Mamici de ianuarie -februarie 2005 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
cocolino spune:
Eu analizele de sange le-am facut cate o data in fiecare trim ,iar acum in luna a 8-a dr meu a spus ,ca va trebui sa mai refac cateva analize pe la mijlocul lunii...
Cuscra, poate or fi fost serviciile ptr gravide gratuite,insa o colega de-a mea a nascut acum 2 luni si i s-a cerut adeverinta,ptr a nu plati spitalizarea..Sau s-ar putea sa fie asa doar in bucuresti,iar gratuitate sa ai doar in spitalul de care apartii cu domiciliul...Habar n-am insa pana la urma o adeverinta..nu mi-e greu sa-mi iau..
Coca 32 saptamani si
dragalasa
- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
adita spune:
datile trecute cand am nascut, era pe usa la internari o lista cu toate actele necesare.acum n-am mai vazut lista, poate s-a schimbat treaba si nu mai e nevoie de adeverinta. eu mi-am luat si adeverinta de la servici, pt orice eventualitate
cocolino spune:
Coraly , la mine contractiile -dese- au inceput cam de o saptamana, adica o data cu intrarea in luna a 8-a..E drept ca ele constau in intarirea burticii,durerile ca de ciclu fiind destul de rare,ele fiind mai mult dureri de mijlocel...Mie dr mi-a recomandat 2-3 pastile de No-Spa/zi si 2-3 supozitoare cu scopantil..N-am incercat inca..
Coca 32 saptamani si
dragalasa
amary19 spune:
Lali, te rog sa fii calma! Pai daca tu iti faci probleme, cind bb este mai dezvoltat doar cu 9 zile, la mine ce sa mai zic, ca era la 30s3z dezvoltat cu peste 3 saptamini.
Voiam sa te intreb, daca si la tine bb a crescut progresiv. La mine la fiecare eco imi spunea ca e mai mare cu 1 s, 1s3z, 2 si ultima data 3s3z.
Si inca ceva. Tu si sotul tau sunteti mari ca si inaltime?
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti
Alina Maria spune:
Buna dimineata , ce zi urata e afara , insa nu ma afecteaza , astazi sunt mai fericita probabil fiindca stiu ca i-am oferit sotului o seara si o noapte de vis ,
,
,
.
Recunosc ca in ultima vreme nu prea s-a intamplat sa cedez ,si s-a purtat de nota 10 astfel incat de o vreme m-am simtit intr-un fel vinovata si faptul ca el nu a mai insistat nu nimic ma intaratat .
Fetelor si aici vine Mos Nicolae insa nu singur ci cu multe ajutoare , ei vin din Spania cu vaporul ; ajutoarele sunt oameni negrii vopsiti ca cica au fost sclavi pe care mos Nicolae i-a cumparat si acum ei il ajuta sa inparta daruri .
Fetelor vad ca discutati de pozitia lui bb. habar n-am cum sta , saptamana viitoare , joi , voi afla .
Oricum timp e destul .
Viktoria , imi pare asa de rau ca Dolris s-a speriat astfel incat a plans , cred ca e dureros s-ati vezi copilul plangand .
Eu deja am facut felicitarile de sarbatori sunt gata de trimis, a fost un exercitiu practic caci aici cand bb. se naste trimitem felicitari la toata lumea pt. a anunta venirea luibb. ce sex are si ce nume. Aceste felicitari au un mic text de bun venit lui bb. ,anunta oameni cand pot veni , si ma rog ce mai vrei.
Este un magazin special unde comanzi totul . In ziua in care se naste bb. tatal suna acolo si spune ce e, felicitarile sunt gata in acea zi si vor fi deja trimise.
Frumos nu ?
Alina si bb. 32+5 saptamani
alina
Anuc spune:
Amary, Lali si bebele meu e mai maricica. La prima eco (18S) mi-a zis ca e mai mare cu 1 saptamana si 1-2 zile, la a doua (27S), era mai mare cu o saptamana si ceva mai mult. Din cauza asta mi-au recomndat testul ptr diabet. Acum sunt curioasa daca a crescut si mai mult. Eu sper din suflet sa nu, sa ramana la diferenta asta fata de varsta sarcinii pe care am calculat-o initial.
Acum eu nu stiu ce fel de test am facut, pe cel cu 50 sau 100 g glucoza. Ptr ca mie nu mi-a recoltat sange la 1-2-3 ore, ci din 30 in 30 de minute (de 4 ori dupa ce am baut licoarea dulce).
Lali, uite ce valori normale am gasit eu, cu mentiunea ca ei zic ca ai diabet daca depasesti 2 dintre acestea:
-pe nemancate: > 95mg/dl
-la 1h (dupa glucoza): >180
-la 2h: >155
-la 3h: >140
V-am zis ca mie mi-au luat sange din 30 in 30 min, deci nici nu stiu cum or sa arate rezultatele mele si cu ce o sa le compar.
Anuc si BB-lica iubita
cocolino spune:
Leta, de ce Plangi????

Coca 32 saptamani si
dragalasa
Leta spune:
Coco, pling din aceleasi motive pe care le-am expus de atitea ori, si aici, si la alte topicuri, si la intilnirile noastre. Am devenit paranoica, vad totul in negru, numai rele, boli, violenta, durere si amenintari peste tot.
Si bocesc non-stop.
Cel mai bine ar fi sa ma ignorati, ca mai am si darul de a transmite panica 

Mai intru si eu si mai arunc cite un mesaj ca sa simt ca nu sint singurica pe lumea asta...

Leta 32+
dr. tutunaru - elias
galaxy spune:
Mersi de intrebare Viktoria. Nimic nou pe frontul de sud.
Totul bine, buricul inauntru :), si bebica misca mereu. Pe la tine?
In alta ordine de idei, numai bine si pupici la toata trupa de fete!
Si salutari de la bebe pentru toti bebicii.
io si un baiatel (intr-un burtic de 32+ saptamani)
"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury