Azoospermie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Maki,sotului tau cat Pregnyl 500 pe zi i-a dat?In fiecare zi?Stiti ceva daca Pregnyl este compensat?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maki spune:

Gabid, a primit in prima faza 10 injectii , cate una la 3 zile, dupa care a repetat spermograma.Singura evolutie mai buna era ca mobilitatea A+B a crescut de la 38% la 48%, dupa care a mai primit 5 injectii si urmeaza sa repetam spermograma la jumatatea lunii decembrie.Nu stiu daca se compenseaza , pentru ca a fost dat de un endocrinolog din Bucuresti( tinem legatura prin telefon)si nu m-am mai dus la medicul de familie sa intreb. 10 fiole au costat intre 300-400 mii lei , nu mai stiu precis.
Gabid am citit scrisorile voastre cu Robert, nu stii daca el a reusit pana la urma sa invinga oligospermia?.A devenit un adevarat expert in oligospermie.As vrea sa stiu daca povestea lui are un final fericit?
Deasemenea am mai citit ca sotul tau un timp avea spermograma perfecta dupa un tratament homeopat la Dr.Soare de la Parhon.Iti mai amintesti ce tratament a urmat si care erau valorile inainte si dupa tratament?

Va pup Maki.

Mergi la inceput

Maki,

tratamentul pe care i l-a dat dr Soare era o combinatie de medicamente homeopate(bilute mici)care sincer numai stiu care erau...erau multe tubulete oricum,niste vitamine si minerale naturale,coenz Q 10+niste fiole care le faceau la Parhon de uz intern+pregnyl 3 luni +inca 3 luni proviron.Nu ti-am dat prea multe detalii pt ca numai am retele date de el.Si mie imi pare rau ca le-am aruncat!Am fost fff suparata ca el ne-a spus ca e bine si eu nu am ramas insarcinata.Am dat vina pe el dar se pare ca si eu aveam partea mea de vina.Eu nu reusesc sa-mi maturizez foliculii in timp util decat cu tratament hormonal si atunci aveam si trompele infundate...cum sa fi ramas insarcinata asa?Vina dr Soare a fost ca nu m-a trimis si pe mine la un dr ginecolog bun.El credea ca eu sunt bine din analizele care le facusem.Atunci imi iesise bine hormonii dati de el sa-i fac care nu erau legati de ovulatie.
asa a facut si sotul meu.La 3 zile facea pregnyl si fiola de la Parhon care nici pana in ziua de azi nu am aflat ce era.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Stie cineva adresa pentru spitalul CFR 2. Trebuie sa merg azi acolo.
Mercic
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Spitalul CFR2 e langa Sofitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maki spune:

Gabid, oricum multumesc pentru raspuns.Sotul tau a luat Pregnyl 3 luni incontinuu sau a trebuit sa faca si pauza?

Maki

Mergi la inceput

Tratamentele pt barbati se fac 3 luni.Este perioada de spermatogeneza.Dupa 3 luni poate avea efect invers.Dupa 3 luni se schimba tratamentul daca nu a reactionat bine.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Dupa intalnirea cu Dr. Matei de la CFR2, lucrurile nu par sa stea prea bine. Nu a gasit aproape nimic nici in sperma nici in urina. In sperma a gasit foarte multe forme de spermocite (parca asa a zis) adica forme tinere, neevoluate de spermatozoizi. NU a mentionat insa nici un tratament. Sunt intr-o stare foarte confuza. Nu stiu sincer care ar trebui sa fie urmatorul pas. Sa incercam la un alt medic, sa mai repetam o spermograma la Medsana??? Nu stiu. Nu vreau sa renunt, si n-o vom face insa am senzatia ca ne-am cam ratacit. Ramasese sa mearga sotul meu cu inca o proba de sperma la Dr Matei insa in timp ce primele doua au avut fix 80 ml (adica inifint de putin) iar ultima a avut putin mai mult cea care a incercat s-o duca astazi dimineata era si mai putin ca primele doua asa ca n-a mai dus-o. Probabil o sa vorbim cu Dr. Matei sa mergem la medicul urolog cu care colaboreaza ea si sa vedem ce spune el.
In fine, sper ca totul e ok cu voi, cele care va pregatiti pentu FIV mult mult succes, fiti calme, linistite si nu lasati nimic sa va abata din drum

pupici
dana

d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Imi pare rau sa aud asta, dar nu dispera, mergi mai departe cu investigatiile. Stiu ca Matei face o gramada de teste in ceea ce priveste sperma, sediment, testele ICSI. Probabil ca din acest motiv v-a pus sa o repetati.
Cel mai important este sa mergeti mai departe cu investigatiile. BAFTA MULTA!

Mergi la inceput