Copilasi de iunie-iulie 2003 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Ce este zymaflour?

Poate sunt stupida, dar nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catan spune:

Azi Crisa a venit la mine .Am cunoscut o fata vesela ,frumoasa asa cum mi-am imaginat-o de pe site.Imi pare rau ca era grabita si nu a putut sa stea mai mult.Ma bucur nespus ca am cunoscut-o .
Sper din suflet sa poata veni si miine ,in caz ca nu vor pleca in alt oras.
Iselin zymaflour,este flour ptr dinti (se recomanda ca dintii sa ramina frumosi si buninus tiu daca am exprimat corect .
Va pupa Catan .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Hai ca e ultima suta de metri inainte de primul Mos, sa vorbim un pic de cadouri. Am fost marti la tirgul de sarbatori de la Dalles, unde va recomand Casa Retro cu cadourile lor super ptr copii. I-am luat lui Luca citeva chestii, dar efectiv nu stiam ce sa aleg, ca oferta e variata si ieftina comparativ cu ce se gaseste calumea in rest (adica nu in piata la taraba):
- jucarii ptr baie, dintr-un plastic poros, care se pot lipi pe faianta din baie fiind ude sau pot pluti pur si simplu in cada, eu i-am luat un set cu pestisori, ratusca, balena, rac & alte animale marine, mai aveau cu animale domestice (bune ca sa le si invete care sint) si unul din care se forma un miriapod/omida. 100,000 lei
- un fel de tablou din lemn in care sint decupate tot din lemn diverse animalute colorate fr. haios, si fiecare are prins un bumb de lemn ca se le poti scoate de acolo, e un fel de puzzle-incipient, adica copilul trebuie sa le potriveasca la loc pe fiecare in locul lui, in plus sa le recunoasca, iar cind va depasi etapa animalutele se pot lipi pe pereti/usi pe post de cuier. Asta a fost mai scump ptr ca era cel mai frumos desenat si avea tot soiul de chestii despre care se poate discuta (gen soricelul pe spatele purcelului, margareta din gura calului etc.) - 250,000 lei, dar aveau si la 100,000 lei
- un catel din lemn, un Patrocle super-haios, facut din bucati de lemn, cu urechi din piele si o coada-arc cu un bumb de lemn in virf, care se trage cu o sfoara si cind merge se misca toata constructia de lemn asa haios, imi venea sa ma plimb eu cu el prin casa...150,000 lei
Astea le-am pus bine si i le dam in cizmulite, chiar vreau sa-l iau seara sa le curatam impreuna si sa le punem toti la usa ...

Fetele, trebuie sa-i iau o geaca noua lui Luca, ptr ca cea luata in august ii e mica la mineci, aveti vreun pont sa-mi dati? Vreau una care sa aiba minecile strinse la capat, ptr ca asta le are largi si ii intra frigul pe-acolo, oricit i-as pune eu manusi. Probabil ca in w-e bag ceva shopping, cu ce mai am din salariu, ca la ritmul in care cade dolarul, o sa ajung sa iau cam cit luam acum 3 ani.

Ieri n-aveam de lucru si am inceput sa fac ordine in subiectele vechi pe care mi le-am salvat prin computer, si m-a luat o nostalgie citind ce faceam si cum faceam, cind am nascut eu si Bobi si v-a anuntat vara-mea, cind a venit Elena intre noi, cum se lamenta Carmenutza ca nu mai scriem ca atunci cind eram gravide , cum ardea Nicol de nerabdare sa nasca, Amik care credea ca are baiat, Lya care a nascut prima etc. etc. Sinteti una din partile bune ale vietii mele, ca tot ce tine de cea mai "buna" parte: LUCA.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna mamici,

Andra, mi-ai adus aminte de o faza de pe vremea cand erau copiii nostri mai mici, iar eu trageam cu ochiul la ce discutati voi, iar una dintre voi zicea ca a fost la magazinul Victoria si i-a cumparat o jucarie haioasa, o omida parca si era foarte incantata de ea. Bineinteles ca a doua zi m-am infiintat si eu si avem si noi omida ... ce face internetu asta dom'le...si ce repede a mai trecut timpul...
Cum se mai simt copiii bolnaviori? Dati de stire.

Ioane, cum mai e cu ghipsul, cat trebuie sa-l mai tii?

