Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (50)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, bun banc!!! Ce mi se potriveste!!! Al meu sot l-ar manca pe paine( calculatorul) M-a innebunit!! Daca nu il avea pe al lui, nu mai scriam eu pe forum !!! Nici chiar asa, dar aproape!!
Saphir si Albert parca calca in strachini cand l-am incatat prima data si plangea de mama focului, acum insa s-a obisnuit si merge f. bine.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Roxana, fain banc
Lui Amos, da, i-au iesit caninii de sus.
Anca, poate si la voi dintzucii? Ca si Amos in ultima vreme a fost la fel, tare tare marait. Pupici si speram sa treaca repede

Mamici, inca odata mii de multumiri pentru sfaturi ...m-ati scos din belea, ca tare imi faceam griji ca nu stiu de unde incep. Dar maine, ma duc si cumpar ficatel si piept de pui si ne punem pe mancat. Chiar am sa salvez pagina asta, atunci cand ma incurc sa recitesc.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Monica eu cumpar spanac proaspat.Se gaseste in pungi si cica nu are nici un conservant.Ilinca il maninca cu placere si face kk verde

Emilly web 1 web 2 si minunea mea Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Si noi am fost azi la plimbare vreo 2 ore. Nu stiu de ce mai luam carutul cu noi. Vrea sa mearga pe jos. Bineinteles de manauta. Inca nu are curajul sa faca decat cate un pas singurel si se opreste. Felicitari Rares pentru pasi. Dragos e mai lenes.
Azi a venit tati cu cadouri de mos (a venit cam devreme) si nu am rezistat sa nu il dam. E foarte interesat si de masinuta si de galetusa cu forme (multumim de pont).

Am mai pus fotografii noi in album. Eu nu stiu cum sa pun fotografii si in albumul bebelusilor ian-febr.2004.
Poate ma ajuta si pe mine cineva.

Multumim. Plec si eu la somn ca sunt cam obosita.

claudia si dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Monica, eu i-am dat spanac congelat, din cel portionat. Este delicios, l-am incercat si noi.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Saphir, si eu apelez la congelator si dezghet bucatica necesara pt. atunci. Este f. bine asa.

Despre spanac: eu am cumparat de la piata prin octombrie, l-am fiert si am pus pungute la congelator. Folosesc de acolo. Cand nu voi mai avea, o sa cumpar spanac congelat din Carrefour.

Fetelor, veniti la intalinirea de duminica, de la World Trade Center?
Vad ca nimeni nu si-a mai anuntat intentia.
Anca, mai asteapta un pic cu banii sa vedem ce fac fetele. Poti sa-mi spui mie cat vrei sa dai si, daca ajung, ii dau de la mine, apoi mi-i trimiti prin posta. Dar deocamdata sunt cam in ceata.

Claudia ca sa pui poze tr. sa intri pe www.weshots.com, sa te loghezi cu username bbianfebr20042 si password bebelusei2004. Te duci la my photos, acolo accesezi albumul corespunzator si adaugi pozele pe care le importi din calculatorul tau. Sper ca m-am facut inteleasa.
Daca nu revin cu detalii suplimentare.

Noapte buna tuturor!

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares 1
Album Rares 2

Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sigur Adriana a vrut sa scrie www.webshots.com
in continuare cum ti-a spus

eu inca incerc sa ajung la banca, nu vreau sa te necajesc pe tine, doar daca nu voi putea ...

despre incaltari
... ce am citit in carte:
pe cit posibil trebuie lasati copii desculti.
daca li se dau incaltari sa fie cu talpa foarte flexibila.
cica mersul descult ii ajuta sa isi formeze picioarul corect.
de aia si cerinta de talpa flexibila.
eu il tin pe Matei in casa numai in sosete.

eu am avut platfus cind eram mica, dar cu gimnastica la mare pe nisip si cu mers pe bicicleta cu pedale adaptate special s-a rezolvat grozav. acum nici nu se cunoaste.

