Bebelusi de martie-aprilie 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena, pai de ce nu te duci si tu mai des la Romanika sa-ti mai treaca dorul? Stiu ca timpul e scurt intotdeauna dar macar iti mai incarci bateriile daca faci cate-o vacanta acolo.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Nedda,ma duc la anu ,cred ca stau cam doua luni,abia astept!Anul asta nu am putut sa ma duc,pentru ca mi-a fost teama sa merg cu Amelie asa de mititica ,drumul e obositor si lung!
Tie nu ti-e dor de casa?

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput

alona ,stiu exact sentimentul.Ma gindesc ca celor de peste ocean le este totusi mai greu...e mai mare distanta.
Eu sint de 10 ani aici si tot nu pot sa- ma simt acasa...acasa e in Romania,aici platesc numai chirie si impozite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Buna seara fetelor si in special romancutzelor de peste hotare. Vad ca ele sunt la datorie acum. Va cred ca va e dor de toti cei dragi de acasa, mai ales in prag de sarbatori. Noi suntem alaturi de voi.
Al meu pui a adormit acum 1ora si jum si deja s-a trezit de 3 ori. Plange putin cu ochii inchisi, ii dau ceai sau suzeta, il tin de manutza si adoarme la loc. Dar e groaznic sa faca asa cand dormi. Stiu ca si Claudelu a patit la fel acum ceva timp si vroia sa ne paraseasca. Sper sa nu ajung pana acolo. Mai am inca rabdare.
Katalina, am luat globuri si beteala rosie si argintie de la Selgros. Trebuie sa mai cumpar instalatia.

Alexandru si mama (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Rayu, asculta asta, sa-ti mai treaca doru de casa:
http://radio3net.102mg.ro/test2/index.php?cx=muzica

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

am uitat ca tu ai televiziunile romanesti si vezi de toate.

Anca, Vlad si Thea
http://photos.yahoo.com/alina_stoica

"O zi in care nu ai ris e o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Elena, ba da, si pe mine ma apuca dorul uneori, mai ales de familie si prieteni si mai ales de Sarbatori. Apoi ma iau cu altele si nu ma mai gandesc. Sun acasa destul de des si vorbesc cu ei iar de cand am nascut-o pe Lara am avut-o aici aproape 3 luni pe soacra mea si aproape 3 luni pe mama. Si in ianuarie planuim iar s-o aducem pe soacra mea pentru vreo 2 luni. Apoi, dupa ce pleaca ea, ne ducem noi acasa (poate de Paste iar daca nu, in vara.)
Dar stii ce visez eu cel mai tare? Sa cumparam o casa mare-mare (asta e proiectul anului viitor) si sa imi aduc toata familia si toti prietenii in vizita (pe rand, nu toti odata, ca-s prea multi ).

Ai dreptate ca nu puteai sa calatoresti cu Amelie mica. Si eu as fi putut sa ma duc acasa cu Lara anul acesta dar la fel m-am gandit: e prea mica, trebuie sa o vada doctorul destul de des etc.

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

'Seara,fetelor!Mai bag si eu un pic condeiu' (ca nasu'-l bag tot timpul) pe la voi,ca se inchide subiectu' si nu v-am zis si io doua vorbe de dulce!
Io mi-am mai revenit putin,da' nu spun "hop" pen' ca nu stiu cat ma tine...Si pe mine m-apuca amocu' de sarbatori,insa niciodata atat de timpuriu ca anu' asta!Cre'ca domnisoru' croko are o mica contributie la starea mea extraordinara.De cateva zile se intrece pe sine in nervisori si supt noaptea.Nici nu reusesc sa-mi amintesc de cate ori ma trezeste pe noapte si ma plimb dintr-o parte in alta a patului.. Sa nu mai spun ca nu mai reusesc sa-l adorm singur in patut.Urla si cate-o ora daca-l las.Numai ca nu prea-l mai las.Cati baietei scumpi are mama?Las' c-o sa facem educatie cand o pleca la armata.(sper ca nu!)Dintisori noi n-avem,cu toate ca dupa crizutele de azi nu m-as mira sa ma trezesc cu unul,de-a busile inca n-am luat-o (cre'c-o sa se deplaseze direct la volanu' masinii ),logoree nu prea are,cel putin nu inteligibila.Singurele momente cand parca-parca aud un "ma-maaaaaaaa" jalnic,sunt cand il pun in patut seara la somnic.Mai baga cate-un "dai-dai" si "tea-tea",da' nu-i foarte generos nici cu astea.In schimb radeeeeeee!io asa un ras sanatos si-n hohote n-am pomenit la un bebelus.Cel mai frecvent motiv de ras e sor'sa...cand o vede nu mai exista nimic in jur.Si la taica'su rade,de cum il vede intrand pe usa...Mie-mi pandeste orice miscare si-mi trage cate-un zambet languros de motan indragostit...Cu toate ca-mi scoate toti perisorii albi nescosi la iveala de vevica,nu pot sa ma supar deloc pe el.Mai bombanesc io noaptea,da' imediat il strang in brate,ii pipai piciorusele catarate pe mine si-l pupacesc pe capusor.Uooof,copiii astia!
Vad ca si voi sunteti care morcovite,care nervoase,care cenzurate,care cu cercelusi ...Claudica,nu te mai agita fetita digeaba!Nu-i obligatoriu sa placi si sa fii placut de toata lumea.Asa-i in viata si asa-i si aici.N-as strica nici un nervisor cat de mic pe asa ceva.
In reest...nu mai stiu!Mi-au placut pozele Elei!Si chiar de nu-s Bucuresteanca,imi place orasul si asa dor de casa mi-a facut privelistea...parca nu-l aveam destul!
Leano,beibi,da si-n mine cu cartulia aia,pliz!N-am sanse sa m-ating de ea anu' asta,da cine stie?!?!Sa fie acolo pentru nopti cu insomnii...
Doi Davizi de azi si Codrinutu' de ieri,La multi ani si tot ce va doriti voi!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

veve m-am executat cu Codu.Aaaaa,si io care credeam ca sint singura care da ture la pat noaptea,hahahaha.Ce bine ca am o sora de suferintza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Si eu alaturi de voi la bine si la greu! Veve exact asa e si Raul rade toata ziua, ca in rest el are limbarita precum ma-sa, zice: ba-ba, ta-ta, tai-tai, haide, ada, etc, multe si marunte, numai ma-ma nu vrea, dar las ca-i dau eu cand creste (un pusi, bineteles)...eu nici macar nu pot sa ma chiorasc mai hacana la fiu-mio ca el incepe si rade cu asa o pofta ca nu exista sa te poti abtine..de multe ori, cica il cert, el se uita la mine intrebator dupa care incepe sa-mi rade in nas...no, cum sa te superi pe o gamalie ca el??
Dreptate ai si tu, nu merita sa ma ajit pentru un astfel de specimen uman, ca sa nu-i spun altfel

David Theodor
David Bogdan

Claudia si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Raul
Sarbatori fericite!

Mergi la inceput