Nu mai ziceti nimic de intalnire? haideti ca eu sunt nerabdatoare sa va cunosc, desi va stiu foarte bine din poze Poate mai vin si din fetele noi (asa ca mine) la intalnire. Si asa am un chef sa mai ies si eu putin din rutina...

V-am pupat.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Ioana am vrut sa zic...

Magdone si Razvan (19.07.2003)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

ca sa nu ziceti ca sunt cu adevarat tradatoare:
david e bine acum, dupa o raceala de o saptamana. 5 zile a stat in casa sui ne-a facut parul cret. Viata lui Berila are nana cu el. Frate, e de groaza!!!! Mai ca l-as arunca pe geam.

mama si=-a scos pietrele azi se externeaza.

eu sunt in plina reorganizare profesionala.

daca e rost de intalnire ma incriu si eu, ca am nevoie de o gura de aer proaspata ca sa nu ma duc de tot cu capul.

Mihaela, in legatura cu problema ta, nu-i poti agata pe tipii de la cablu decat in masura in care arati ca-ti tulbura dreptul de proprietate, adica nenorocitele alea de calburi te impiedica sa faci nu stiu ce. E cam aiurea ca n-am avut timp sa caut si ca sa ma lamuresc pe deplin ce-i cu spatiul aerian si de unde incepe el, e peste poate in acest moment.

Cu oxiurile nu stiu cum stam, mai ave, 9 zile de tratament. Seminte, caparca intreba cineva, serveste 15/zi dimineata pe stomacul gol. Cred ca n-am rezolvat mare lucru cu tratamentul asta natuirist si daca la prima proba gasesc parazitii tot acolo, ii dau Zentel.

Va pup, pi toate!

Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Magdone stii ca tot Andra era cea care a lansat moda cu omida!

Andra super ponturile cu Dalles, pacat ca n-am stiut mai din timp ca azi plec din Bucuresti si nu stiu daca mai am timp sa ajung pana luni... De geaca nu stiu ce sa iti zic, pot sa iti spun ca nu are rost sa incerci la magazinele din Amzei si la Mario Plaza, pentru ca am fost si colo si colo si nu au nimic. Am inteles ca este un targ de cadouri si la teatrul National, nu stiu daca or avea ceva.

Crisa, Catan, ce fain ca v-ati intalnit . Chiar ma gandeam daca nu aveti de gand, ca o data ajunge cineva de pe la noi din Ro pe la distanta aia.

Bibi ma bucur ca ai rezolvat cu mama ta si ca mai dai si tu un semn de viata, credeam ca s-a intamplat ceva, ca nu prea e stilul tau sa nu dai nici un semn atata vreme.

Magda ce face Alex?

Claudya ma bucur ca Emma e mai bine.

Va pupam si w/end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

ca sa fie evident ca o frec la job, mai postez un mesaj lung si-acum.

Magdone: da, eu eram cu omida, mai mult m-a incintat pe mine omida aia, ca fi-miu a ignorat-o, poate o scot acum la lumina ca tot invatam toate animalele posibile si imposibile. Te-am regasit si pe tine la subiectul cu mamici de iunie-iulie, ca dupa aia ai disparut in ceata.
Bibi: bine-ai revenit, doamna, ca mai aveam putin si te dadeam fugita total. Inteleg ca se face bine copilu' da' va internati voi la zgubi??!
Despre intilnire: Catan - stii cumva cind se intoarce Crisa in tara? Eu propuneam 7 sau 8 decembrie, ca sa nu intram in nebunia de Craciun cu cumparat cadouri etc.etc., ce ziceti? Ora ramine 18:00, despre locatie am dubii, parca n-as mai merge la Thalia, poate incercam totusi La Mama dar trebuie facuta rezervarea cu citeva zile inainte sau altceva de genul asta...
Dupa cum va spuneam sint in proces de reorganizat subiectele vechi ptr printare, asa ca azi m-am pus plina de elan sa dau de fetele care n-au mai intrat de mult pe la noi, poate le aducem intre noi din nou...
Romana - hai macar la intilnirea asta vino, sa ne vezi live ca sa nu-ti mai imaginezi chestii optimiste despre noi (), ca daca tot e asa bun sotul si ii plac copiii, poate sa stea si el cu ei 2-3 ore intr-o seara. Promitem sa nu discutam de Vadim.

Miine are loc lansarea Cutiutei muzicale 4 la TNB, la ora 11:00, veniti? Eu ma duc, desi Dani i-a luat deja CD-ul si alte "mici" chestii ptr Craciun , dar vreau sa vad cum e si cred ca pe Luca o sa-l amuze spectacolul.
Iar duminica are loc o intilnire DC la World Trade Plaze, daca aveti ceva lucrusoare-jucarii de dat ptr copiii amariti... sint mai multe informatii la Discutii generale.

Kehleyr - stai linistita, ca tirgul de la Dalles tine pina la Craciun, ai timp sa-i vizitezi. Si ptr mame au chestii dragute (putine), e o firma de la Constanta cu cosmetice "mai" naturale, niste sapunuri minunate cu scortisoara, trandafir sau cele cu lamiie care pe linga mirosul super au lamii mici galbene-verzi bagate in ele, sapunuri cu Loofa in ele, bune ptr masaj la dus, tot soiul de geluri, creme etc., cam scumpe dar merita.
Alte chestii ptr copii care mi-au placut la Casa Retro sint jucariile-minusa, diverse animalute care se baga pe mina si poti face teatru de papusi cu copiii, plus ca sint moi si pot dormi cu ele etc. Costa 50,000 parca. Cuburile de lemn sint ieftine comparativ cu ce am mai vazut pe piata, noi avem mai demult dar nu le folosim decit ptr a le rasturna din remorca in care sint garate...Au si ptr copii mai mari divese puzzle, plastilina, jocuri inteligente - in caz ca aveti nevoie ptr cadouri.

pup u,
Andra

http://www.geocities.com/luca_obejdeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!
Eu am un proiect care mi-a mancat ficatii asa ca nu am timp sa va citesc decat sporadic.
Nu stiu daca mai e de interes dar m-am gandit sa va fac rezumatul vanatorii noastre de cizme/ghete imblanite:
* Unirii (cred ca al 3lea magazin pe stanga): ghete imblanite foarte frumoase roz, bleu, rosu+bleumarin cred ca 950.000 lei
* Crido Kids - cizme gratioase de fetite - 1.250.000 lei
* O'neil - o gramada de sortimente de incaltari de zapada - genul sportiv ~1.250.000 lei. Si ghetele de zapada pentru mamici meritau atentia.
* Obor (nu mai stiu cum ii zice magazinului, dar e imposibuil de ratat fiind magazin propriu-zis, nu doar stand si plin de incaltari de copii) - aceleasi ghete de la Unirii un pic mai ieftine + alte cateva modele din aceeasi gama (8-900.000 lei)
* Piciul - magazinul de la Muncii - o gramada de modele si de cizme si de bocanci intre 600.000 si 900.000 lei.

Andra, jachete am luat de la Crido kids, dar mai de multisor asa ca nu stiu ce mai gasesti acum.

Matei a descoperit scara de la patul suprapus si stam numai cu ochiul pe el pentru ca se suie in cateva secunde si n-am curaj sa-l las sa se dea singur jos. Incep sa cred ca am facut o tampenie cu paturile suprapuse dar acum nu mai reusesc sa o conving pe ana sa doarma la parter.
Ana i-a scris scrisoare lui Mos Nicolaie: "DRAGA MOS NICOLAETE ROG" (cu g-urile intoarse) si a desenat o girafa, luna, soarele,o stea pentru ea si un catel pentru Matei. M-a topit instantaneu. Acum caut girafa. Dati de veste, please, daca va intalniti cu vreuna.

Pe curand,
madishor frustrat de lipsa de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

Salutare.....detectez o stare de buna dispozitie pe aici, lucru care ma bucura nespus....Noi de ieri suntem bine, am iesit afara, am papat bine..gata..a trecut si asta......

Andra, azi ma duc la sala Dalles..merci de info..ramai in top cu info cumparaturi ca de obicei...as merge si eu maine la lansarea cd-ului da' Razvan lucreaza si maine si n-as veni singura.

Bibi, cum te reorganizezi profesional? e de bine?

Hai sa stabilim exact intalnirea....ca d'abia astept.

mai scriu..

Carmen si bb Maya Alexia
www.community.webshots.com/user/carmenmaya" target="_blank">Poze cu Maya

Mergi la inceput