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otilica spune:

Saphir, pt kk moale poti sa incerci ceai de menta si chimion. La noi are succes. Mucilagiul de orez se poate prepara asa: 1 lingurita de orez la 200 ml apa. Se fierbe si se tot completeaza apa ca sa nu scada. Se poate da cu bibele sau folosit ca baza pt mancare. Carnea poti sa o masori cu lingura. La inceput sa nu depaseste 1 lingura pe zi (cam 30 g). Eu pregatesc mancare pt mai multe zile si o pastrez in congelator pe portii. De ex piure de legume cu carne de pui e dificil de preparat o singura portie, si atunci pun 2 pulpe , 3-4 morcovi, 2-3 patrunjei, o bucata telina, o bucata conopida, eventual dovlecel, 2 buc pastarnac, in functie de ce gasesc la piata, si iti iese papica pt 3-4 zile. O fac portii si o bag la congeltor. In ea poti sa amesteci si galbenus de ou. Se incepe cu un sfert de galbenus pe saptamana si se creste progresiv cantitatea.

Otilia si Robert (24.12.2003

http://community.webshots.com/user/otilia164

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helen spune:

Azi a mancat Cosmin cat in toata saptamana trecuta si a inceput sa pape iar mar, iaurt, biscuiti... Doamne ajuta!

Saphir, hai sa iti spun care e la noi ultima varianta in materie de carnita, ou si facat. Initial am incercat si noi cum au zis fetele dar nu a mers prea bine ca nu ii plac piureurile de legume clasice si mai ales piuerul de cartof, asa ca daca nu iti iese nici tie poti incerca asa:
- Cosmin papa numai ciorbite cum facem si ptr. noi dar fara condimente insa cu sare, verdeata si lamaie stoarsa, le mixez si apoi punem putina painica (dar chiar f putina ca apoi iese prea gros si nu papa decat mai subtire), folosim mai mult piept de pui dar si pulpa fara pielita sau carne de vitel si tot cam cat o minge de tenis de masa punem la o portie
-galbenus de ou papa de doua ori pe saptamana si ca sa fim siguri ca il papa tot il amestec cu o lingura de zeama de ciorba (mai nou si cu putina branza topita) deci, iese o cantiate infima si apoi continuam masa cu altceva; mai papam si cu spanac dar mai rar (ne place ca e cu usturoi)
- ficatelul de pui a ajuns sa fie preferatul lui, la o masa papam o cantitate mai mare decat de carnita si o amestecam cu piure de cartof subtiat f bine cu lapte de vaca (cel praf are gust de vanilie); papam tot de doua ori pe sapt.
- ciorbita eu de ceva timp o fac in cantitate mai mare, cam 7-8 portii. Ptr. 2 zile le tin la frigider si restul le congelez. Ii alternez cam la doua zile ciorbita de pui cu cea de vita, unele le fac cu orez, altele cu fidea, la unele pun leusetan, la altele patrunjel sau telina, la unle pun rosii, la altele nu...deci sa nu fie chiar la fel...
- la inceput ii punema oul sau ficatelul in ciorbita de legume in loc de carne si ii placea dar acum ii dau la pranz ciorbita cu carne si la ora 16 oul sau ficatelul...
- cu iaurt nu a vrut sa le pape.. mai bine le papa goale si apoi papa iaurtul

Cu incaltatul e bine sa insisti ca se va obisnui cu timpul... normal ca un pic merge mai greu dar sa vezi ca se va echlibra mai bine.. Mie asa mi se pare.

Noi azi am fost la plimbare de manuta, ba de una singura, ba de amandoua, fara carucior, in zona blocului, nu am stat f mult ... Parca parea mai mare, a mers frumos dar numai unde vroia el si se tot uita gura casca la masini, copii, catei si in loc sa tina suzeta in gura sa nu aibe probleme iar cu gatul, zambea continu la toata lumea, povestea si toti se opreau langa el... ce dragut era!!! (acum il lauda mami ca la criticat destul)

Adriana, felicitari ptr primii pasi!

Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mamici sunt super lamurita si va multumesc tare mult.
De maine ma pun pe treaba
Amos numai acum a adormit, eu am mai papat ceva si acum ma duc si eu sa fac nani.
Va pupam, noapte buna.

Saphir si Amos Daniel (26.02.04)

Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre

Mergi la inceput