea, tot ne vedem noi odata si-odata, te tin o zi intreaga la mine.Ai vazut si bradutul din fata prefecturii, e cel mai frumos(ca cel din NY, dar de dimensiuni mai mici).
Felicitari pt. "TATA". Taticului cred ca i-a trebuit niste pampers,nu?Stiu cum reactioneaza un tatic la astfel de cuvintele...
AAAA, am vazut si pozicile, si tortul, si pe bunica, si pe taticu', si mai ales noua frizura a mamicii care-i sta taaaaare bine.Pupik pe Cristina.

ANCA, am spus ca am facut casuta si am si mincat-o!Chiar credeti ca fac io asa ceva? Doar la cofetari le iese reteta, ..e opera de arta,ce mai.Vrei sa ne pui la treaba, ca sa nu mai stam cu okii pe DC?.Multumim pt. reteta,am salvat-o!p.s. Nici eu nu m-apuc de nici o cura, (nici n-am auzit de Montigniac ala,mi-a trecut demult) .

DANIELA, venim si noi la preerieeeeeee!Vreau sa fie cald, nu-mi place frigul deloooooooc.

ANDREEA, chiar ma intrebam ce mai faci, deci nu te lasa nazdravanul sa dormi.E vremea dintisorilor.Ce-ai cumparat pt. bradut? Si noi abia asteptam sa-l impodobim!

CODRITU si ANCA, veniti la mama sa va dea niste varza murata!Mmmmm, ce buna e la sarmale....

Fetelor, spor la citit Codu' ala a lu' Da Vinci.Am citit si io subectu' cu treaba asta, si...cre' ca as vrea-o si io. Da-ti-mi si mie un e-mail cu ea.pliz, cine-si face mila si de mine?

...si...multumesc pt. complimente..va plac baietii mei,nu!Azi i-am tras pe-amindoi in poza cu palarii de caw-boy.N-am avut si cal...

Somnicuri dulci!

Catalina, ROBERT CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

katalina,iti trimit eu Codul,da-mi o adresa!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mai sa fie ca iar am facut-o de kko...l-am culcat pe raul pe la 22.00 si dracu m-a pus sa umblu la telecomanda, am apasat pe volum din greseala si i-am dat sa fie, normal s-a trezit...si abia acum vreo 20 min am reusit sa-l adorm Asa-mi trebuie

Mie tare mult imi place ZZ si vad ca de ceva vreme nimeni nu mai posteaza nimic pe acolo, mare plictiseala

Alina, cazuta aia e o adevarata opera de arta...imi amintesc (sora mea a terminat economicu la bucatar ospatar) ca ccc cand si-a dat sora mea atestatul au trebuit sa faca ceva la bucatarie sau sa aduca gata facut de acasa...si mama cu sora mea au facut o casuta in genul celei care ne-ai dat-o tu...le-a trebuit vreo 2 zile sa o gate...asa ca mai bine NU

Ela, bine ai revenit!! Am vazut toate pozele, foarte misto, atat Cristinuta cat si artificiile!!

Azi am vazut si eu focul de artificii din fata primariei, dar nu de la fata locului ci din balcon Mi-e tare ciuda ca cica au fost si cei de la Hi-Q, as fi vrut sa-i vad

Gata ma duc la

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Codrin

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Ela, foarte frumoase pozele Cristinei! Si multumim pentru Bucurestiul luminat!! Si mie mi s-a facut dor de el uitandu-ma la poze!!

Alona, ma gandeam eu ca asa trebuie sa fie si in Canada cu eliberarea medicamentelor!

Kata, acum nu pot sa garantez pentru soare permanent la preerie dar dam cu totii o fuga pana in California si se rezolva!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Fetelor, v-am citit tot pe apucate azi, nu mai stiu ce ati scris...

Multumim de gandurile bune cu cerceii. Promit poze in curand. De cand tot vreau sa aranjez un site si nu am timp... Uite ca si azi iar m-a prins miezul noptii si imediat se trezesc nazdravanii si eu pic de somn.

Pe maine.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Elena, mercic de carte, acum mai trebuie sa il vrajesc pe tati sa stea cu bb.
Nedda, ti-a raspuns Alona la intrebarea cu medicamentele. Cred ca e ca in State. Am vazut la stiri o data ca americanii care stau la granita cu Canada vin sa isi ia medicamente de aici ca le iese mai ieftin. Eu m-as muta cu viteza undeva mai la caldurica mai ales acum ca vine iarna, frigurile si vanturile.
Kata, daca ai putea sa arunci o varza pana aici ti-ai face bogdaproste cu mine ca nu am mai mancat de cand am venit aici.
Alona, eu nu am magazine Romanesti in preajma, e unul grecesc aproape, dar astia nu au. Am vazut prin centru scris mare pe un magazinas "varza murata" si pretul,dar era scumpa rau.
Ela, am vazut pozele cu Bucurestiul, e foarte frumos se vede ca vin sarbatorile. Aici tot poporul isi impodobeste casele, sunt la concurenta care sa fie mai frumoasa si e foarte frumos sa te plimbi seara sa vezi ce minunatii de luminite colorate si-au mai pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata!
De astazi sunt mai harnica si mai matinala! A venit tata acasa si va sta cu Dari de la sapte pana la noua cand vine dadaca ca sa poata veni subsemnata la serviciu de la sapte jumatate. V-am citit, dar am sa va raspund mai tarziu ca tare mult de munca mai am!
O zi buna, mamici harnice si frumoase!

bebelusa DARIA si mamica LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna dimineata mamici dragi.
La multi ani CODRIN, sa cresti mare si sanatos si sa ai o copilarie fericita.
Am vazut si eu aseara pozele din capitala. Frumos foc. La noi la mare e acelasi aranjament ca in fiecare an si m-am saturat de el. Nu vrea dl Mazare sa ne faca ceva frumos in oras.
Am vazut si baietii Katalinei. Sunt super draguti. Felicitari mamico.
Alexandru a avut aceeasi stare si in noaptea trecuta. Adica nu a avut stare. Nici nu mai stiu la cat timp se trezea. Ma duceam la patut cu ochii inchisi.
Acum va las ca trebuie sa-i dau sa pape. Pa.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput